heheszky1998 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Wczoraj sciaglem sobie clienta priva Nesteria i jak pobralem to zainstalowalem, po zainstalowaniu klikam na patchera i mi wyskakuje ladowanie(wszystko na ss) i przy pliku 72/118 client sie zacina i nie chce sie dalej ladowac, nie wiem co jest grane, bo na stronce pisze, ze jest 80osob online, probowalem kilka razy ladowac lecz przy tym samym pliku sie zacina i jet brak odpowiedzi... ;c http://www48.zippyshare.com/v/10731364/file.html Pomogłem lub nie, podoba Ci się mój komenatrz, DAJ LIKE, a ja na pewno się odwdzięczę Skoro nie można się cofnąć, trzeba znaleźć najlepszy sposób, by pójść naprzód. ~Paulo Coelho Odnośnik do komentarza
D4n100 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Może po prostu plik jest duży i długo się pobiera? Cierpliwości Z powodu licznych hejtów w moją stronę, nie będę korzystał więcej z tego konta (prawdopodobnie z forum też). Haters gonna hate... Odnośnik do komentarza
heheszky1998 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 i dlatego by sie zacinal patcher? tam przy patcherze widnieje napis Nesteria i on miga (pojawia sie i znika i tak w kolko) wczesniej sie pobieralo dlugo tez ale szlo i przy tym jednym pliku sie zwiesza Pomogłem lub nie, podoba Ci się mój komenatrz, DAJ LIKE, a ja na pewno się odwdzięczę Skoro nie można się cofnąć, trzeba znaleźć najlepszy sposób, by pójść naprzód. ~Paulo Coelho Odnośnik do komentarza
Zagrajmarek Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 System operacyjny: Windows XP(SP3)/Vista/7/8/8.1 Procesor: 1,8GHz+ Pamięć RAM: 1 GB+ Zalecane miejsce na dysku: 1,0GB Karta Graficzna: Posiadająca więcej niż 64MB RAM, zgodna z DirectX 8.1 Karta dźwiękowa: Kompatybilna z DirectX 9.0 Łącze internetowe: 512kbit./s Pozostałe: Myszka i klawiatura kompatybilna z Windows Oraz: Do korzystania z Patchera wymagany jest .NET Framework 3.5. Zalecamy używać Patchera wraz z klientem 2.0. Zainstaluj więc Net Framework 3.5 lub 4.0 Odnośnik do komentarza
heheszky1998 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 mam 4.0 i mowie, przy pobieraniu jakiegos tam pliku sie zacina, daje uruchom jako administrator to nic nie nie pobiera i dalej nie moge wejsc do gry!;c Pomogłem lub nie, podoba Ci się mój komenatrz, DAJ LIKE, a ja na pewno się odwdzięczę Skoro nie można się cofnąć, trzeba znaleźć najlepszy sposób, by pójść naprzód. ~Paulo Coelho Odnośnik do komentarza
Kaspian. Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Pobierz najnowszego directa, spróbuj uruchomić z zgodnością z oprogramowaniem. Odnośnik do komentarza
D4n100 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Pobierz najnowszego directa, spróbuj uruchomić z zgodnością z oprogramowaniem. Oraz jako administrator Z powodu licznych hejtów w moją stronę, nie będę korzystał więcej z tego konta (prawdopodobnie z forum też). Haters gonna hate... Odnośnik do komentarza
xShawn Opublikowano 23 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 usun 2 pliki root i 2 pliki locale i odpal jeszcze raz patchera Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.