Skocz do zawartości

Czy warto wracać?

KeiS

Rekomendowane odpowiedzi

Siemanko,

w Elsworda grałem jeszcze na becie, nawet peta dostałem xD.

Przechodząc jednak do tematu, warto grać teraz w Elsworda?

Dużo ludzi gra na polskim serwerze? Tylko jeden polski serwer jest? I ile teraz klas postaci męskich do wyboru jest? Kiedyś był tylko raven i tytulowa postać ...

Nawet dużo ludzi gra, nie powiedziałbym, że cały serwer, ale nadal spotkasz osoby do gry.

Męskie - Raven, Elsword, Chung (nawet nie wiem co tutaj ma płeć do rzeczy, przecież nadal jesteś mężczyzną przed komputerem xdd).

Tylko jeden serwer.

A ogółem postaci jest 7:

Elsword, Aisha, Rena, Raven, Chung, Ara, Eve. Na KR jest jeszcze Add i Elesis.

Warto wracać, duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuużo się zmieniło od bety (sam wiem, bo grałem). Dodano trzecie wybory (joby), tereny, nowe drzewko skilli i wiele, wiele więcej.

Sorki, że tak późno odpowiadam na temat, ale nie zauważyłem go.

QtiV6xY.gif

• 2 tygodnie później...

Grałem w elsworda dużo czasu kiedyś miałem przerwe 6 miesięcy nie grałem ale wróciłem miałem 42 lvl runiczny mistrz miecz ognista pięść i arcyrycerz już tego konta nie mam :( wpisuje prawidłowe dane ale i tak nic jednak już to tej gry nie wróce chociaż są nowe postacie i tak nie wróce tera jest tam dużo hackerów.

Grałem w elsworda dużo czasu kiedyś miałem przerwe 6 miesięcy nie grałem ale wróciłem miałem 42 lvl runiczny mistrz miecz ognista pięść i arcyrycerz już tego konta nie mam :( wpisuje prawidłowe dane ale i tak nic jednak już to tej gry nie wróce chociaż są nowe postacie i tak nie wróce tera jest tam dużo hackerów.

Nie ma tam dużo hackerów, bo hacków mało. Od kiedy moje daty zostały spachtowane, a program przestał mi działać, to jest MINIMUM hackerów, którzy właściwie grają solo.

QtiV6xY.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający forum Czy warto wracać?   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...