Kali10 Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Witam. Mogłby ktoś podać cracka xenobot 10.32 ? Prosze o jak najszybszą odpowiedz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
997VS998 Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Gdzie można pobrac xenobot 10.32 ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosik11 Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Trzeba czekać, ludzie ... Jeśli Ci pomogłem daj Lubię to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dante_/ Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Gdzie można pobrac xenobot 10.32 ?? XenoBot'a 10.32 pobierzesz na głównej stronie XenoBot'a ( http://xenobot.net/ ). @Topic Jeżeli ktoś będzie miał już crack'a to może mi podesłać na PW razem ze skanem. Regulamin sygnatur Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosik11 Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 XenoBot'a 10.32 pobierzesz na głównej stronie XenoBot'a ( http://xenobot.net/ ). @Topic Jeżeli ktoś będzie miał już crack'a to może mi podesłać na PW razem ze skanem. Pokaż mi instalkę 10.32 gdzie jest ?? Zanim zaktualizują reda,ibota,wind,xeno, może to potrwać do wieczora a nawet jutra. Oryginalny xeno bd dopiero za 2-3dni bo DarkStar sie przeprowadza czy coś i ma już spakowane kompa w aucie i nie będzie miał czasu teraz aktualizować, więc o cracku na najbliższy czas możecie zapomnieć. Jeśli Ci pomogłem daj Lubię to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimkz2221993 Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Noi super, czas na ręczne expienie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dante_/ Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Pokaż mi instalkę 10.32 gdzie jest ?? Zanim zaktualizują reda,ibota,wind,xeno, może to potrwać do wieczora a nawet jutra. Oryginalny xeno bd dopiero za 2-3dni bo DarkStar sie przeprowadza czy coś i ma już spakowane kompa w aucie i nie będzie miał czasu teraz aktualizować, więc o cracku na najbliższy czas możecie zapomnieć. A gdzie ja napisałem, że już jest wersja 10.32? Ja tylko napisałem, że wersję 10.32 pobierze z oficjalnej strony XenoBot'a, ale kiedy to zależy od autor'a bot'a. Ale dobra jbc to nie odpisuj żeby nie było nie potrzebnego spam'u. Regulamin sygnatur Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hobisek Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 nie bedzie xeno 2-3 dni @10.32 UpdateCustomers,It is with regret I must inform you that this update may not be complete for 2-3 days. As some of you know, I am starting a new job which requires me to move from Atlanta, Georgia to Cupertino, California. This a 44 hour drive, and I'm only about to start day three of four. XenoBot and the happiness of my customers is always my top priority, but my computer is packed away in a 14-foot truck and is not accessible.As compensation for this delay, every active user will be given (daysLost * 3) free days once the update is complete. I will be pushing myself to complete the drive and begin the update as fast as I can. Thank you so much for understanding.//DarkstaR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
11macie Opublikowano 21 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 i jak tam panowie nic nie wiadomo z botem czy jest crack czy nie ?? jak jest to dajcie link Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chaterchater Opublikowano 21 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 JA PIERDOLE NAJPIERW NIECH BOT WYJDZIE POD NAJNOWSZĄ TIBIĘ. CO WAM DA CRACK JAK NIE MA XENO POD 10.32? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajacu Opublikowano 22 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 Już wyszedł teraz czea na cracka trzekać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EpicPoster Opublikowano 22 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 CZEKAM NA KOLEGĘ WRÓCI Z SZKOŁY I ZROBI CRACKA POD 10.32 I WAM PODEŚLE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajacu Opublikowano 22 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 Licze na cb. Przyjacielu :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
farciarzz Opublikowano 22 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 Czekam Z niecierpliwościa ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati77k Opublikowano 22 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 http://speedyshare.com/BYspx/Injector357.exe Skan zaraz dorzucę cracka robiłem sam więc wira żadnego na pewno nie sprowadziłem edit@ http://virustotal.com/pl/file/ae1d1dd0d8b4b0ffed27a95c91b6580a9c9282e044d1c7e957641a39ba980400/analysis/1390391051/ 4/50 nie jest źle @3up byłem szybszy ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yakima155 Opublikowano 22 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 Pobierał już ktoś tego cracka ? Działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
REq94 Opublikowano 22 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 http://speedyshare.com/BYspx/Injector357.exe Skan zaraz dorzucę cracka robiłem sam więc wira żadnego na pewno nie sprowadziłem edit@ http://virustotal.com/pl/file/ae1d1dd0d8b4b0ffed27a95c91b6580a9c9282e044d1c7e957641a39ba980400/analysis/1390391051/ 4/50 nie jest źle @3up byłem szybszy ;D 4/50 ale nigdy nie wiadomo, ściągał ktoś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajacu Opublikowano 22 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 mi działa również ale ten trojan trochu mi się nie podoba ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HejterCzyliNikt Opublikowano 22 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 Ważne ze działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akwa1245 Opublikowano 22 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 Troche to podejrzane jak wypowiadają sie osoby które maja po kilka postów , nadal czekam aż ktos inny sprawdzi z owiele większa liczba postów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati77k Opublikowano 22 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 Troche to podejrzane jak wypowiadają sie osoby które maja po kilka postów , nadal czekam aż ktos inny sprawdzi z owiele większa liczba postów zaręczam że robiłem go sam według poradnika to jest 10 minut roboty jak ktoś chce to bede po każdym update odrazu wstawiał a zmieniałem właściwości oryginalnego injectora czyli ze strony xenobota wiec to oznacza że ten oryginał miał już 4/50 ale za to nie groźne każdy jak chce niech ściąga jak sie boi niech czeka na inne pozytywne opinie ja nie mogłem znaleźć cracka to sam zrobiłem bo mi zostało 3 dni pacca i musze szybko spalic 40 godzin staminy powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrian224 Opublikowano 22 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 zaręczam że robiłem go sam według poradnika to jest 10 minut roboty jak ktoś chce to bede po każdym update odrazu wstawiał a zmieniałem właściwości oryginalnego injectora czyli ze strony xenobota wiec to oznacza że ten oryginał miał już 4/50 ale za to nie groźne każdy jak chce niech ściąga jak sie boi niech czeka na inne pozytywne opinie ja nie mogłem znaleźć cracka to sam zrobiłem bo mi zostało 3 dni pacca i musze szybko spalic 40 godzin staminy powodzenia Możesz podać link do tego poradnika? . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pogromcaryb Opublikowano 22 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 Możesz podać link do tego poradnika? http://torg.pl/showthread.php?441341-TUT-XenoBot-Crack przepraszam ze pisze raz z jednego raz z drugiego konta ale mi jakieś błędy wyskakują ;c Pomogłem? to się ciesz bo nie zależy mi na like itp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akwa1245 Opublikowano 22 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 Crack Działa , Wielkie THX i sorki za moje podejrzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EpicPoster Opublikowano 22 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 proszę oto crack należy go wrzucić do oryginalnego bota i uruchamiać jako administrator. http://www.speedyshare.com/7ZuXt/Injector347cracked.exe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.