Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]Radio MPCforum

Freeball

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hejka.

Ponieważ nie mam jeszcze wymaganych 250 postów na napisanie sugestii może pobudzę trochę bardziej ,,wpływowych" użytkowników do działania :P

Co Wy na to, aby zrobić radio MPCforum wraz z odpowiednim teamem tylko z własnym skryptem który jest jedną z zakładek na forum?

W końcu mamy na coś tych Codersów z kierzkiem na czele i grafików którzy na pewno podołali wykonaniu jego?

Moim zdaniem to fajna inicjatywa jednakże wysyłanie na inny serwis użytkowników tak wielkiego forum jest moim zdaniem bezsensowne skoro możemy mieć własny skrypt i bardziej MPC'towski ;)

Co Wy na to? :D

Opublikowano

Nie jest złe aczkolwiek moglibyśmy mieć je od razu po załączeniu MPCforum, link byłby prosty, moglibyśmy dodawać dedykacje z naszych kont= postępowanie według regulaminu (tak wiem, że Marselo najpierw sprawdza wszystko).

Opublikowano

MPC DJ Team, why not?

Już bym widział te składy :D

Ale na osobnej maszynie, tak aby nie obciążać mpc.

Opublikowano

Radio długo nie pociągnie bez ZAiKSu - niestety, zawsze znajdzie się ktoś kto podkabluje i po radiu (wiem z doświadczenia). Liczba słuchaczy jest akurat mało ważna, różnie to bywa - za czasów, gdy grałem w eS miałem po 6 słuchaczy, a międzyczasie jak grałem to reklamowalem gdzie popadnie i stery przekazywałem już nie z 6, a z 20+ słuchaczami. Jeśli to radio byłoby na poważnie to czemu nie.

Opublikowano

Nie. To bezsens na dłuższą metę moim zdaniem. Ilu będzie sluchaczy? 10?

Czas pokaże dziś było 57 z tego co widziałem

i nie ma licencji

Jakiej licencji

Opublikowano

Czas pokaże dziś było 57 z tego co widziałem

Jakiej licencji

Na publiczne odtwarzanie muzyki trzeba mieć licencję przede wszystkim od ZAiKSu

Opublikowano

Na publiczne odtwarzanie muzyki trzeba mieć licencję przede wszystkim od ZAiKSu

Jeśli jest podana nazwa utworu , odtwarzanie jest w odpowiedniej jakości i nie pobiera się opłat , można bez problemu mieć takie radio . Skąd to wiem , kolega prowadził takie radio i musiał wiedzieć jak sie wybronić gdyby policja wjebała sie na chatę .

Geje to banda chamów importowanych z zagranicy

Opublikowano

Jeśli jest podana nazwa utworu , odtwarzanie jest w odpowiedniej jakości i nie pobiera się opłat , można bez problemu mieć takie radio . Skąd to wiem , kolega prowadził takie radio i musiał wiedzieć jak sie wybronić gdyby policja wjebała sie na chatę .

Tak, jakość 96kbps jeśli dobrze pamiętam i legalne utwory xD a jak masz ZAiKS to legalnością utworów już się nikt nie interesuje.

Opublikowano

Ej a jak się tam jakoś wkręcić czy coś? Mogliby robić dyżury co np. kwadrans zmiana prezentera :D ten kto trolluje po wejściu na prezentera jest PERMANETNIE banowany na swoje IP, czyli wszystkie konta stają się nieaktywne :D taka zniechęta do niszczenia radia :)

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...