Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Info: Otwarcie-Seafight Beta 2014 - wchodzić :)

XxXdaruXxX

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 89
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja sie moge logowac itp. udalo mi sie 1 salwe oddac, i narepane pv mam... kupione admiralki i voodoo... generalnie tylko na mapie nie moge plywac, klepac botow itp

Moje posty:  100 200 300 400 500 600 700 800 900 1000 1100 1200 1300 1400 1500 1600 1700 1800 1900 2000

Opublikowano

Dobra nie ogarniam tego, z kad ludzie maja poklady elitarne, pergi, podstawy i skorki z bokora?! Jest jakiś myk na perły lub BP dopisuje bezpośrednio do kont wszystko co chcemy?

Opublikowano

Czego to jest beta? Seafight jest normalne a to beta do czego? Oświećcie mnie po ja nie nie poniematy. W gre tą nie grałem ale temat mnie zaciekawił.

Swoją drogą, może zagram i mam pytanko - ta gra jest p2w?

Opublikowano

czy po restarcie nadal będzie admiralska za 1 perłe? xD

i jakim cudem są bractwa?

Na rozstaju drogi

Wiedźmin był raz dumał

Jak rżnąć hufiec wrogi

A chędożyć umiał...

Opublikowano

Dobra nie ogarniam tego, z kad ludzie maja poklady elitarne, pergi, podstawy i skorki z bokora?! Jest jakiś myk na perły lub BP dopisuje bezpośrednio do kont wszystko co chcemy?

Napisz do supportu żeby ci dali perły i poczekaj trochę to dostaniesz 500k pereł.

50442140989713903247.png

Opublikowano

@up

tak ale nie można pływać

Na rozstaju drogi

Wiedźmin był raz dumał

Jak rżnąć hufiec wrogi

A chędożyć umiał...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...