Skocz do zawartości

TaureN Beta v1 [Dedyk]

NieZnajomyPL

Rekomendowane odpowiedzi

gpmt2-Procesor.png
Beta v1
gpmt2-Pamiec%20Ram.png
Beta v1
gpmt2-Lacze.png
Beta v1
gpmt2-Strona%20Glowna.png
gpmt2-Rejestracja.png
http://tauren.ct8.pl/rejestracja.php
gpmt2-Item%20Shop.png
Nie ma
gpmt2-Client.png
gpmt2-Na%20Start.png
gpmt2-Handlarze.png
gpmt2-Bony.png
Mapa na 85 Poziom
gpmt2-Ulepszacze.png
Nie ma jeszcze ale już są w planach żeby dodać :)
gpmt2-Exp.png
6-7% większy od Polskiego Metina
gpmt2-Drop.png
50% większy od Polskiego Metina
gpmt2-Yang.png
70% większy od Polskiego Metina
gpmt2-Administracja.png
[HA]TaDzio
gpmt2-Od%20autora.png
Jeżeli nie będziecie mieli 3 ręki itd pisać w grze to zostanie dodana i wystarczy wyjść i wejść

• Odpowiedzi 53
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Powiem ci jedno , zrób lepszą prezentację , ponieważ to ona przyciąga ludzi . I z chęcią zawitam na serwer . Polecam , tylko ta prezentacja mniej zachęcająca by grać , lecz jak najbardziej polecam i Zapraszam do grania na serwerze !!!!

Wiem dobrze o tym :). Ale to jest beta serwer. Chodzi mi bardzo na tym co mam zrobić na serwerze co naprawić, wykryć jakieś bugi. A to wy możecie mi w tym pomóc :)

1.Pytanko czy z bety zrobi się dedyk ? Jak tak to z chęcią bym go rossyłał po innych forach internetowych co ty na to ? służę pomocą , zastanów się i napisz mi wiadomość .:)

I z chęcią pomogę z wykrywaniami bugów ;)

Z checią przetestuję ten serwer :) I widać ,że serwer jest Hard/Medium .

1.Pytanko czy z bety zrobi się dedyk ? Jak tak to z chęcią bym go rossyłał po innych forach internetowych co ty na to ? służę pomocą , zastanów się i napisz mi wiadomość . :)

I z chęcią pomogę z wykrywaniami bugów ;)

Z checią przetestuję ten serwer :) I widać ,że serwer jest Hard/Medium .

Tak serwer będzie rozwinięty aż do dedyka. Już mamy w planach stronę reje nową :)

To bardzo dobrze ja tam nic nie mam do roboty , wolne od roboty do niedzieli więc nudy są a ,że znalazłem serwer to mam zamiar pomóc ,żeby serwer się dalej rozwijał , gdyż hardy dla mnie są najlepsze pozdrawiam i widzę się z wami na serwerze :) , lecz tutaj będę siedział

zaprezentuję na fb . serwer :D

To bardzo dobrze ja tam nic nie mam do roboty , wolne od roboty do niedzieli więc nudy są a ,że znalazłem serwer to mam zamiar pomóc ,żeby serwer się dalej rozwijał , gdyż hardy dla mnie są najlepsze pozdrawiam i widzę się z wami na serwerze :) , lecz tutaj będę siedział

zaprezentuję na fb . serwer :D

Nie ma sprawy i zapraszamy :))

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający forum TaureN Beta v1 [Dedyk]   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...