Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Xenobot Crack 10.32

Kali10

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Crack Działa , Wielkie THX i sorki za moje podejrzenia

nie ma sprawy, zawsze trzeba być ostrożnym :) będę wrzucał w miare możliwości cracki odrazu po update ;) oczywiście w przyszłości

@2up

EpicPoster

byłem pierwszy ;D

Pomogłem?

to się ciesz bo nie zależy mi na like itp :)

Opublikowano

nie ma sprawy, zawsze trzeba być ostrożnym :) będę wrzucał w miare możliwości cracki odrazu po update ;) oczywiście w przyszłości

@2up

EpicPoster

byłem pierwszy ;D

Spoczko nie czytałem komentarzy ;p

Opublikowano

Nie wiem jak ogarniacie tego bota przecież tak naprawdę to wszystko samemu trzeba pisac -.- lepszy tibiaauto i do tego darmowy a xenobot kosztuje ale tez darmowy xD Wiem ze xenobot 100x lepszy wiec jakby ktoś mógł pomoc :)

Opublikowano

Jakbyście zauważyli to dał do Xeno 6dni darmowej licencji name : Trial hasło : nic się nie wpisuje

@Edit" źle go zrozumiałem- 6dni jest dodatkowe dla ludzi którzy maja licencje i dostali te dni za czekanie na uptade'a

sybga.png

Jeśli Ci pomogłem daj Lubię to :)

Opublikowano

NIE POBIERAĆ ZOSTAŁEM HAKNIĘTY!!!

no jak sie najpierw pobiera cracki z innych stron na których nie ma jeszcze update a już crack jest do pewnie 10.40 to wiecie nie dziwcie sie a potem ahh chyba nie działa poszukam innego ;) sam kiedyś hacka dostalem bon sciągnąłem jakies gówno z innej stronki a myslalem ze tak pięknie bedzie

Pomogłem?

to się ciesz bo nie zależy mi na like itp :)

Opublikowano

można gdzieś pobrać XenoBota 10.32? bo z tego co widziałem na oficjalnej stronie byl update, a nie mogłem znaleźć przycisku żeby pobrać starsza wersje,a by sie przydała . :)

Opublikowano

kazdy carcka moze zrobic sobie sam dziala to i jak narazie bedzie dzialac poniewaz tworca bota wie o tym ze da sie crackowac go w latwy sposob i nie bedze tworzyl zadnych zabezpieczen bo tak czy inaczej zawsze sie znajdzie sposob zeby zrobic cracka.

na trg mozn znalezsc poradnik jak crackowac samemu :)

co do wirusow to przeskanujcie najpierw orginalny inicjator a potem piszcie ze ktos wam daje keyloggery :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...