Matthew174 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Yoo.. Mam mały problem.. Chciałem sobie zagrać na Lanerisie ,ale .. Gdy naciskam , strzłkę w górę lub " w " podczas grania to mnie loga.. Robi mi sie tak tylko na Lanerisie.. Każdy inny klawisz działa prawidłowo.. Wie ktoś może o co chodzi i jak mogę to naprawić ? :P Odnośnik do komentarza
Zagrajmarek Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Masz wgrane jakieś hacki/moda? 1.Uruchom jako administrator. 2.Wyłącz antywirusa. 3.Przeinstaluj grę. 4.Sprawdź sterowniki do karty graficznej. 5.Wyłącz zaporę. Odnośnik do komentarza
Matthew174 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Masz wgrane jakieś hacki/moda? 1.Uruchom jako administrator. 2.Wyłącz antywirusa. 3.Przeinstaluj grę. 4.Sprawdź sterowniki do karty graficznej. 5.Wyłącz zaporę. Jest chyba coś z kartą, zmieniłem w ustawienia na AUTO i wszystko śmiga, Dzieki za pomoc, do zamknięcia. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.