Skocz do zawartości

[Emulator] MPCForum | Zapowiedź

Ciff.

Rekomendowane odpowiedzi

REKLAMA

Witam,

Piszę gdyż prace prawie zostały ukończone zostało nam tylko wykończyć do 100% projekt.

Były lekkie problemy ale po przeniesieniu serwera na maszynę wirtualną problem ustąpił.

Teraz aktualnie instalujemy to co się udało zrobić + autorskie skrypty, które zobaczycie w grze.

Nawiązujemy do typowo przyjaznego Wam serwera "GlobalZ" chodzi o to, że serwer ma być rozbudowany oraz ma być łatwy i przyjemny. Będą też momentami trudne i zaskakujące momenty.

Wprowadzimy też kilka "Questów", które urozmaicą grę.

Tak więc życzcie nam powodzenia. Widzimy się na Beta Testach.

Szukamy również beta testerów :] Chętnych proszę o pisanie na PW w celu weryfikacji.

Strona Serwera :

http://cryzone.jimdo.com/

Oczywiście kupimy już potem hosting oraz domenę.

Chodzi o to, że strona będzie robiona pod download.

@Edit:

Ja jako Developer będę Was na bieżąco informował co i jak z emulatorem. Oczywiście moderatorzy jak i administracja muszą zaakceptować Nasz projekt więc będziemy wkładać cały swój czas w pracę. Już zarwaliśmy ok. 2nocki przy czym robiliśmy serwer oraz naprawialiśmy kilka bugów związanym z zombie oraz dodaliśmy dobre looty :] Resztę zrobimy w trakcie beta testów!

Niestety... Tyle pracowaliśmy ale wystąpił problem. Mianowicie robiąc wszystko na maszynie wirtualnej, a potem próbie uploadowania i tu oto ten problem. Został znaleziony gigantyczny problem na naszej drodze. Musimy czekać trochę by zuploadować to, ponieważ maszyna wirtualna nie używa internetu żadnego od Nas, tylko z zagranicy. Damy wam znać potem i poinformujemy Was o większych szczegółach.

Ogółem chciałbym powiedzieć że emulator zapowiada się średnio, miałem być jego częścią, ale stwierdziłem że sprawdzę jak ekipa radzi sobie w "trudniejszych sytuacjach". Starałem się przez godzinkę zachowywać jak totalny gimbus. Ciff od razu zaczął grozić tekstami typu "Jeden atak z dwóch maszyn i leżysz na progu" - i grozić DDoS'ami. Nie dam pełnej opinii co do samego emulatora, ponieważ w niego nie zagram, obawiam się po prostu o moje dane typu ip, loginy, hasła.

MPC Love<3

@Up. Starałeś się zachowywać ? Ty człowieku jesteś gimbusem i to w 100%.. Mam prawo Ci grozić. Jak widać DDoS'y to jedyne rozwiązanie na Ciebie. Loginy i hasła ? Próbujesz zaślepić ludzi swoją własną głupotą. Bo wstawianie tego postu, zajęło Ci pewnie z 20godzin. Ze swoim kolegą Mateuszem radzę iść i poćwiczyć trochę kulturę osobistą jak i teksty związane z rozmową z Tobą.DDoS'y są po to by ich używać, i to każdy użytkownik forum potwierdzi.

@OffTopic:

Ty i C++ ? Zrób podstawową pętelkę to Ci uwierzę :]

Fajnie, że robicie taki projekt :) Ale nie radze wam go rozpowszechniać na większa skale, bo z tego co się orientuje, to były przypadki gdzie hammerpoint przypierdalał się do prywatnych serwerów. Tymbardziej, jeżeli korzystacie z tych plików które były kiedyś wykradzione.

//gif w sygnie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający forum [Emulator] MPCForum | Zapowiedź   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...