Skocz do zawartości

[Problem]Client sie zacina

heheszky1998

Rekomendowane odpowiedzi

Wczoraj sciaglem sobie clienta priva Nesteria i jak pobralem to zainstalowalem, po zainstalowaniu klikam na patchera i mi wyskakuje ladowanie(wszystko na ss) i przy pliku 72/118 client sie zacina i nie chce sie dalej ladowac, nie wiem co jest grane, bo na stronce pisze, ze jest 80osob online, probowalem kilka razy ladowac lecz przy tym samym pliku sie zacina i jet brak odpowiedzi... ;c

http://www48.zippyshare.com/v/10731364/file.html

Pomogłem lub nie, podoba Ci się mój komenatrz, DAJ LIKE, a ja na pewno się odwdzięczę :)

Sko­ro nie można się cofnąć, trze­ba zna­leźć naj­lep­szy sposób, by pójść naprzód.   ~Paulo Coelho

i dlatego by sie zacinal patcher? tam przy patcherze widnieje napis Nesteria i on miga (pojawia sie i znika i tak w kolko) wczesniej sie pobieralo dlugo tez ale szlo i przy tym jednym pliku sie zwiesza

Pomogłem lub nie, podoba Ci się mój komenatrz, DAJ LIKE, a ja na pewno się odwdzięczę :)

Sko­ro nie można się cofnąć, trze­ba zna­leźć naj­lep­szy sposób, by pójść naprzód.   ~Paulo Coelho

System operacyjny:	Windows XP(SP3)/Vista/7/8/8.1
Procesor:	1,8GHz+
Pamięć RAM:	1 GB+
Zalecane miejsce na dysku:	1,0GB
Karta Graficzna:	Posiadająca więcej niż 64MB RAM, zgodna z DirectX 8.1
Karta dźwiękowa:	Kompatybilna z DirectX 9.0
Łącze internetowe:	512kbit./s
Pozostałe:	Myszka i klawiatura kompatybilna z Windows

Oraz:

Do korzystania z Patchera wymagany jest .NET Framework 3.5.

Zalecamy używać Patchera wraz z klientem 2.0.

Zainstaluj więc Net Framework 3.5 lub 4.0

mam 4.0 i mowie, przy pobieraniu jakiegos tam pliku sie zacina, daje uruchom jako administrator to nic nie nie pobiera i dalej nie moge wejsc do gry!;c

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający forum [Problem]Client sie zacina   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...