Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Emulator] MPCForum | Zapowiedź

Ciff.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dokładna godzinę podam gdy upne. Na teraz zapewniam, że do 21 będzie na 10000000000% :] Przepraszam ale po prostu serwer ma problemy z uploadem.

29449059374451128357.jpg

I widzicie ile czasu jeszcze :D

Opublikowano

@Up. Twój komentarz nie wnosi nic do tematu więc raport :]

@OffTopic: Czemu mają potracić konta na emulatorze gdzie jestem devem i mi ich konta nie potrzebne? Jesteś kolego naprawdę dziwny :D

@Serwer będzie dostępny po 20:20 więc bądźcie gdzieś tak od 20:10 na kompach. Informacje będą na bieżąco. Dziś zarywamy nockę by pod pracować serwer na właśnie ów becie. Więc będziecie świadkami naszych prac..

KEY do Gry. tj. XXXX-XXXX-XXXX-XXXX :] Emaile oraz hasła możecie dać zmyślone.

Opublikowano

Czemu ludzie tak cisniecie na Cliffa i jego ekipe? Nie rozumiem tego... Chlopaki chca jak najlepiej a tu jeszcze bluzgi same.

Pomoglem? Daj like,to nic nie kosztuje.

Opublikowano

@Up. Zasada :D Miej wyjebane, a będzie Ci dane. I właśnie tą zasadą na Nich działam :D

1512308_208267396031803_1381027834_n.png

Takie oto logdzino wykonane przez Naszego przyszłego gracza :D

Opublikowano

Ja powiem tak.Napewno bede gral jezeli bedzie mi dzialal poprawnie ten emulator gdyz juz 4 przetestowane i zawsze jakis problem.

Pomoglem? Daj like,to nic nie kosztuje.

Opublikowano

2x@Up. Jak mogliśmy pliki zajebać skoro są na MPC? Ty naprawdę jesteś jakimś idiotą. Projekt robię sam od początku do końca, tylko szukałem dodatkowej pary rąk do pracy. W moim teamie są 4 osoby, które mają DEV. I to wszystko ja przydzielałem od początku do końca.

Mamy tutaj UPDATE na przyszłe sezony:

Dodamy nową mapę 100% robioną przez Nas :

1415550_495794403870625_713568806_o.jpg

Dodamy Zombie za ladą w sklepach - O co chodzi ?

że w sklepach za ladą
będą ukryte zombiaki
pod ladą by nie było ich widać
i one nie mają nóg
tylko od brzucha do głowy
i one gdy się podejdzie łapią Nas za nogę i mogą przewrócić
wtedy trzeba klikać myszą by oderwać mu głowę.
kopiąc w nią.
oczywiście nie będzie tego w każdym
tylko w losowych.

Opublikowano

@Pro Kiki

Tak mamy zgodzę bo Nasz projekt kieruje Moderator Czaka :]

To, ze kieruje waszym projektem i nie ma pojecia jakie sa pliki nie oznacza to, ze macie zgode.

Poza tym Czaka jest moderatorem, nie Administratorem.

Prosze o dowod zgody przez administratora albo sprawa poleci wyzej, poza kregi moderatorow.

w83od2.jpg

Opublikowano

To, ze kieruje waszym projektem i nie ma pojecia jakie sa pliki nie oznacza to, ze macie zgode.

Poza tym Czaka jest moderatorem, nie Administratorem.

Prosze o dowod zgody przez administratora albo sprawa poleci wyzej, poza kregi moderatorow.

To niech poleci wyżej. Czaka z tego co mi wiadomo gadał z adminami i wszystko ma być zgodnie z regulaminem MPC :]

A Ty tu masz g*wno do gadania, bo nie jesteś ani tym, ani tym więc nie powinno Cię to interesować.

Opublikowano

To niech poleci wyżej. Czaka z tego co mi wiadomo gadał z adminami i wszystko ma być zgodnie z regulaminem MPC :]

A Ty tu masz g*wno do gadania, bo nie jesteś ani tym, ani tym więc nie powinno Cię to interesować.

Let's see. :)

w83od2.jpg

Opublikowano

Spokojniej dobra? Ty Cliff. bo niepotrzebnie naganiasz do Flamewaru. To miał być temat na rzecz emulatora MPC więc nie chcę tutaj kłótni

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...