Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[vTuT] Tworzenie Własnego Serwera

spreqq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wgrałem jakiś czas temu serię poradników dotyczących tworzenia własnego serwera do gry Infestation, materiał trwa 1h 4min zapraszam do oglądania :)

http://www.youtube.com/watch?v=LY2Y8Gp-1xg&list=PL6usp7k6zhXrQsvfTBUE4tEPTmAcgVyJu&index=1

http://www.youtube.com/watch?v=COYYsp28ip8&list=PL6usp7k6zhXrQsvfTBUE4tEPTmAcgVyJu&index=2

http://www.youtube.com/watch?v=G_Gb4F13ZwI&list=PL6usp7k6zhXrQsvfTBUE4tEPTmAcgVyJu&index=3

Pliki do pobrania:

ᐅVisual Studio 2008 Professional Edition: DOWNLOAD

ᐅVisual Studio 2008 Professional Edition SP1: DOWNLOAD

ᐅSQL Server 2008: DOWNLOAD

ᐅMicrosoft Web Platform Installer 4.5: DOWNLOAD

ᐅDirectX 9.0c End-User Runtime: DOWNLAD

ᐅDirectX Software Development Kit: DOWNLOAD

ᐅPHP 5.3: DOWNLOAD

IFO: Skan do plików serwerowych dodam dzisiaj wieczorem :) do innych plików skan chyba nie potrzebny ponieważ pliki pochodzą z microsoftu ;)

Skan plików serwerowych znajduje się w załączniku. Plik waży ponad 2gb, więc nie mogłem użyć strony VirusTotal

post-57526-0-95709200-1389444632_thumb.png

Opublikowano

Prosiłbym o najszybsze podanie skanu 3h. Jak i nie podajemy linków do kanałów Youtube. Filmiki musisz po prostu tutaj wstawić w [media].

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Opublikowano

Wgrałem jakiś czas temu serię poradników dotyczących tworzenia własnego serwera do gry Infestation, materiał trwa 1h 4min zapraszam do oglądania :)

Dzięki :)

Zrób może serwer dla MPCForum i tam tylko polacy będą (moge zostać beta testerem).

@edit

Najlepiej 24/7 z najnowszymi opcjami.

Opublikowano

Zrób może serwer dla MPCForum i tam tylko polacy będą (moge zostać beta testerem).

@edit

Jak zasponsorujesz nam dedyka, to zrobię to jeszcze dziś ;]

Opublikowano

@edit

Taki Server tylko polski :) fajny by był

nwm chyba jeden z pierwszych by to był

Wszystko pięknie ładnie ale kto by miał sponsorować ...

Opublikowano

Taki Server tylko polski :) fajny by był

nwm chyba jeden z pierwszych by to był

Wszystko pięknie ładnie ale kto by miał sponsorować ...

Ja byłbym zadowolony z takiego serwera i bym grał lecz niestety hajsu nie mam bo zbieram na PS4 :D

Opublikowano

Na razie czasu nie mam ale mam maszyne na ok. 2lata jeszcze całkiem dobrą. 32GB Ram Procek Xeon więc mogę postawić. Zobaczymy. I jeszcze jaka ilość osób by taki serwer chciała napiszcie. Rób zróbcie temat z ankietą i dajcie mi linka.

Opublikowano

Poradnik napiszę już, że jest zje*any ponieważ : SQL na Win7 nie działa instalacja. Tak samo Visual. Nic kompletnie nic. Kolega, który robił poradnik mówił, że na każdym kompie można zrobić.. No niestety ;/ Pomylił się. Ale będę próbował jeszcze.

@Jak ktoś znajdzie i poda lub sam zrobi poradnik na Win 7 (działający) to dam limit :]

Opublikowano

Serwer testowałem na windows 7 64bit oraz windows 8 64 bit wszystko poprawnie działało.

@edit Ciff. - na stronie microsoftu jest napisane, że SQL działa na "Windows 7, Windows Server 2003, Windows Server 2008, Windows Server 2008 R2, Windows Vista, Windows XP" - oraz jak wyżej napisałem wszystko testowałem na windows 7 i 8.

Pamiętaj, że musisz posiadać Visual Studio 2008 Professional Edition ORAZ Visual Studio 2008 Professional Edition SP1

Opublikowano

@Up. Masz moze Skype lub GG ? Możemy pogadać i objaśnimy coś :]

Podaj Numer GG na PW lub Nick ze Skype lub ip tsa na, którym Cię znajdę.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Może ktoś pomóc? zaszedłem już daleko w projekcie ale został 1 ostatni problem a mianowicie              serial key check failed please try again         a więc proszę o pomoc.

//Fixed

• 2 miesiące temu...
  • 1 miesiąc temu...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Mógłbym zasponsorować serwer jeżeli jakaś obeznana w tym osoba się nim zajmie.
Przydałby się Polski serwer bo jeden już upadł. Jeżeli wie ktoś jaka jest cena maszyny itp proszę o kontakt.
Jest nas dwóch ja 16 lat i kolega 16 i jeśli cena nie będzie za wysoka to będę szukał kogoś w stylu technika.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...