Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte][sugestia] nowe rangi dla...

Mine Latreso

Sugestia  

7 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jak ci si? to widzi ?

• Tak
    • Raczej Tak
      0
    • Neutralnie
      0
    • Raczej Nie
      0
    • Nie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bezsensowny tutorial = spam lub kosz, a to by się nie zaliczało.

Od tego jest mentor? Szkoda, że 95% mentorów to ktoś z rangą kid+, a rekrutacja jest zamknięta. Widzisz, nikt nie chce pomocnych ludzi na forum.

Nagroda a ranga funkcyjna to co innego.

Mówisz, że nikt nie chce pomocnych ludzi. Przecież to my wybieramy kto ma być mentorem a kto nie (przynajmniej tak powinno być ;])

Ktoś w jakimś podaniu napisał o tym, że mentorzy to większość użytkownicy z rangą kid+ a wcześniej nikt nie miał z tym problemu ;] ( Ale masz racje, powinno być więcej "normalnych użytkowników" jako mentorzy)

Ten pomysł i tak nie wypali, pozdro xD

1357577137-U262310.png

Opublikowano

Mówisz, że nikt nie chce pomocnych ludzi. Przecież to my wybieramy kto ma być mentorem a kto nie (przynajmniej tak powinno być ;])

Ktoś w jakimś podaniu napisał o tym, że mentorzy to większość użytkownicy z rangą kid+ a wcześniej nikt nie miał z tym problemu ;] ( Ale masz racje, powinno być więcej "normalnych użytkowników" jako mentorzy)

Ten pomysł i tak nie wypali, pozdro xD

Ale rekrutacja jest zamknięta, co według mnie jest debilnym pomysłem, bo pomocników na forum nigdy za wiele, zwłaszcza, że jest mnóstwo działów.

Nikt nie miał z tym problemu, bo nikt o tym nie wspomniał.

No ale tak, trzymajmy w zamknięciu te "kółko wzajemnej adoracji dla moderatorów. " (+1 razor), po co tam ulepszać forum.

Bez sensu. Nagonka na rangi...
Lepiej jest, żeby ludzie lecieli na te plakietki i robili poradniki, niż żeby forum stało w miejscu.
Oczywiście nie chodzi mi o to, że tutoriale = aktywność/ruch forum, ale to także jest jeden z powodów, dla którego goście rejestrują się tutaj.

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Ale rekrutacja jest zamknięta, co według mnie jest debilnym pomysłem, bo pomocników na forum nigdy za wiele, zwłaszcza, że jest mnóstwo działów.

Nikt nie miał z tym problemu, bo nikt o tym nie wspomniał.

No ale tak, trzymajmy w zamknięciu te "kółko wzajemnej adoracji dla moderatorów. " (+1 razor), po co tam ulepszać forum.

Według mnie też zamknięcie rekrutacji było idiotyzmem, bo z tego co widziałem paru "zwykłych użytkowników" miało szanse na mentora.

1357577137-U262310.png

Opublikowano

Mentor ma być osobą pomocną dlatego nie ma sensu podziału go na dodatkowe rangi/plakietki.

Nie ma szans, żeby przeszło.

Odrzucam

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...