Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

:::SingleBlock.PL:::SkyBlock:::SurvivalGames:::Automatyczne eventy:::AUTORSKIE PLUGINY:::START SOBOTA 12:00 -----Wejdz i zobacz------

DeQUK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przyznam serwer Hard , a nawet Very Hard . Wyróżnia się od innych różnorakimi dropami itp . PvP radzę wam trochę podkręcić . Administracja była lekko zła , ale po wasze interwencji już jest lepiej . Macie ts3 to rokuje lepiej na serwer . Byście mogli popracować nad ts'em . ~MowMiSaczek

Opublikowano

Przyznam serwer Hard , a nawet Very Hard . Wyróżnia się od innych różnorakimi dropami itp . PvP radzę wam trochę podkręcić . Administracja była lekko zła , ale po wasze interwencji już jest lepiej . Macie ts3 to rokuje lepiej na serwer . Byście mogli popracować nad ts'em . ~MowMiSaczek

Serwer teamspeak będzie nowy :) Dziękujemy za opinie.

CAMDNAx.png

Opublikowano

Fajny serwer, miła administarcja, a co najważniejsze miło się gra - polecam.

http://o.aolcdn.com/hss/storage/midas/dbb2fba7a1724ff9f49593989439ae90/203012134/rih.gif

Opublikowano

Fajny serwer, miła administarcja, a co najważniejsze miło się gra - polecam.

Bardzo dziękuje za miła opinie temu użytkownikowi.

CAMDNAx.png

Opublikowano

Hehe nie ma to jak seripowi powiedziec zeby cos napisal milego. : /

Nie rozumiem sensu Twojej wypowiedzi. User napisal to co uwaza i mu podziekowalem za opinie.

CAMDNAx.png

Opublikowano

Tylko ze ty tego "usera" znasz :) bardzo dobrze 

Komentarz smieszny, mijajacy sie w 100% z prawda. Jezeli chcesz to zapraszam na pw,a nie tutaj zasmiecac temat.

CAMDNAx.png

Opublikowano

Nie, dzieki nie mam po co ci priva smiecic tylko szkoda ze Twoj dobry kolega czyli twoj programista Pan Serip napisal ze zaprasza poleca itp tylko dlatego ze mu mowiles. I tak wgl znam cb seripa dekroska itp wiec nie oszukuj ze byly technik Serip serwera mc1.dgcraft.pl gdzie miales wlasciciela ciebie nie zna. Ja z nim na ts nie siedzialem codziennie tylko ty. A tak wgl. slyszalem ze ukradles sobie kasiorke z servera dg i zalozyles ten server. Chcialem tylko napisac to zeby ludzie ktorzy to czytaja wiedzieli co to za serwer i wlasciciel ktory uwaza ze nie zna swojego technika

Opublikowano

Nie, dzieki nie mam po co ci priva smiecic tylko szkoda ze Twoj dobry kolega czyli twoj programista Pan Serip napisal ze zaprasza poleca itp tylko dlatego ze mu mowiles. I tak wgl znam cb seripa dekroska itp wiec nie oszukuj ze byly technik Serip serwera mc1.dgcraft.pl gdzie miales wlasciciela ciebie nie zna. Ja z nim na ts nie siedzialem codziennie tylko ty. A tak wgl. slyszalem ze ukradles sobie kasiorke z servera dg i zalozyles ten server. Chcialem tylko napisac to zeby ludzie ktorzy to czytaja wiedzieli co to za serwer i wlasciciel ktory uwaza ze nie zna swojego technika

O pozdrawiamy konkurencje,ktora ma znowu bol dupy :)

CAMDNAx.png

Opublikowano

Po 1 jaka konkurencja po 2 chcialem tylko zebys wlasnych graczy nie oklamywal
Ja nikomu nie robie konkurencji sorki Poprostu gralem na waszym serwerze jeszcze dg i znalem wasza ekipe a wy znaliscie mnie z mc1 nick na 'Kis' nie wiem czy pamietacie ale daliscie mi bana za to ze chcialem zebyscie zbanowali goscia co reklamowal mc2. :/ nigdy nie lubilem mc2 ale po takim banie przestalem grac i gdy zobaczylem ta reklame cos mnie wzielo ;-) ze seripa nie znasz ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...