Ciff. Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 REKLAMA Witam, Piszę gdyż prace prawie zostały ukończone zostało nam tylko wykończyć do 100% projekt. Były lekkie problemy ale po przeniesieniu serwera na maszynę wirtualną problem ustąpił. Teraz aktualnie instalujemy to co się udało zrobić + autorskie skrypty, które zobaczycie w grze. Nawiązujemy do typowo przyjaznego Wam serwera "GlobalZ" chodzi o to, że serwer ma być rozbudowany oraz ma być łatwy i przyjemny. Będą też momentami trudne i zaskakujące momenty. Wprowadzimy też kilka "Questów", które urozmaicą grę. Tak więc życzcie nam powodzenia. Widzimy się na Beta Testach. Szukamy również beta testerów :] Chętnych proszę o pisanie na PW w celu weryfikacji. Strona Serwera : http://cryzone.jimdo.com/ Oczywiście kupimy już potem hosting oraz domenę. Odnośnik do komentarza
Taki KaWai<3 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Jeśli to ma być emulator dla MPC nie może być nowej domeny forum na stronie serwera. Jedynie download. Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW Odnośnik do komentarza
ForestSavage666 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 @up wiem że pewnie warna mi walniesz bo ty taki ze jak jest post nie o tym to oczywiście warn ale ok , czemu nie może być forum .. ?? czy jest to w regulaminie ?? Odnośnik do komentarza
Ciff. Opublikowano 19 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Chodzi o to, że strona będzie robiona pod download. @Edit: Ja jako Developer będę Was na bieżąco informował co i jak z emulatorem. Oczywiście moderatorzy jak i administracja muszą zaakceptować Nasz projekt więc będziemy wkładać cały swój czas w pracę. Już zarwaliśmy ok. 2nocki przy czym robiliśmy serwer oraz naprawialiśmy kilka bugów związanym z zombie oraz dodaliśmy dobre looty :] Resztę zrobimy w trakcie beta testów! Odnośnik do komentarza
Ciff. Opublikowano 20 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 @Ref. Dodany został fanpage : xxx + Cały czas pracujemy nad serwerem by dobrze się grało. Grafika zostaje powoli przez Nas optymalizowana by na najsłabszym komputerze chodziło do 100FPS :] //Link do FP niestety nie może być na forum, skontaktuj się potem ze mną na GG //Czaka Odnośnik do komentarza
Czaka. Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Nadzoruję tą pracę i zapewniam Was, że wszystko będzie przeprowadzone zgodnie z regulaminem forum. Odnośnik do komentarza
xArtemzx Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 ,,deweloperzy" emulatora to spierdolone gimbusy, czekam na warna, ogólnie spodziewam się ciepłego gówna po tym co słyszałem co chcą wprowadzić. By Siema Heniu Pomogłem? jebnij lajka! Odnośnik do komentarza
Ciff. Opublikowano 20 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 @Up. Zazdrość zżera? Gadaliśmy z Tobą na Skype i po twoim zachowaniu można stwierdzić, że jesteś niżej niż gimnazjum.... Prace na serwerze są kończone! Odnośnik do komentarza
xArtemzx Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Zazdrość? ale nie rozumiem, niby czego mam zazdrościć? waszych zjebanych tekstów i pomysłów? emu robi 3 gimbusów którzy nie wiedzą czy x64 oznacza 64 bity i straszą atakami z 2 maszyn.. XDDD By Siema Heniu Pomogłem? jebnij lajka! Odnośnik do komentarza
Ciff. Opublikowano 20 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 @Up. Nie będę się z Tobą kłócił bo jesteś na poziomie podstawówki nawet niżej. x64 dla Centuriona oznacza 32Bity hahahhaha.... Żałośni jesteście a teraz Bye ! Odnośnik do komentarza
Ciff. Opublikowano 20 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 W tym oto temacie ok. godziny 19 pojawi się launcher. Musimy poszperać czy nie ma jakiegos problemu. Aktualnie sprawdzamy launcher i serwer na wszystkich systemach. Zadziała Wam nawet na Debianie lub Ubuntu :] Odnośnik do komentarza
Greedo Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Czekamy Pomoglem? Daj like,to nic nie kosztuje. Odnośnik do komentarza
Ciff. Opublikowano 20 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Niestety... Tyle pracowaliśmy ale wystąpił problem. Mianowicie robiąc wszystko na maszynie wirtualnej, a potem próbie uploadowania i tu oto ten problem. Został znaleziony gigantyczny problem na naszej drodze. Musimy czekać trochę by zuploadować to, ponieważ maszyna wirtualna nie używa internetu żadnego od Nas, tylko z zagranicy. Damy wam znać potem i poinformujemy Was o większych szczegółach. Odnośnik do komentarza
Greedo Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Kiedy "mniej wiecej" wystartuje serwer? Pomoglem? Daj like,to nic nie kosztuje. Odnośnik do komentarza
wafloo12 Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Czekamy ziomy #bless dla was Odnośnik do komentarza
Ciff. Opublikowano 20 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Może ktoś zna szybszy sposób ? Bo jest to wrzucane przez Virtual Boxa tj. Wirtualna Maszyna (Serwer)... Może ktoś zna sposób by to jakoś przenieść z virtual na komputer. Bo z komputera wrzucenie zajmie mi ok. 3/2min. @Serwer pewnie będzie jutro od 10:30 jakoś tak :] Odnośnik do komentarza
Ciff. Opublikowano 21 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 @Refik Nareszcie :] Po próbach kilku przeglądarek udało się wybrać taką, która oferuje szybki upload @!@!@!@ @Nie stoimy w miejscu :] Cały czas pracujemy nad tym by lepiej się Wam jako Graczom grało :] Odnośnik do komentarza
d4wid1998 Opublikowano 21 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 Dzisiaj już będzie można grać? Odnośnik do komentarza
Ciff. Opublikowano 21 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 @Up. Tak ! Odnośnik do komentarza
kupakurcjus Opublikowano 21 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 Ogółem chciałbym powiedzieć że emulator zapowiada się średnio, miałem być jego częścią, ale stwierdziłem że sprawdzę jak ekipa radzi sobie w "trudniejszych sytuacjach". Starałem się przez godzinkę zachowywać jak totalny gimbus. Ciff od razu zaczął grozić tekstami typu "Jeden atak z dwóch maszyn i leżysz na progu" - i grozić DDoS'ami. Nie dam pełnej opinii co do samego emulatora, ponieważ w niego nie zagram, obawiam się po prostu o moje dane typu ip, loginy, hasła. MPC Love<3 Odnośnik do komentarza
Ciff. Opublikowano 21 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 @Up. Starałeś się zachowywać ? Ty człowieku jesteś gimbusem i to w 100%.. Mam prawo Ci grozić. Jak widać DDoS'y to jedyne rozwiązanie na Ciebie. Loginy i hasła ? Próbujesz zaślepić ludzi swoją własną głupotą. Bo wstawianie tego postu, zajęło Ci pewnie z 20godzin. Ze swoim kolegą Mateuszem radzę iść i poćwiczyć trochę kulturę osobistą jak i teksty związane z rozmową z Tobą.DDoS'y są po to by ich używać, i to każdy użytkownik forum potwierdzi. @OffTopic: Ty i C++ ? Zrób podstawową pętelkę to Ci uwierzę :] Odnośnik do komentarza
peras Opublikowano 21 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 Fajnie, że robicie taki projekt Ale nie radze wam go rozpowszechniać na większa skale, bo z tego co się orientuje, to były przypadki gdzie hammerpoint przypierdalał się do prywatnych serwerów. Tymbardziej, jeżeli korzystacie z tych plików które były kiedyś wykradzione. //gif w sygnie Odnośnik do komentarza
Ciff. Opublikowano 21 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 @Up. To jest wersja Source więc jak najbardziej można :] Odnośnik do komentarza
ForestSavage666 Opublikowano 21 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 @centurion zapoznam cię z tym co znaczy gimbus Gimbus - Bus wiozący uczniów gimnazjum do szkoły. I poza tym nie odeszłaś tylko cię wy$#@śmy za twoje zachowanie czyli : Odpały , zachowywałeś się jak poje**us itp Odnośnik do komentarza
d4wid1998 Opublikowano 21 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 To o której będzie? Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.