Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut][DE][PvP/Fun] Tyrona2

Temperaturek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 69
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

wbije i zobacze jak sie sprawa ma :D jak na stalym ip nabic sm w isie ?

@edit: nie da się zarejestrować (mam cyfry w haśle i loginie) i nic to nie daje

Opublikowano

Polecam server, tutaj każdą klasą można fajnie sobie powalczyć, nie ma lepszych i gorszych. :D

Mogę dołączyć do waszej gildi? Mój nick tam to Claudia

Opublikowano

jest tu moze jakis sposob na smocze monety? Tzn czy da sie jakos zdobyc wiecej niz 150 monet co 18 godzin

Opublikowano

jest tu moze jakis sposob na smocze monety? Tzn czy da sie jakos zdobyc wiecej niz 150 monet co 18 godzin

Wysyłać do znajomych linki lub na telefonie.

`

Zbyt pokręcony by żyć :((  , zbyt rzadki by umrzeć B) .

­

Opublikowano

vote cos niedziala.. mam internet cyfrowy polsat wlaczam i rozlaczam za kazdym razem nowe ip i wszystko dzialalo. teraz wchodze votuje succesfuly voted mi pokazuje a sm nie dodaje... a ip ciage zmienia i na zielono pokazuje .. pomocy

Opublikowano

Mam takie pytanie z tych ss i różnych flmików jest to że dużo osób ma tylko niebianki i np trytona a niektórzy mają te zbroje i bronie nowe z PL'a czy to się ulepsza czy tylko z isu? Wgl o co chodzi? Bo nie ogarniam niektórzy mają niebianki a niektórzy te nowsze ;33

Edit@

Wgl oglądam jakiś filmik a tam gościu ulepsza jakiś fioletowy kryształ do zbroi nowe bonusy to daje zbroja sie świeci wtf? Jakieś pierścionki wspomagacze nwm co to jest... Widze pełno isu...+ jakiejś nowa biżu chyba też z isu bo inny kolor ma a w grze nwm czy sie da ulepszyć. Napiszecie coś o tym? Czy w grze tylko max niebienka a reszta is?

Edit@

Mógłby ktoś dać link do klienta na inyym hostingu? Jak wgl jest.. Mógłby mi ktoś wstawić na inny? Bo tamten ze strony mi nie działa. Nie chce się pobierać. ;cc

Opublikowano

Mam takie pytanie z tych ss i różnych flmików jest to że dużo osób ma tylko niebianki i np trytona a niektórzy mają te zbroje i bronie nowe z PL'a czy to się ulepsza czy tylko z isu? Wgl o co chodzi? Bo nie ogarniam niektórzy mają niebianki a niektórzy te nowsze ;33

Edit@

Wgl oglądam jakiś filmik a tam gościu ulepsza jakiś fioletowy kryształ do zbroi nowe bonusy to daje zbroja sie świeci wtf? Jakieś pierścionki wspomagacze nwm co to jest... Widze pełno isu...+ jakiejś nowa biżu chyba też z isu bo inny kolor ma a w grze nwm czy sie da ulepszyć. Napiszecie coś o tym? Czy w grze tylko max niebienka a reszta is?

Edit@

Mógłby ktoś dać link do klienta na inyym hostingu? Jak wgl jest.. Mógłby mi ktoś wstawić na inny? Bo tamten ze strony mi nie działa. Nie chce się pobierać. ;cc

Zbroje oraz bronie na 120 sa tylko z is, krysztaly wsadzasz do zbroi to jest swiecenie :D Pierscionki tez sa w is, bizu mozna zrobic w grze bez zadnych ulepszaczy.

je0o.png

Opublikowano

Ostatnim czasem pojawił się pomysł połączenia dwóch gildii. Gildię naszą (MPCForum) oraz gildię LastHope (ze strony niemieckiej). Polacy zaczeli być doceniani na serwerze i postrzegani jako "pro" gracze. Toteż zapraszam was do gry, dołączenia do gildii (w chunjo). Postaram się znowu zacząć innym losować voty (nie jestem pewien na 100%). Tylko proszę nie spamować do mnie i nie płakać że padacie itp. Zwykłe "poproszę" wystarczy. Zapraszam:)

ShutUp :>

Opublikowano

Jak na razie serwer dalej off, ciekawe kiedy włączą  ^_^

Mam nadzieje że nie padł bo to by była duża lipa  :mellow:

`

­

Opublikowano

Jak na razie serwer dalej off, ciekawe kiedy włączą  ^_^

Mam nadzieje że nie padł bo to by była duża lipa  :mellow:

Pliki serwerowe są już publiczne, ale nigdy nic nie wiadomo.

Ale grało się fajnie pozdrawiam polską gildie ~JP

517981403547547309333.jpeg

Opublikowano

Fajnie się grało, dopóki było z kim. Teraz lipa..

Logiczne że lipa jak serwer nie działa.

@Temat kosz

`

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...