Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Chuunibyou demo Koi ga Shitai!

MikvY

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

chuun.jpg

Nazwa serii: Chuunibyou demo Koi ga Shitai!

Gatunek: komedia, romans, liceum, seinen.

Opis :

Yuuta Togashi cierpiał w gimnazjum na tzw. "chuunibyou", swego rodzaju "chorobę", przez którą przechodzą dorastający nastolatkowie (okres buntu, przesadna nieśmiałość, etc.). Skończył jednak szkołę i wydawało mu się, że w ten sposób zostawił za sobą swoją gorzką przeszłość… niestety rzeczywistość okazała się trochę inna. Na początku liceum wszystko szło jak z płatka, a on przeżywał prawdziwą wiosnę młodości – przynajmniej do momentu, kiedy miało miejsce pewne smutne lecz nieuniknione wydarzenie. Doprowadziło ono do podpisaniu kontraktu pomiędzy Yuutą, a Rikką Takanashi i zburzenia jego spokojnego życia, którego tak desperacko pragnął.

76561198041325734.png

Opublikowano

Tak jak ktoś to napisał w innym temacie

Podpierdolone od Anothera, bo jest tam dziewczynka z opaską na oku

Nie polecam złodziejskiego nasienia

s2c77Oa.png

Opublikowano

Fajne ale szału nie ma jako tako, w sumie czasem to nawet przynudzało trochę, chyba nie jestem w stanie polecić tego.

NJxbd4x.png

Opublikowano

Niby romans niby komedia niby szkolne ale tak naprawdę to jest wszystkiego po trochu i w sumie to nic z tego nie wynika dlatego to przeciętniak.

NJxbd4x.png

Opublikowano

Mi tam się podoba ale nie nie jest to jakieś arcydzieło. Ogląda się miło.

Co do podpierdolenia tej opaski i oka z Another to zgadzam się. Trochę złodziejstwo aczkolwiek nie jest to moim zdaniem złe.

W końcu to oko nie ma nic szczególnego. Rikka jedynie udaje że to ma jakąś tam moc. Rikka żyje w wyimaginowanym świecie więc nic dziwnego że

naśladuje jakieś tam anime. Bo zobaczmy np na bakumana. Tam też jest nawiązanie do innego anime bo robią fusion ha z dragon balla.

HBV27j.png

Opublikowano

Podpierdolone z anothera? Takich dziewczynek było sporo. Już wymieniam: akito wanjima z air gear, natsuo sagan z loveless, saki mimori z maji de watashi ni koi shinasai (z tym mi się zawsze kojarzyło), poza tym zobaczymy osoby z takimi samymi opaskami w ikkitousen series, monochrome factor czy 07-ghost.

To są zwyczajne bandaże na oko....takie opaseczki. A nie że ktoś tu plagiatuje, bo jeśli zarzucacie plagiat to patrzy się na starsze anime,przed chwilą sporo takich wymieniłem ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...