eL kLeKi Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Witam . potrzebuje pomocy jak rozwiązać ten błąd w syserr. SYSERR: Jan 19 16:34:14 :: Load: DirectQuery failed(SELECT IP_FROM, IP_TO, COUNTRY_NAME FROM iptocountry) Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza
Zagrajmarek Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Pliki Derina? Prawdopodobnie brakuje tabelek w mysql. Ściągnij z jakiś innych plików typu terenzo i zobacz czy będzie działać. Jeśli pliki Quentinosa to nie mamy o czym rozmawiać. Padnięte game, musisz albo je wymienić na te nowe 3k albo jeszcze nowsze. Tak wgl. to nie polecam tych plików bo mają mnóstwo błędów. Odnośnik do komentarza
eL kLeKi Opublikowano 19 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Tak myślałem lecz byłem pewien e tabelke mam , jednak z crashowała się. Ale nakierowałeś mnie na to i zostawie + . Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.