DJThirtyFive35 Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Cześć, zajmuje się remixowaniem różnych piosenek czyli poprostu można powiedzieć że jestem DJ. Ale co zrobić żeby się rozpromować? Żeby znaleźć jakiś stałych odbiorców? Mam stronkę na której można pobrać moje sety ( aktualnie jest tylko jeden, bo narazie nie mam czasu wrzucić kolejnych ) http://djthirtyfive.manifo.com/ Mam też fanpejdża, nie będę podawał linka bo jeszcze warna dostane. Za rozwiniętą wypowiedź daje "Lubię to" Odnośnik do komentarza
saaq Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Najpierw to naucz się dobrze mixować, potem naucz się uploadować utwory w dobrej jakości, bo na razie z tym cienko... Odnośnik do komentarza
Sopelek997 Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 youtube [UDF] MathEx | [C++, ALLEGRO 4.2][Gra] Mr. Gun [Gra] Kółko i Krzyżyk - Gomok (konkurs) | [Gra] Tetris (konkurs) [Program] Odtwarzacz MP3 (konkurs) | [C++, ALLEGRO 5.0.9] Proste oświetlenie 2D [Gra] More Than 2048 | [ALLEGRO 5][C++] Mandelbrot Renderer Odnośnik do komentarza
DJThirtyFive35 Opublikowano 18 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 youtube Na YT nie mam widzów , a nie będę robił z siebie głupka spamując pod jakimiś filmikami. Odnośnik do komentarza
Sopelek997 Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 No to jest kilka możliwości. Albo robisz to źle. Albo dajesz złe tagi/nazwy. Albo jesteś niecierpliwy. Albo masz pecha. [UDF] MathEx | [C++, ALLEGRO 4.2][Gra] Mr. Gun [Gra] Kółko i Krzyżyk - Gomok (konkurs) | [Gra] Tetris (konkurs) [Program] Odtwarzacz MP3 (konkurs) | [C++, ALLEGRO 5.0.9] Proste oświetlenie 2D [Gra] More Than 2048 | [ALLEGRO 5][C++] Mandelbrot Renderer Odnośnik do komentarza
DJThirtyFive35 Opublikowano 18 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 No to jest kilka możliwości. Albo robisz to źle. Albo dajesz złe tagi/nazwy. Albo jesteś niecierpliwy. Albo masz pecha. Chyba to ostatnie :| Odnośnik do komentarza
ruku Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Nie jesteś DJ'em, łącząc dwie piosenki w jedną. 2009 - słyszysz mnie? Odnośnik do komentarza
DJThirtyFive35 Opublikowano 18 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Nie jesteś DJ'em, łącząc dwie piosenki w jedną. To co wrzuciłem na stronkę to tylko taki zwiastun seta. Odnośnik do komentarza
saaq Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Szkoda, że ten zwiastun odstrasza, a nie zachęca <_<. Musisz robić to z głową i jeżeli robisz to dla "sławy", pod swoich potencjalnych odbiorców. Odnośnik do komentarza
DJThirtyFive35 Opublikowano 18 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Szkoda, że ten zwiastun odstrasza, a nie zachęca <_<. Musisz robić to z głową i jeżeli robisz to dla "sławy", pod swoich potencjalnych odbiorców. Czemu odstrasza? Odnośnik do komentarza
saaq Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Jakość nagrania oraz technika mixu. Odnośnik do komentarza
DJThirtyFive35 Opublikowano 18 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Jakość nagrania oraz technika mixu. Dobrze, to zwiastun do poprawy ale to i tak nie daje odpowiedzi jak mam się rozpromować :P Odnośnik do komentarza
ComeBack. Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 zwiększ jakoś x5 razy bo tam za bardzo nic nie słychać / na czym grasz ? konsola , kontroler , wirtual ?Muzyka spoko . Geje to banda chamów importowanych z zagranicy Odnośnik do komentarza
DJThirtyFive35 Opublikowano 18 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 zwiększ jakoś x5 razy bo tam za bardzo nic nie słychać / na czym grasz ? konsola , kontroler , wirtual ? Muzyka spoko . Wiem że nic nie slychać bo akurat grałem na głośnikach i źle ustawiłem. Gram na Virtual DJ , planuje kupić konsole już niedługo :) Odnośnik do komentarza
ComeBack. Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Wiem że nic nie slychać bo akurat grałem na głośnikach i źle ustawiłem. Gram na Virtual DJ , planuje kupić konsole już niedługo :) Co masz na myśli ? Geje to banda chamów importowanych z zagranicy Odnośnik do komentarza
Nequs Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Załóż konto na Soundcloud, Youtube, Myspace, Twitter. Możesz kupić reklame lub dawać linki do swoich utworów ludziom, którzy, nie wiem, mają swój fanpage i udostępnią twoje dzieła itd. itp. Dużo tego jest :P Ostatnio też był temat na forum, gdzie chyba Qmaszto, szukał ludzi takich jak Ty :P czyli Dj. Napisz do niego na pw albo w temacie i dowiedz się więcej. Link do tematu http://www.mpcforum.pl/topic/1127661-szukam-polscy-tworcy/ Odnośnik do komentarza
DJThirtyFive35 Opublikowano 18 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Załóż konto na Soundcloud, Youtube, Myspace, Twitter. Możesz kupić reklame lub dawać linki do swoich utworów ludziom, którzy, nie wiem, mają swój fanpage i udostępnią twoje dzieła itd. itp. Dużo tego jest :P Ostatnio też był temat na forum, gdzie chyba Qmaszto, szukał ludzi takich jak Ty :P czyli Dj. Napisz do niego na pw albo w temacie i dowiedz się więcej. Link do tematu http://www.mpcforum.pl/topic/1127661-szukam-polscy-tworcy/ Soundcloud - wypróbuje , myspace- nie wiem co to jest - twitter - nie lubie A i dzięki za link do tematu z Qmaszto, napisałem do niego :P Odnośnik do komentarza
Nequs Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Znalazłem też ciekawy artykuł na ten temat, poczytaj sobie. Link http://live-act.pl/artykuly/item/jak-promowa-swoj-muzyk Odnośnik do komentarza
ZgredzioPL Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 reklamy, ogarnij sprzęt, napisz podanie do jakiegos e-radia. Odpowiadasz na mój post? użyj opcji ''zacytuj'' to nie takie trudne a ja na pewno odpowiem. Odnośnik do komentarza
DJThirtyFive35 Opublikowano 18 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 reklamy, ogarnij sprzęt, napisz podanie do jakiegos e-radia. na reklamy zbytnio mnie nie stać :| Odnośnik do komentarza
Gość Valze Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Nie jesteś DJ'em, łącząc dwie piosenki w jedną. Jak to nie? DJ tworzy sety łącząc kilkanaście piosenek w jedno płynne przejście. Co do tematu Virtual DJ + Sync = Nie wypał, w ogóle inne realia miksowania na konsoli, sam nick z przedrostkiem DJ nie wystarczy. Odnośnik do komentarza
Gość Teski. Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Jeśli będziesz miał umiejętności - nagrasz jakieś fajne sety i będziesz wrzucał na różne fora to powoli lajki na FB same przyjdą. W tym nagraniu co wrzuciłeś na tą stronę to ja słyszę przester, a z tym to daleko nie zajdziesz btw. sety nie trwają 5 minut i jest w nich więcej niż niecałe 2 piosenki ;_; Ta strona też odstrasza trochę. Cześć, zajmuje się remixowaniem różnych piosenek czyli poprostu można powiedzieć że jestem DJ. I nie myl pojęć. Remixowanie - producent Mixowanie - DJ Długa droga przed Tobą. Radzę na razie zapoznać się z różnymi poradnikami/pojęciami, a przede wszystkim zwiększyć umiejętności płynnego mixowania oraz przestać używać synca na VDJu (o ile to robisz) i dopiero cokolwiek wrzucać. Odnośnik do komentarza
anonim7777 Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 na zippyshare tez wstawiaj ;p Odnośnik do komentarza
DJThirtyFive35 Opublikowano 18 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 na zippyshare tez wstawiaj ;p o co chodzi z tym zippyshare? Odnośnik do komentarza
anonim7777 Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 to powinna byc 1 strona na jaka wstawiasz muzyke ;o jak ty takiej strony nie znasz to cienko, to jest taka glowna strona mozna powiedziec kazdy tam muzyke wstawia i jedna z najlepszych stron.. nie trzeba placic, rejestrowac sie, tylko czasami kod przepisac Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.