Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TaureN Beta v1 [Dedyk]

NieZnajomyPL

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 53
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Prezentacja mało zachęcająca ale zapewne zmieni się to.

Pobiorę clienta, sprawdzę co tam ciekawego jest i ewentualnie w czymś pomogę, nie można niczego z góry skreślać.

Opublikowano

Ganesh : Żadny lizusek mam 19 lat i w takie coś się nie bawię chcę tylko pomóc serwerowi coś w tym złego ?

Opublikowano

Pierścień teleportacji - brak tp do m2 Jinno - nie przenosi.

Fryzury z bonami u NPC, może wina błędnego opisu. Skróci to pvp i stanie się ono na serie lub i szybciej.

Zmniejszenie ceny dodań. Wybierając skille chciałbym od razu wybonować eq troszkę.

Dodanie broni 30lvl +6/9 do NPC.

Dodanie paczek przedmiotów do handlary. Dodania, zmianki, egzo, rady, fasolki. 1 | 10 | 50 sztuk

Zmiana wyglądu clienta, okna logowania, minimapa, pasek ładowania, świecenie broni.

To są moje opinie, nie każdy musi się zgadzać.

Jeżeli chcecie stworzyć fajny, przyjemny serwer medium to zachęcam do zapoznania się z prezentacją serwera Ahrimania. Był to jeden z najlepszych serwerów medium kiedyś i niestety nikt nie podejmuje się reaktywacji podobnych pomysłów. Jeżeli byłby jakieś szczegółowe pytania chętnie odpowiem.

Opublikowano

Pierścień teleportacji - brak tp do m2 Jinno - nie przenosi.

Fryzury z bonami u NPC, może wina błędnego opisu. Skróci to pvp i stanie się ono na serie lub i szybciej.

Zmniejszenie ceny dodań. Wybierając skille chciałbym od razu wybonować eq troszkę.

Dodanie broni 30lvl +6/9 do NPC.

Dodanie paczek przedmiotów do handlary. Dodania, zmianki, egzo, rady, fasolki. 1 | 10 | 50 sztuk

Zmiana wyglądu clienta, okna logowania, minimapa, pasek ładowania, świecenie broni.

To są moje opinie, nie każdy musi się zgadzać.

Jeżeli chcecie stworzyć fajny, przyjemny serwer medium to zachęcam do zapoznania się z prezentacją serwera Ahrimania. Był to jeden z najlepszych serwerów medium kiedyś i niestety nikt nie podejmuje się reaktywacji podobnych pomysłów. Jeżeli byłby jakieś szczegółowe pytania chętnie odpowiem.

Mapa będzie naprawiona pewnie po tym resecie 22:00

Fryzury są za 10kk po resecie bedzie

Skille wchodzą z 17 na P i jest tak ustawione pod harda

Bronie to samo

6/7 i zmianki drapią na mapie od 85lv

Okno klienta będzie robione jeszcze

Opublikowano

Mapa będzie naprawiona pewnie po tym resecie 22:00

Fryzury są za 10kk po resecie bedzie

Skille wchodzą z 17 na P i jest tak ustawione pod harda

Bronie to samo

6/7 i zmianki drapią na mapie od 85lv

Okno klienta będzie robione jeszcze

Obecnie robienie harda nie ma sensu bez reklamy, bez bardzo dobrej reklamy.

Skille z 17 na P i to ma być hard?

6/7 bon na serio będą dodane?

Nie wiem czy takie pomysły przypadną do gustu wielu graczom, może garstce.

@edit

BO zadają nie poprawne dmg. 21lvl, 5k hp, 200defa i zabierają bardzo mało HP. Idzie utrzymać cały spot bez problemu.

Opublikowano

@edit

BO zadają nie poprawne dmg. 21lvl, 5k hp, 200defa i zabierają bardzo mało HP. Idzie utrzymać cały spot bez problemu.

Ale to jest beta i wszystko będzie zmienione :)

Czemu strona offline i kiedy się loguję na serwer wyłącza serwer ? Dlatego ,że jest przerwa jeżeli tak ile ona będzie trwać ?

Opublikowano

@edit

To jest beta. Wszelkie bugi i nie dociągnięcia są naprawiane to nie wiem o co chodzi. Na becie wszystko może się ztażyć

Opublikowano

-Wywalic polowania/ zbedne misje
- drop sztabek do eq nie na ziemie
-wywalić drop itemow (smieci) ulepszaczy
- 100% wbicia skila z 17pkt na p(uzyem 7 zwoi zeby wbic)
moby zbugowane
fioletowa pota nie daje 30 tylko 300 speda
zmianki dodania dodac po 25/50/100/200 szt
tansze metale i bony

Opublikowano

-Wywalic polowania/ zbedne misje

- drop sztabek do eq nie na ziemie

-wywalić drop itemow (smieci) ulepszaczy

- 100% wbicia skila z 17pkt na p(uzyem 7 zwoi zeby wbic)

moby zbugowane

fioletowa pota nie daje 30 tylko 300 speda

zmianki dodania dodac po 25/50/100/200 szt

tansze metale i bony

Od teraz zapisuję wasze uwagi i z czasem bd starał się poprawiać to co piszecie :) Lub dodawać :)

Opublikowano

Jest bug nie mozna sie tepać do m2 Jinno a graw w czerwonych teleporty do miast jinno m2 są zbugowane popraw drop z metków dodaj po 5 zmianek i dodac do dropu nno nie chce wejsc do tarczy ! brak atlantydy w tp v1 v2 lochu v2 red las nie ma !

Opublikowano

Jaki to jest typ serwera? Tzn jaki ma być?

Medium/Hard

hehe jaka beka, nie zagram.

Nie każę ci grać jak nie chcesz

Jest bug nie mozna sie tepać do m2 Jinno a graw w czerwonych teleporty do miast jinno m2 są zbugowane popraw drop z metków dodaj po 5 zmianek i dodac do dropu nno nie chce wejsc do tarczy ! brak atlantydy w tp v1 v2 lochu v2 red las nie ma !

Av specjalnie skasowałem, Z każdego metka dropi bon i zmianka. Na mapie od 85 dropi 6/7 i zmianka. Red las i V2 pająki są u gościa tp.

Opublikowano

Hmm no cóż za wiele nowości to tu nie widzę ale myślę , że parę osób pogra na serwerze ( miłośnicy hardów) . Ale myślę , że liczysz się z tym , że na takie serwery już nikt nie "leci" chyba że zastosujesz coś innowacyjnego ;p Osobiście pomogłabym w szukaniu bugów ale nie chce mi się pobierać clienta :D Podrzuciłbyś mi na pw rooty ?;p

Zajrzę co tam zrobiliście :D I mam nadzieję , że stronkę zmienicie bo Derina jest nie za fajna ;p

Zbieram +

Opublikowano

Hmm no cóż za wiele nowości to tu nie widzę ale myślę , że parę osób pogra na serwerze ( miłośnicy hardów) . Ale myślę , że liczysz się z tym , że na takie serwery już nikt nie "leci" chyba że zastosujesz coś innowacyjnego ;p Osobiście pomogłabym w szukaniu bugów ale nie chce mi się pobierać clienta :D Podrzuciłbyś mi na pw rooty ?;p Zajrzę co tam zrobiliście :D I mam nadzieję , że stronkę zmienicie bo Derina jest nie za fajna ;p

Dokładnie tak, pogra parę osób.

Obecnie nie ma żadnego nowego serwera medium i w tą stronę autor powinien się skierować. Dodać coś nowego, innowacyjnego + kierować sie opinią graczy (przeglądać inne zapowiedzi/prezentacje).

Na wielki minus jest 6/7 bon ponieważ duże grono użytkowników tego forum jak i graczy priv serwerów nie przepadają za tym.

Opublikowano

Hmm no cóż za wiele nowości to tu nie widzę ale myślę , że parę osób pogra na serwerze ( miłośnicy hardów) . Ale myślę , że liczysz się z tym , że na takie serwery już nikt nie "leci" chyba że zastosujesz coś innowacyjnego ;p Osobiście pomogłabym w szukaniu bugów ale nie chce mi się pobierać clienta :D Podrzuciłbyś mi na pw rooty ?;p Zajrzę co tam zrobiliście :D I mam nadzieję , że stronkę zmienicie bo Derina jest nie za fajna ;p

Strona już jest na oku :) Już jutro chcę zakupić stronkę :) I jutro podmieniamy :)

Opublikowano

Od teraz zapisuję wasze uwagi i z czasem bd starał się poprawiać to co piszecie :) Lub dodawać :)

Co muszę zrobić ,by grać na Becie?

Jak open to dasz link do rejestracji i pełnego clienta beta?

v5fgbo.jpg

Chipsy cola gramy w lola

Opublikowano

Powiem ci jedno , zrób lepszą prezentację , ponieważ to ona przyciąga ludzi . I z chęcią zawitam na serwer . Polecam , tylko ta prezentacja mniej zachęcająca by grać , lecz jak najbardziej polecam i Zapraszam do grania na serwerze !!!!

A co ty tam polecasz?Przecież nawet nie byłeś...dno i metr mułu

To już koniec reklamy?Dodaj że co tam jest czego nie ma,albo przynajmniej co będzie bo totalna farsa. Na tą chwile nie zawracam sobie głowy ale będe obserwował i kiedy koniec bety dziś jutro czy za rok.

ps.Wyczytałem 6-7 poza tym takie bugi że to bardzo wczesna beta,nie zagram ...Wiem napiszesz mi że nie musze:>

Tak ci ten serwer padnie bo nikt grał nie będzie są inne lepsze hardy...dużo lepsze,a druga sprawa po co grać na privie "podobnym do pla" jak można grać na plu który po miesiącu nie padnie?Odpowiedzcie sobie sami.

Powodzenia i zrób zabezpieczenia bo cię zniszczą;d...tutaj napiszesz jak większość...nie martw się a później serwer leży i kwiczy po byle ddosie

Szukam serwera normalnego bez 6-7,miliona eqwipunku,KD +120 i 50tego skilla nie ważne czy easy czy hard czy gra 100u czy 1000 ważne żeby jeszcze sie dało w tą gre grać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...