Skocz do zawartości

[Dyskusja] Blue Ezreal zapomniany?

DjLonerin

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, po wczorajszym meczu EG-CLG zauwazylem, ze doublelift budowal blue eza i zaczelo mnie to zastanawiac. Po nerfie lizarda i bufie triforce wszyscy gracze przezucili sie z blue eza na eza pod teiforce w tym ja, ale co by bylo gdyby lizarda zamienic na TBC, mielibysmy potrzebny CD reduction, hp, oraz bardzo potrzebny na ezie armor penetration. Build by wygladal mniej wiecej tak:

-Berki/ lub buty na cd

-BT/BOTRK

-Muramana

-Gauntlet

-LW

-TBC

Oczywiscie w buildzie mozna zmienic kolejnosc, ale ciekawi mnie czy blue ez moglby odzyskac dawna swietnosc. Piszcie co uwazacie o tym pomysle.

Gram w League of Legends

Jeśli w czymś pomogłem daj +

A jeśli w czymś mogę pomóc w sprawie LoL to napisz

Ja składam zawsze jak gram AD mid ;D Widziałem ostatnio z 1 mieś temu typa...

iz857a.png
Jak odpowiadasz mi na posta użyj proszę @tsdek - szybciej ogarnę.

Moje poradniki(ANDROID):

Moje poradniki(Programowanie stron):

moim zdaniem zawsze blue ez odstawał od innych adc, wiadomo że sa lepsze adc od ez'a a ja składałem blue builda tylko dla funa na normalach, to był prawie tylko dmg ze skilli i prawie nic z aa, dobrze że ludzie go nie składają pod blue builda po sam triforce + inne itemy budowane jak na zwykłego adC są lepsze na niego imo

@up

oczywiście !!! 5 dmg i blue ez będzie wszędzie pickowany, lcs/ogn'y itd co nie ?

@top

boże, ludzie ... blue ez - wszystkie itemki nieb. więc jak chcecie zrobić blue ez'a z bt albo bc ? poza tym nigdy, ale to nigdy nie łączyć bt z botrk

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający forum [Dyskusja] Blue Ezreal zapomniany?   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...