Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Ankieta] Serwer MPCforum

Czaka.

Serwer  

22 użytkowników zagłosowało

1. 1. Chcieliby?cie serwer MPCforum?

• Tak
      20
    • Nie
      2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie stawiam serwer domowy :] Dla MPCForum. Oczywiście serwer nie będzie porzucony a developerzy itd. dobrani. Będzie też mini rekrutacja na administrację. Serwer będzie chodził 24/7, ponieważ stawiam go w firmie Orange w, której pracuje mój ojciec :] Serwer nie będzie ddoswany ponieważ każdy atak będzie filtrowany przez techników Orange.

@Serwer będzie chyba już w sobote czynny :] Na betatesty.

Opublikowano

Serwer będzie gotowy za 1/2h. Jeżeli jest ktoś chętny do zapisów na bete proszę tutaj pisać.

To jak Panowie/Panie chcecie ten serwer czy nie ? 1 POLSKI SERWER WarZ !!!

Opublikowano

Szczerze powiem fajny pomysł. W sumie mógłbym zostać Developerem ( Byłem devem apocalypsend ) Podstawy silnika itd. mam ogarnięte.

MPC Love<3

Opublikowano

Serwer będzie gotowy za 1/2h. Jeżeli jest ktoś chętny do zapisów na bete proszę tutaj pisać.

To jak Panowie/Panie chcecie ten serwer czy nie ? 1 POLSKI SERWER WarZ !!!

Zagram z 2 kumplami a oni mają multum kumpli co grają w WarZ więc będzie dużo ludu ;)

PS.Podaj na pw skype/gg swoje (bo możemy pomagać)

Opublikowano

Szukam kilku członków administracji na stanowiska -

0/2 Developer

0/4 Moderator

Proszę pisać tu pod tematem lub na PW.

Opublikowano

@up

Zrób najpierw własny temat a później zastanów się też czy serwer będzie dla ciebie czy też dla MPC i jak naprawiłeś już błędy to wypadało by też wspomnieć

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Opublikowano

@Up. To Ty się zastanów co piszesz. Temat jest zrobiony od Czaki dla mnie bo go o to poprosiłem.

Zrób najpierw własny temat a później zastanów się też czy serwer będzie dla ciebie czy też dla MPC i jak naprawiłeś już błędy to wypadało by też wspomnieć

Serwer jest dla MPC tzn. że będzie on serwerem z tkz. WhiteListą gdzie tylko zgłoszeni się będą mogli zagrać. Naprawiam cały czas + dodaje własne skrypty/konfiguracje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...