Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

www.adammamrot.pl | Moja przygoda z kulturystyką

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Strona o mnie którą wykonałem sam. Za jakiś czas planuje stworzenie nowej bardziej prowfesjonalnej:)

Zapraszam do oceniania a może ktoś ma jakispomysł jak zwiększyćjej oglądalność lub co poprawić? Wysłucham chętnie waszych propozycji.

Link do strony:

http://www.adammamrot.pl

Pozdrawiam

Moja przygoda z kulturystyką - Potrzebujesz porady odnośnie diety planu treningowego lub suplementacji?

logo-the-best.png

Kliknij baner powyżej aby przejść do mojej strony

Opublikowano

Nie mam jakiś szczególnych uwag. Tylko ta grafika na sliderze, brzydka, reszta, wizualnie okej. Kodu nie oceniam.

2009 - słyszysz mnie?

Opublikowano

Dzieki za opinie a powiedz czy Twoim zdaniem ta lepsza na silder ? :)

1459726_1473828689509068_1954411443_n.jp

Dodatkowo jeśli jakiś grafik chciałby sobie dorobić to chętnie zlece wykonania kilku grafik banerów itp ktorych potrzebuje a sam mam za małe umiejetności :) Nie stety konto na forum mam od dzis i nei moge zlecic tego w odpowiednim dziale. :(

Moja przygoda z kulturystyką - Potrzebujesz porady odnośnie diety planu treningowego lub suplementacji?

logo-the-best.png

Opublikowano

Ok musze ogarnac to forum, przyznaje że jest ogromne :))

logo-the-best.png

Opublikowano

Logo jakoś ni huja nie pasuje do reszty, brak polskich znaków, tło też jakieś takie nie fajne, licznik mógłbyś poprawić. To tyle, ogólnie strona fajna i miła dla oka ale dość łatwo idzie się pogubić. Bynajmniej ja mam takie wrażenie

Opublikowano

Niestety logo zrobil dla mnei znajomy mi sie podoba pomysł po za tym jest rysowane dla mnie co do kolorystyki to ja sam nei wiele potrafie zmienic a kolega jest za granica ;/

logo-the-best.png

Opublikowano

Chetnie nawiaże współprace z osoba ktora lubi zabawe z grafiką i dobrze jej to wychodzi :)

logo-the-best.png

• 3 lata później...
Opublikowano

Archiwum. 

Powód: Strona jest nieaktywna.

Jeżeli zdecydujesz się na powrót do projektu, użyj opcji raportu aby poinformować o potrzebie przywrócenia tematu. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...