Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak sie rozpromowac jako DJ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moim zdaniem najpierw trzeba coś sobą reprezentować ,potem brać się za reklamę , Jak zaczniesz reklamować słabe rzeczy ludzie Cię z tego zapamiętają zobaczą twój pseudonim artystyczny i nawet nie klikną Play ,bo będzie wiadomo że to nic ciekawego. Dużo pracy przed Tobą ,Pozdrawiam :]

1388964106-U305854.png

Opublikowano

dzisiaj raperów i djów więcej niż słuchaczy

pierwsze co zrób to zacznij się wyróżniać z tłumu, to i promocja się znajdzie

to powinna byc 1 strona na jaka wstawiasz muzyke ;o jak ty takiej strony nie znasz to cienko, to jest taka glowna strona mozna powiedziec kazdy tam muzyke wstawia i jedna z najlepszych stron.. nie trzeba placic, rejestrowac sie, tylko czasami kod przepisac

kurwa soundcloud>zippyshare

Jeśli będziesz miał umiejętności - nagrasz jakieś fajne sety i będziesz wrzucał na różne fora to powoli lajki na FB same przyjdą.

W tym nagraniu co wrzuciłeś na tą stronę to ja słyszę przester, a z tym to daleko nie zajdziesz :)

btw. sety nie trwają 5 minut i jest w nich więcej niż niecałe 2 piosenki ;_;

Ta strona też odstrasza trochę.

I nie myl pojęć.

Remixowanie - producent

Mixowanie - DJ

Długa droga przed Tobą. Radzę na razie zapoznać się z różnymi poradnikami/pojęciami, a przede wszystkim zwiększyć umiejętności płynnego mixowania oraz przestać używać synca na VDJu (o ile to robisz) i dopiero cokolwiek wrzucać.

kolejny mądry, producent nie zajmuje się tylko remixami, tak samo jak DJ nie zajmuje się tylko mixami icon_damn.gif

Opublikowano

dzisiaj raperów i djów więcej niż słuchaczy

pierwsze co zrób to zacznij się wyróżniać z tłumu, to i promocja się znajdzie

kurwa soundcloud>zippyshare

kolejny mądry, producent nie zajmuje się tylko remixami, tak samo jak DJ nie zajmuje się tylko mixami icon_damn.gif

Don't shit sherlock. Ja mu powiedziałem tylko w czym błędy zrobił, a nie pisałem calej definicji geniuszu. Trzeba trochę pomyśleć czasami ;) A soundcloud ma ograniczenie, potem trzeba płacić - a z takim chłamem nie ma tam czego szukać. No chyba że chce zostać drugim Oscarem Degasem xD

Opublikowano

Don't shit sherlock. Ja mu powiedziałem tylko w czym błędy zrobił, a nie pisałem calej definicji geniuszu. Trzeba trochę pomyśleć czasami ;) A soundcloud ma ograniczenie, potem trzeba płacić - a z takim chłamem nie ma tam czego szukać. No chyba że chce zostać drugim Oscarem Degasem xD

skoro ty twierdzisz że soundcloud jest gorszy niż zjebyshare to nie mamy o czym gadać

Opublikowano

skoro ty twierdzisz że soundcloud jest gorszy niż zjebyshare to nie mamy o czym gadać

Soundcloud jest takim muzycznym portalem społecznościowym.

Zippyshare, to tylko upload plików (w tym przypadku muzycznych).

O czym my mówimy ? Jakie porównania ? To tak jakby sobie porównać twitter-a i multiupload o.O ?

Opublikowano

(...) A soundcloud ma ograniczenie, potem trzeba płacić - a z takim chłamem nie ma tam czego szukać. No chyba że chce zostać drugim Oscarem Degasem xD

Przeczytaj to jeszcze raz ^^ Czy ja powiedziałem że soundcloud jest gorszy od zippyshare? Już sam nie wiem za co ja mam tą piątkę z polskiego, bo ja jakoś nie widzę tam nic takiego żebym wypowiadał się czy lepszy ZS cz SC ;_;

Opublikowano

Przeczytaj to jeszcze raz ^^ Czy ja powiedziałem że soundcloud jest gorszy od zippyshare? Już sam nie wiem za co ja mam tą piątkę z polskiego, bo ja jakoś nie widzę tam nic takiego żebym wypowiadał się czy lepszy ZS cz SC ;_;

kurwa ale to wyraźnie sugerujesz icon_damn.gif

Soundcloud jest takim muzycznym portalem społecznościowym.

Zippyshare, to tylko upload plików (w tym przypadku muzycznych).

O czym my mówimy ? Jakie porównania ? To tak jakby sobie porównać twitter-a i multiupload o.O ?

porównanie z dupy i chyba nigdy nie korzystałeś z obu serwisów...

EOT!

Opublikowano

Porównanie takie samo jak twoje, także przykro mi... Jeżeli nie do końca wiesz o czym piszesz, to radzę się wstrzymać ;)

PS: Wypowiedzi Teskiego to nie "Co autor miał na myśli". Pzdr.!

Opublikowano

O wiele się podszkolić ,zainwestuj w jakiś sprzęcik ,polecam też wrzucenie video mix'ów na YouTube ,ja o wiele bardziej lubię oglądać takie niż słuchać :]

1388964106-U305854.png

Opublikowano

Wedlug mnie najlepiej napisac do radia np dubstep - electro house czy cos tam wiesz. a jak nie mam szkic reklamy

1390246202-U937093.png

Od kołyski, aż po grób,
Jedno miasto, jeden klub.
Za te barwy za naszą Stolicę
Pójdą w bój Legii wierni kibice

Opublikowano

Wedlug mnie najlepiej napisac do radia np dubstep - electro house czy cos tam wiesz. a jak nie mam szkic reklamy

1390246202-U937093.png

Hahahaha :D

Mam radio swoje :| , muszę się podszkolić i radio wypromować ;)

Opublikowano

Tak samo jak z robieniem słabych gier, będą dobre sety, to sława sama przyjdzie.

Opublikowano

Ciekawy jestem co zrobiłeś w tym mixie. Na razie wyczułem dmitri vegas like mike czy inne tomorrowlandy, nie wydaje mi się abyś coś innego zrobił.

Ty remixujesz piosenki, czy wstawiasz gotowe sety, jak to jest?

Opublikowano

Ciekawy jestem co zrobiłeś w tym mixie. Na razie wyczułem dmitri vegas like mike czy inne tomorrowlandy, nie wydaje mi się abyś coś innego zrobił.

Ty remixujesz piosenki, czy wstawiasz gotowe sety, jak to jest?

remixuje

@ref

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...