NieZnajomyPL Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Beta v1 Beta v1 Beta v1 http://tauren.ct8.pl/ http://tauren.ct8.pl/rejestracja.php Nie ma https://mega.co.nz/#!NEwGUKSA!EOLBXnUSgyIktZQXj9OzJS3YsToTmq-mZF9D5IX_VmE Mapa na 85 Poziom Nie ma jeszcze ale już są w planach żeby dodać 6-7% większy od Polskiego Metina 50% większy od Polskiego Metina 70% większy od Polskiego Metina [HA]TaDzio Jeżeli nie będziecie mieli 3 ręki itd pisać w grze to zostanie dodana i wystarczy wyjść i wejść Odnośnik do komentarza
Sproum Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Jak dla mnie wyglada to na fake, niech ktos sprawdzi ;P Odnośnik do komentarza
Phoenix. Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 1h na dokończenie prezentacji. Odnośnik do komentarza
NieZnajomyPL Opublikowano 18 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Jak dla mnie wyglada to na fake, niech ktos sprawdzi ;P wejdziesz to zobaczysz 1h na dokończenie prezentacji. Za chwilkę dokończę zorbię screeny Odnośnik do komentarza
Marck Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Powiem ci jedno , zrób lepszą prezentację , ponieważ to ona przyciąga ludzi . I z chęcią zawitam na serwer . Polecam , tylko ta prezentacja mniej zachęcająca by grać , lecz jak najbardziej polecam i Zapraszam do grania na serwerze !!!! Odnośnik do komentarza
NieZnajomyPL Opublikowano 18 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Powiem ci jedno , zrób lepszą prezentację , ponieważ to ona przyciąga ludzi . I z chęcią zawitam na serwer . Polecam , tylko ta prezentacja mniej zachęcająca by grać , lecz jak najbardziej polecam i Zapraszam do grania na serwerze !!!! Wiem dobrze o tym . Ale to jest beta serwer. Chodzi mi bardzo na tym co mam zrobić na serwerze co naprawić, wykryć jakieś bugi. A to wy możecie mi w tym pomóc Odnośnik do komentarza
Marck Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 1.Pytanko czy z bety zrobi się dedyk ? Jak tak to z chęcią bym go rossyłał po innych forach internetowych co ty na to ? służę pomocą , zastanów się i napisz mi wiadomość . I z chęcią pomogę z wykrywaniami bugów Z checią przetestuję ten serwer I widać ,że serwer jest Hard/Medium . Odnośnik do komentarza
NieZnajomyPL Opublikowano 18 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 1.Pytanko czy z bety zrobi się dedyk ? Jak tak to z chęcią bym go rossyłał po innych forach internetowych co ty na to ? służę pomocą , zastanów się i napisz mi wiadomość . I z chęcią pomogę z wykrywaniami bugów Z checią przetestuję ten serwer I widać ,że serwer jest Hard/Medium . Tak serwer będzie rozwinięty aż do dedyka. Już mamy w planach stronę reje nową Odnośnik do komentarza
Marck Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 To bardzo dobrze ja tam nic nie mam do roboty , wolne od roboty do niedzieli więc nudy są a ,że znalazłem serwer to mam zamiar pomóc ,żeby serwer się dalej rozwijał , gdyż hardy dla mnie są najlepsze pozdrawiam i widzę się z wami na serwerze , lecz tutaj będę siedział zaprezentuję na fb . serwer Odnośnik do komentarza
NieZnajomyPL Opublikowano 18 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 To bardzo dobrze ja tam nic nie mam do roboty , wolne od roboty do niedzieli więc nudy są a ,że znalazłem serwer to mam zamiar pomóc ,żeby serwer się dalej rozwijał , gdyż hardy dla mnie są najlepsze pozdrawiam i widzę się z wami na serwerze , lecz tutaj będę siedział zaprezentuję na fb . serwer Nie ma sprawy i zapraszamy ) Odnośnik do komentarza
karolcell Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 a to już działa ? bo nie doczytalem chyba Odnośnik do komentarza
Marck Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 a to już działa ? bo nie doczytalem chyba Tak beta już stoi i zapraszam do grania na serwerze i proszę podawać bugi tutaj pod tematem Odnośnik do komentarza
NieZnajomyPL Opublikowano 18 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 a to już działa ? bo nie doczytalem chyba Tak działa Odnośnik do komentarza
karolcell Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 zjebany ten client ;/ nie chce się rozpakować do końca.. Odnośnik do komentarza
Marck Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Bez przekleństw napisz co wyskakuję a nie odrazu się bulwersujesz . Odnośnik do komentarza
karolcell Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Bez przekleństw napisz co wyskakuję a nie odrazu się bulwersujesz . po 1: "zjebany " to nie wulgaryzm... po2: czytaj z zrozumieniem... " NIECHCE SIĘ ROZPAKOWAĆ" chyba proste ze z paczki nie rozpakowuje się cały Odnośnik do komentarza
Marck Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Rozumiem mam dla twojej wiadomości 19 lat chciałem napisać żebyś opisał twój problem , jeżeli ci się nie wypakowuję cały to już HA musi się wypowiedzieć . Odnośnik do komentarza
NieZnajomyPL Opublikowano 18 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 zjebany ten client ;/ nie chce się rozpakować do końca.. Pewnie cały nie pobrałeś. Nie możliwe żeby się nie wypakował. Innym się normalnie wypakowuje a ci nie ? Dziwne. Pobierz na nowo Odnośnik do komentarza
MatrixXHardcore Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Jaki jest max lvl? Odnośnik do komentarza
Marck Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Jeżeli serwer pod podobę pl'a to raczej 99lvl lub 105 Odnośnik do komentarza
NieZnajomyPL Opublikowano 18 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Jaki jest max lvl? 100 w tej chwili. Odnośnik do komentarza
NieBanujciePls Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Lepszy privy byly w 2009, zero nowosci na pewno nie zagram... nara Odnośnik do komentarza
Marck Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Hard . Podobny pod pl'a Trudno nie zagrasz to nie twój wybór Odnośnik do komentarza
Sagor Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Pobieram .. licze że pomogę Odnośnik do komentarza
smok590 Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Naprawdę nie polecam takich rozwiązań z prezentacjami, nikogo nie zachęcisz tylko odwrotnie ! Nisaria.pl(Deila) Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.