XxXdaruXxX Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 open-beta.seafight.com Za pare dni pewnie będą perły itp pozdrawiam Proszę wejść w 1 Plan targowy a następnie w czarny rynek i mamy po 1 perle armaty , kule itp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolek1908 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Przeciez to jest normalny seafight Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut2134 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 heh no ale może bedzie coś fajnego za pare dni a tak wgl podacie linka bo nie wiem który Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin99991 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 to nie jest normalny seafight gdyz normalny seafight nie ma tylu bugow... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomix1906 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 mogłeś zrobić seafight taki jak za dawnych czasów bez tylu bugów, póki co to porażka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek1989 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Dzięki za wstawkę serwer działa od wczoraj miejmy nadzieje , że pojawią się prezenty w postaci pereł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut2134 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 nwm dlaczego ale mi się wyświetla zwykły seafight wie ktoś coś o tym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko14 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 strasznie laguje... nie idzie grać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel6752 Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Działają tu chyba bugi na kasę bo licytowałem elitę za 112mln i nie przebiłem...potem spróbowałem tą mniejszą elitę też za 112mln i też dupa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macieq98 Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 a w ogóle aukcja tam działa, cały czas te same nicki stoją Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOLO*PL Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 aukcja nie działa a nie wiecie czy można kupić jakiś statek bo ja nie moge Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toiman Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Też nie mogę. Jbc. w czarnym rynku są armaty, szaman, majtek i kule po 1 perły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOLO*PL Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 trochę lipa z tymi statkami i pokladami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XxXdaruXxX Opublikowano 20 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Troszkę tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toiman Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Z tego co wiem, to są dostępne od 6lvl. Z tym że nie działa normalny test pirata, i trzeba go chyba za perły kupować, a że nie działają tam płatności to trzeba skrypt włączyć na noc :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakub618 Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 siema mam pytanie a działają tam bugi na perły czy kasztele ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek1989 Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Dzieki Daru za wstawkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Acze2 Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Wiecie jak kupić pokłady ? bo widziałem że już pływają niekótrzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XxXdaruXxX Opublikowano 20 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Jak tylko się czegoś dowiem od razu napiszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel6752 Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Aha jak potwierdzicie maila to dostaniecie podwajacz błystek na 7 dni i 20k kulek voodo.Z podwajaczem po ponad 190 pereł leci z błystki także z perłami nie ma problemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOLO*PL Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 mam 6 level i dalej nie moge kupic tego statku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolek1908 Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Aha jak potwierdzicie maila to dostaniecie podwajacz błystek na 7 dni i 20k kulek voodo.Z podwajaczem po ponad 190 pereł leci z błystki także z perłami nie ma problemu. Jak to? ja mam podwajacz i z blyski dostaje 190 perel -,- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIKEURB666 Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 no i co potem z tym serwerem skasują go jak zrobie statek? do kiedy będą trwały testy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geralt! Opublikowano 25 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 czyli mam przez to rozumieć że serwery zostaną zresetowane i każdy zacznie od nowa? wspaniała wiadomość :rolleyes: Na rozstaju drogi Wiedźmin był raz dumał Jak rżnąć hufiec wrogi A chędożyć umiał... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toiman Opublikowano 25 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2014 @ Geralt!, poprostu za jakiś czas zostanie wyłączony serwer i koniec gry. A gdy będzie uruchomiony następnym razem, każdy będzie zaczynał od nowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.