Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Koledzy

Splinder231

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko słuchajcie nie wiem czy czytaliście moje poprzednie tematy ale czesto choruje itd i ok w w tym tygodniu bylem w poniedzialek tylko 3 lekcje w tym roku szkolnym w sumie nie bylo mnie miesiac duzo wiem ale ok nie martwie sie chorobami tylko tym że koledzy jak mnie nie ma to mnie obgaduja namwaiaja innych przeciwko mnie jak wracam to sie smieja ze znowu chory itd i powiedzcie mi co byscie zrobili na moim miejscu?

Opublikowano

Ja bym nie zwracał uwagi na takich "Kolegów" po prostu twoje życie twoja sprawa. Staraj się nie zwracać na nich uwagi po prostu jak coś będą mówić to ignoruj ich w końcu zobaczą, że cię to nie rusza i powinni dać ci spokój no chyba, że jest to gimbaza gdzie każdy jest "mądry w grupie a samemu to nic nie zrobi nawet nie powie".

Opublikowano

Obróc to w żart lub po prostu olewaj. Ja tak robiłem jak coś się działo kiedyś w szkole i było w porząsiu ;>

VNp6c2U.png

Opublikowano

Obgadują cie bo nie chodzisz do szkoły? U mnie by zazdrościli xD

Meritum w większości szkołach.

Odnośnie topicu. Czym się przejmujesz? Bo się śmieją? Bo są idiotami? Czasem na takie osoby się trafia, to norma. Nie powinieneś się tym przejmować a tym bardziej zaprzątać sobie tym głowy.

Opublikowano

Nic, niski iloraz inteligencji. Najłatwiej obgadywać kogoś kogo nie ma ;) omijaj takie osoby szerokim łukiem, tacy ''koledzy'' to nie ''koledzy''

Odpowiadasz na mój post? użyj opcji ''zacytuj'' to nie takie trudne

;)

a ja na pewno odpowiem.

Opublikowano

A tak btw. to na co chorujesz? Jakas przewlekla choroba, zapalenie pluc, czy po ptostu sie przeziebiles, bo nie ubrales 3 bluzy i 2 szaliczka?

Opublikowano

Dobra śmieją się... ale z czego?

Co w tym śmiesznego? Ja nie mogę nic znaleźć.

Oni chyba coś biorą, gdyż żaden normalny człowiek nie śmieje się z poważnych sytuacji.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...