Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rozszerzony opis cheata huzuni! Prezentacja.

SizZxD

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 229
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mam do Was pytanie, mam dla Was pewnego cheata, które jest w 90% niewykrywalny w plikach jeśli umiecie się dobrze ukryć, gdy Was admin sprawdza.

Teraz pytanie do Was, ile osób by takie coś chciało, bym takiego cheata opisał, wiem, że przez to sporo cheat'erów przyjdzie na serwer, ale to chyba

od tego są takie fora, by prezentować różne ciekawe mody i cheaty, jeśli chcesz - like.

PC spec: MONITOR: 1. ASUS 27' 2. BenQ 24'
PHONE:   LG G3/G4  | CPU; Intel i7 |  RAM; KINGSTON 16GB HypX (2x8GB)         |  PSU; Corsair AX1200i              |  GPU; GeForce GTX 980  |  CASE; SilentiumPC Gladius X80 Pure Black
MOUSE;  Zowie FK2  |  KEYBOARD; SS APEX #fnatic edition & Qpad MK-85 Pro Gaming  |  HEADPHONES; Qpad QH-85  |  MOUSEPAD; Razer Goliathus

Opublikowano

fajnie wytłumaczony poradnik, nie byłem pewien kilku opcji, ale teraz już wiem. Co do opcji "Criticals" to nie tak, że zawsze zadajemy krytyki, ale klient gry stara się tak działać, by były one jak najczęstsze

War... War never changes...

Opublikowano

Krytyki wchodzą w 90%, jednak gdy postać używa spacji wraz z włączoną opcją Criticals to zmniejsza się jego wartość, że wejdzie cios krytyczny.

PHONE:   LG G3/G4  | CPU; Intel i7 |  RAM; KINGSTON 16GB HypX (2x8GB)         |  PSU; Corsair AX1200i              |  GPU; GeForce GTX 980  |  CASE; SilentiumPC Gladius X80 Pure Black
MOUSE;  Zowie FK2  |  KEYBOARD; SS APEX #fnatic edition & Qpad MK-85 Pro Gaming  |  HEADPHONES; Qpad QH-85  |  MOUSEPAD; Razer Goliathus

Opublikowano

a jak zainstalować huzuni na launcherze skyland pls pomóżcie

chociaż możesz dać tego cheata

Robisz to identycznie jak ze zwykłym launcherem, wystarczy wejść w .minecraft, a jeśli tego nie masz to polecam ściągnąć inny launcher, przykładowo KeiNET.

Ściągnąłem ten launcher i gdy go otworzyłem był po prostu spolszczony, więc to raczej nie ma żadnego źródłowego folderu do którego przypisane były by

jakieś pliki jak z launcherami innymi np. premium czy craftservelauncher, no to tyle, ale jeśli masz jeszcze jakieś problemy to raczej Ci już chyba nie pomoge

z tym. Wejdź w Start > Wyszukaj wpisz: %appdata% > .minecraft > versions i tak wrzuć folder huzuni. Jeśli nie działa to zrestartuj launcher, a jeśli nie możesz 

wrzucić folderu to wyłącz minecraft'a ;)

Opublikowano

Moim zdaniem takich poradników nie powinno być ponieważ propagują ,  granie na cheatach !

Jeden z niewielu oficjalnych partnerów minecraft pochodzących z polski.

goPYjbL.png

Opublikowano

Tylko mi ta strona nie działa? 

:/

Prawdopodobnie jest błąd od strony, zaraz wrzucę nowy download.

Opublikowano

Moim zdaniem takich poradników nie powinno być ponieważ propagują ,  granie na cheatach !

jak chcesz niektórzy lubią wyzwania np.granie na cheatach w obecności adm :D

Opublikowano

Ktoś odkopał  ale   to dobrze dla mnie :D

Jak działa autobuild, bo tylko na tym mi zależy.  Moge sobie stworzyc plan domku/budowli i bedzie mi sam budował?  Troche tego nie rozumiem ..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...