Bone's Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Witam. Otóż mam taki problem, że gdy gracz wpisuje komende /drop to nic mu nie wyskakuje, a w konsoli wyskakuje to co powinno. Dla graczy dałem permission: - mycommand.cmd.6 - mycommand.mycmd Gdy mam op'a wszystko dobrze mi wyskakuje. Poradzi ktoś co z tym zrobić? Może permission jeszcze jakieś dodać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blaaszka Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Zamień te permisję, daj mycmd nad cmd.6 oraz zobacz, czy dobrze masz ponumerowane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoNewbie Opublikowano 19 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 Sprawdź czy nie ma tam "tab-u" oraz czy dałeś dobrą numeracje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bone's Opublikowano 19 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2014 w permisii było wszystko ok numerowanie i sam tekst permisii, rozwiązałem to niedawno. Temat do zamkniecia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.