Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Z grafiką

PanKrokodyl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam mam pewien problem z grą aion kiedy wchodzę do gry wszystko jest ok ale jak wchodzę na mapę widać coś takiego https://imagizer.imageshack.us/v2/922x519q90/822/xrzk.jpg jest to błąd który zakrywa mi połowę ekranu grafiką wody jest jeszcze jedna taka rzecz tylko na ss nie wyszła mianowicie takie 2 małe linie jak by rzeki daleko pod teksturą ale to nie przeszkadza ale może powrócę do opisywania tego błędu jak widać na zdjęciu ten obraz wody zakrywa wszystko nawet postacie i mobki może to ma jeszcze jakiś związek z tym ale obiekty takie jak ogień, drzewa, małe chatki, przy tworzeniu postaci skrzydła likwidują postać czyli przebijają się przed postać i wygląda to jak by skrzydła postać miała na twarzy co wygląda śmiesznie :D no i jak wie czemu jest taki problem z teksturami proszę o odpowiedź uprzedzam pytanie i synchronizacja pionowa jest włączona

Opublikowano

dobra odkryłam co się działo ale po 5 godzinach zabawy :< szukałem na forach i pytałem znajomych ale to była przyczyna jednego ustawienia a mianowicie CIEŃ zmieniłem cień na średni nie na maxa i jest ok

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...