Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Kiedy isc na rankedy

Royal2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

poświęć te 2 minuty i weź sobie do serca te rady bo naprawde są warte tego. Dzieki temu wbiłem wymarzony diament I . enjoy

Pograj jeszcze około 50-100 draftów, znajdź nalepszą linie dla siebie, dokup runy wszystkie i żebyś miał na każdą linię min. 3 postacie których znasz mechanike i około 4-5 postaci na linie którą mainujesz. Zawsze proś o tą linie i postaraj się nie flamować, nie mieszać w żadne dyskusje, nie wyzywać jak ktoś padnie na fb i graj swoje. Używaj czatu jak najmniej. Z takim startem na rankach wejdziesz do wysokiego silvera, cała reszta zależy od ciebie i od tego jak szybko się uczysz, jeśli to jest twoje pierwsze konto to postaraj się nauczyć mechaniki samej gry. I NIGDY PRZENIGDY nie zwracaj uwagi na flamerów bo oni zniżą ciebie do swojego poziomu a póżniej pokonają doświadczeniem.

Ja w 1 sezonie wpadłem do 800~elo właśnie przez to że po wbiciu 30lvlu odrazu zaczełem grać rankedy i często wykłucałem się z innymi. Teraz aż chce mi się śmiać jak przypominam sobie swoje zachowanie.

pozdro

i tak pojde od razu na rankedy, co mi szkodzi. Najwyzej bede w brązie, ale nie sadze zeby bylo tak trudno

mówiłem tak samo jak zaczynałem, jak już pisałem bardzo tego żałowałem. Te pierwsze 10 meczy będą zdecydowanie najważniejsze dlatego lepiej się do nich przyłóż

SirDeev_eune_64_5_nozg.png

Opublikowano

i mówi to gold 4 stary ten twój post to jest durny spam jak w każdym innym temacie na mpc, wkur*iają mnie ludzie nie wnoszący nic do tematu i do tego gó*no się znają

SirDeev_eune_64_5_nozg.png

Opublikowano

Radziłbym ci zdobyć te postacie i je wyćwiczyć, ponieważ możesz trafić się na smurfy, a później będziesz grał prawdopodobnie z goldami (po moim streaku z wygranymi właśnie ostatnie 4 gry były z gośćmi o znacznie wyższym poziomie niż mój).

Mimo że dostałem się do Sliver 2 to w dalszym ciągu podejrzewam że się tam nie nadaję, wciąż wydaje mi się że muszę wiele poćwiczyć ( głównie budowanie postaci pod sytuacje).

Aha, jeżeli nie potrafisz last hitować to lepiej się tego naucz, bardzo to pomaga w dominacji linii. Poza tym naucz się stawiania wardów odpowiednio, to jest bardzo przydatne jeżeli będzie wrogi jungler.

Opublikowano

No dobra, zrobie tak jak mówicie. Zrobie jeszcze jedną strone run pod ap, kupie kilka postaci i potrenuje sobie do 100 draftów

1373637009-U477327.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...