Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut][DE][PvP/Fun] Tyrona2

Temperaturek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak grają ludzie ;p ( ja też ;p ) ciągle dochodzi ktoś nowy, a gildia jest przeludniona ;p 70/70 i wciąż trzeba usuwać z gildi najmniej aktywnych żeby wszystkich pomieścić ;p Ogólnie chunjo jest prawie przejęte przez Polaków ;p

Od wczoraj koło 21 zaczęli Admini coś zmieniać na servie i były częste lagi jak i wywalanie z gry. Przez to napisali tylko, że żeby uniknąć wywalania / lagów server na razie zostaje wyłączony, aż skończą prace. Także na razie jedyne co można to ponabijać sobie coins w Item Shopie ( jeśli ktoś ma zmienne IP ;p ) .

• Odpowiedzi 69
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jeśli chodzi o IS nie jest potrzebne zmienne IP, na stałym też można to zrobić..... tylko trochę móżdżek wysilić...

Serwer ma lagi jak ***j, pewnie stoi on na jakimś kiepskim VPS bez anty DDoS'a i ciągle są ataki...

Daje góra 2 tyg. i będzie po serwerze

Sprzedam C9 GOLD EU.

Opublikowano

Mylisz się ;p ten server nie jest nowy ;p On już stoi długo ;p pierwszą prezke servera ja robiłem już jakiś czas temu i gra się normalnie bez lagów, tylko wczoraj administracja informowała że będą zmieniać hosting czy coś ( nie wiem, bo mało co znam neimiecki xD ) i przez to woleli serv na razie wyłączyć, żeby nie wkurzać graczy lagami itp. Jak widać strona śmiga normalnie, a na forum ciągle status servera jest aktualizowany ^^

@ już jest włączony ;p

Opublikowano

Jeszcze prośba od kolegi grającego na servie ;p
Ten kto może niech wejdzie w linka i zagłosuje ;p Wystarczy przepisać kod, kliknąć zielone i gotowe ;p Także jak ktoś może to niech się przyłączy i xxx

Opublikowano

Server póki co znowu off. Wyłączyli przez ddosy i mają odpalić prawdopodobnie jutro.

Ja tylko przekazuje ;p także pretensji nie kierować do mnie ;p Zatem widzimy się jutro ;p

Strona działa także w wolnej chwili zawsze można sobie walnąć vota, a jak włączą to będzie wszystko gotowe ;p

Pozdrówka i do zaś ^^

Opublikowano

Informacja od nich była tylko ogólna, że prawdopodobnie dzisiaj już będzie ON.

P.S z tej strony Cutler, proszę nie pisać tutaj na MPC na pw na konto " Cutler " bo zablokowali mi konto na miesiąc...

Opublikowano

Dziś już chyba nie pogramy :x

Z tego co wiem serwer jest od wczoraj wylaczony!

Sam nie wiem czemu, zero informacji na stronie glownej...

je0o.png

Opublikowano

@up Jak kolega tu napisał wyłączony, przez DDOSY

Server póki co znowu off. Wyłączyli przez ddosy i mają odpalić prawdopodobnie jutro.

Ja tylko przekazuje ;p także pretensji nie kierować do mnie ;p Zatem widzimy się jutro ;p

Strona działa także w wolnej chwili zawsze można sobie walnąć vota, a jak włączą to będzie wszystko gotowe ;p

Pozdrówka i do zaś ^^

Problem w tym, że 0 informacji kiedy włączą.

Opublikowano

Znalazlem informacje na temat serwera na innym forum niemieckim. Byla wlamka na serwer i usuneli wszystko, administracja zrobila zapis dzien lub dwa przed tym wypadkiem i napisali ze dzisiaj pod wieczor lub jutro w dzien serwer powinien byc online. Kazdy gracz dostanie 500coins jako rekompensate.

@EDIT

Serwer juz dziala wystarczy sciagnac latke! Kazdy dostal 1k coins :D

Latka

http://www.multiupload.nl/XXJ6YFGTY0

Skan

https://www.virustotal.com/pl/file/fcb9157db798f57244dfd1dc4817143eb07d10bb1fa0989c4187f056f00c87b3/analysis/1390676187/

je0o.png

Opublikowano

Chujowo z rejestracją, pomoże ktoś? Zarejestrowałem się, nic się nie pojawiło nawet, że konto zostało pomyślne założone. Wpisując passy w grze piszę, że złe hasło albo nick D:

Opublikowano

Chujowo z rejestracją, pomoże ktoś? Zarejestrowałem się, nic się nie pojawiło nawet, że konto zostało pomyślne założone. Wpisując passy w grze piszę, że złe hasło albo nick D:

Moze cos poprostu zle wpisales, ID oraz Haslo musza posiadac chociaz jedna cyfre!

tngtg5.jpg

je0o.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...