Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROJEKT] Darmowy sklep SMS, system newsów, komentarzy, zaawansowany ACP, atrakcyjny design

_const

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 56
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wszystko niby cacy ,ale do czasu .Zapewne "licencja" będzie do pewnego czasu darmowa ,a potem oczywiście płatna :) co do zabezpieczenia całego kodu ,szczerze powiedziawszy nieopłacań ci się wydać tych 60$ lub nawet i więcej lub mniej bo prędzej czy później ,któryś z mózgów MPC to rozkoduje i twój wkład pieniężny i twórczy pójdzie się jebać,no ,ale też nie oddasz tego za darmo, więc przewiduje tylko taką opcje ,że ten cały panel nie będzie raczej "darmowy" ;)

1379958827-U247153.png

Opublikowano

Będzie darmowy :) Sprzedając coś muszę mieć działalność, a takowej nie posiadam ;)

Możesz się zawsze zgłosić do firm pośredniczących. Oni robią za ciebie firmę i się z niej rozliczają, a w zamian biorą sobie prowizję.

@edit teraz oglądam to w domu, to całkiem przyjemny dla oczu szablon

Opublikowano

Ogólnie z tego co mi wiadomo to CashBill i DotPay prowadzą działalność o charakterze Agenta Rozliczeniowego, czyli z tego co ja zrozumiałem schemat wygląda klient->agent->partner, a nie klient->partner->agent. Nie mniej jednak - strona będzie darmowa.
Co do szablonu - staram się ;) Mam parę glitchy w nim, ale to potem się rozwiąże - na razie mam problem z ajaxem bo coś to cholerstwo nie chce ze mną dziś współpracować :/

Taka ważna informacja:
Stronę piszę w wolnym czasie, maksymalnie po 45-60 minut - mam też inne zajęcia, np. warsztat (to chyba nic złego, jak uczę się w kierunku technik pojazdów samochodowych?) :D

Opublikowano

Jako, że nie mam zbytnio czasu przesiadywać na MPC daję Wam link, gdzie możecie zobaczyć postępy w pracy ;)

http://eastwestfm.pl/workspace/sklep

Będę starał się robić codziennie updejty - na razie mam tylko logowanie i rejestrację, gdyż miałem problem z AJAX'em :)

Opublikowano

@UP nie obrazisz się że założyłem konto ? Tylko do testów :) pasy:

Login: test

Hasło: test

Liczę na + ;) Pozdrawiam

@EDIT Fajnie się zapowiada!

76561198057996853.png

Opublikowano

Po to to udostępniłem, abyście testowali funkcjonalność :)
W obecnym momencie pracuję nad acp ;)
Ps. Na konto test nałożę za chwilę prawa administratora.

Opublikowano

Dodałeś ich z 10 : D

edit: Co sądzicie o tej alphie? :D

CMS bardzo przyjemny dla oka, najważniejsze, żeby nie mia luk. Wydaje mi się, że znam css frameworka którego użyłeś w cpa, ale nie mogę sobię przypomnieć co to.

Opublikowano

Tylko buttony z Bootstrapa wziąłem :D
Te wszystkie ACP są takie same. Ciężko jest wymyślać coś oryginalnego, jednak myślę, że daje radę :P

Co do zabezpieczeń - cały czas updejty lecą, możecie testować :)

edit: updejt: lista newsów, ich edycja.

Opublikowano

Przed chwilą wrzuciliśmy "UPDEJTA"
Dodaliśmy:
-Cały moduł do zarządzanai użytkownikami

Tak btw. JESTEM WSPÓŁTWÓRCĄ PROEJKTU

Zapraszamy do śledzenia tematu :)

Opublikowano

Update:

• dodano moduł 'shop' - zarządzanie usługami, voucherami

Ps. Szukam paru osób, które posiadają konto w serwisach ProfitSMS, CashBill, DotPay, HomePay w celu przeprowadzenia testów dotyczących płatności :). Chętni niech piszą na GG: 3784642.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...