MikvY Opublikowano 21 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 Nazwa serii: Chuunibyou demo Koi ga Shitai! Gatunek: komedia, romans, liceum, seinen. Strona:http://www.inne.wbijam.pl/chuunibyou.html Opis : Yuuta Togashi cierpiał w gimnazjum na tzw. "chuunibyou", swego rodzaju "chorobę", przez którą przechodzą dorastający nastolatkowie (okres buntu, przesadna nieśmiałość, etc.). Skończył jednak szkołę i wydawało mu się, że w ten sposób zostawił za sobą swoją gorzką przeszłość… niestety rzeczywistość okazała się trochę inna. Na początku liceum wszystko szło jak z płatka, a on przeżywał prawdziwą wiosnę młodości – przynajmniej do momentu, kiedy miało miejsce pewne smutne lecz nieuniknione wydarzenie. Doprowadziło ono do podpisaniu kontraktu pomiędzy Yuutą, a Rikką Takanashi i zburzenia jego spokojnego życia, którego tak desperacko pragnął. Odnośnik do komentarza
KlauS. Opublikowano 21 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 Czytałem o tym, jednak nie jestem pewien. Warto oglądać? Btw. Mógłbyś też podać ilość odcinków przy temacie, ale to nic. Odnośnik do komentarza
arko Opublikowano 21 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 Tak jak ktoś to napisał w innym temacie Podpierdolone od Anothera, bo jest tam dziewczynka z opaską na oku Nie polecam złodziejskiego nasienia Odnośnik do komentarza
-Vasto- Opublikowano 21 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 Fajne ale szału nie ma jako tako, w sumie czasem to nawet przynudzało trochę, chyba nie jestem w stanie polecić tego. Odnośnik do komentarza
MikvY Opublikowano 21 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 Cóż jak kto woli : P może ktos sie kiedys skusi to oglądać he ^ ^ Odnośnik do komentarza
gokanDB Opublikowano 21 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 Jako komedia średnio się sprawdziła,już bardziej Fairy Tail było smieszniejsze. Odnośnik do komentarza
-Vasto- Opublikowano 21 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 Niby romans niby komedia niby szkolne ale tak naprawdę to jest wszystkiego po trochu i w sumie to nic z tego nie wynika dlatego to przeciętniak. Odnośnik do komentarza
grzesssiu Opublikowano 22 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 Mi tam się podoba ale nie nie jest to jakieś arcydzieło. Ogląda się miło. Co do podpierdolenia tej opaski i oka z Another to zgadzam się. Trochę złodziejstwo aczkolwiek nie jest to moim zdaniem złe. W końcu to oko nie ma nic szczególnego. Rikka jedynie udaje że to ma jakąś tam moc. Rikka żyje w wyimaginowanym świecie więc nic dziwnego że naśladuje jakieś tam anime. Bo zobaczmy np na bakumana. Tam też jest nawiązanie do innego anime bo robią fusion ha z dragon balla. Odnośnik do komentarza
selweron Opublikowano 22 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 Podpierdolone z anothera? Takich dziewczynek było sporo. Już wymieniam: akito wanjima z air gear, natsuo sagan z loveless, saki mimori z maji de watashi ni koi shinasai (z tym mi się zawsze kojarzyło), poza tym zobaczymy osoby z takimi samymi opaskami w ikkitousen series, monochrome factor czy 07-ghost. To są zwyczajne bandaże na oko....takie opaseczki. A nie że ktoś tu plagiatuje, bo jeśli zarzucacie plagiat to patrzy się na starsze anime,przed chwilą sporo takich wymieniłem Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.