Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Powrót na Destiny LC

Tzyczu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Postanowiłem wrócic do LastChaos po roku przerwy , całościowo gram 5 lat , mam pare postaci po 200 lvl a teraz wszystko przekładam na jedno konto i zaczynam gram od nowa :) Chciałbym się zapytać czy istnieje jakaś Gildia na servie Vinicius żeby to była Polska Gildia z dużą ilością Pl graczy oraz ogarniętą w tej grze musi to być mocna ekipa :Pposiadam ts oraz mogłbym zrobić forum Gildyjne itp.

Proszę o szybkie odpowiedzi.

Opublikowano

Powiem ci jedno za wykorzystywanie cudzych zdjęć typu podkradania ich zi innych forum jest w brew prawu tym bardziej js sb zastrzegłem wykorzystywanie prac autorskich. A tak trafiłeś i podkradłeś moją pracę bez pozwolenia ani zapytania. Na polskim Last Chaos jasno i czytelnie pisze na moim profilu. Prosił bym o zmianę sygnatury. W innym razie sprawa trafi do Administratora forum. Pozdrawiam.

123695094.png

Opublikowano

Witam.

Postanowiłem wrócic do LastChaos po roku przerwy , całościowo gram 5 lat , mam pare postaci po 200 lvl a teraz wszystko przekładam na jedno konto i zaczynam gram od nowa :) Chciałbym się zapytać czy istnieje jakaś Gildia na servie Vinicius żeby to była Polska Gildia z dużą ilością Pl graczy oraz ogarniętą w tej grze musi to być mocna ekipa :Pposiadam ts oraz mogłbym zrobić forum Gildyjne itp.

Proszę o szybkie odpowiedzi.

Proszę, napisz w tym temacie, jeśli szukasz gildii. Zastosuj się do wzoru.

http://www.mpcforum....a-do-gry/page-1

I nie powielaj tematów. Napisałeś dwa takie same tematy w dwóch innych miejscach.

Zamykam.

zSCFQrN.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...