KeiS Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Siemanko, w Elsworda grałem jeszcze na becie, nawet peta dostałem . Przechodząc jednak do tematu, warto grać teraz w Elsworda? Dużo ludzi gra na polskim serwerze? Tylko jeden polski serwer jest? I ile teraz klas postaci męskich do wyboru jest? Kiedyś był tylko raven i tytulowa postać ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KlauS. Opublikowano 22 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 Nawet dużo ludzi gra, nie powiedziałbym, że cały serwer, ale nadal spotkasz osoby do gry. Męskie - Raven, Elsword, Chung (nawet nie wiem co tutaj ma płeć do rzeczy, przecież nadal jesteś mężczyzną przed komputerem xdd). Tylko jeden serwer. A ogółem postaci jest 7: Elsword, Aisha, Rena, Raven, Chung, Ara, Eve. Na KR jest jeszcze Add i Elesis. Warto wracać, duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuużo się zmieniło od bety (sam wiem, bo grałem). Dodano trzecie wybory (joby), tereny, nowe drzewko skilli i wiele, wiele więcej. Sorki, że tak późno odpowiadam na temat, ale nie zauważyłem go. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HaCu™ Opublikowano 1 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2014 Ja obczaje trochę tą grę, opis klauna bardzo mnie przekonuje. Obczaje grę i dam edita. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fx Padrino Opublikowano 1 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2014 Mi się bardzo fajnie gra, według mnie jest dużo ludzi Ale to zależy od Ciebie, więc wbij i sprawdź sam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Potępiony Opublikowano 1 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2014 Jasne ze warto wracac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kreatywny_ Opublikowano 7 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 Grałem w elsworda dużo czasu kiedyś miałem przerwe 6 miesięcy nie grałem ale wróciłem miałem 42 lvl runiczny mistrz miecz ognista pięść i arcyrycerz już tego konta nie mam wpisuje prawidłowe dane ale i tak nic jednak już to tej gry nie wróce chociaż są nowe postacie i tak nie wróce tera jest tam dużo hackerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maximus249 Opublikowano 8 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2014 Na server bardzo opłaca sie wracać dużo nowych klas,nowe postacie ,przedewszystkim ludzie,2 nowe miejsca ! polecam wrócic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KlauS. Opublikowano 8 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2014 Grałem w elsworda dużo czasu kiedyś miałem przerwe 6 miesięcy nie grałem ale wróciłem miałem 42 lvl runiczny mistrz miecz ognista pięść i arcyrycerz już tego konta nie mam wpisuje prawidłowe dane ale i tak nic jednak już to tej gry nie wróce chociaż są nowe postacie i tak nie wróce tera jest tam dużo hackerów. Nie ma tam dużo hackerów, bo hacków mało. Od kiedy moje daty zostały spachtowane, a program przestał mi działać, to jest MINIMUM hackerów, którzy właściwie grają solo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.