Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kaen

matheeo1337

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Śmieszne, słucham czasem kaena ale napewno nie jest najlepszy z polskiej sceny. Poza tym w niektórych klipach za bardzo kopiuje eminema.

graphic.png

Opublikowano

żałuję że tematu nie zrobiłem w pogaduszkach

prawilni modzi i tak by przeniesli, zaluj, ze nie pociagnelismy tego prowo jeszcze z tydzien/dwa to by sie bany posypały i troche postów bym nabił

Opublikowano

prawilni modzi i tak by przeniesli, zaluj, ze nie pociagnelismy tego prowo jeszcze z tydzien/dwa to by sie bany posypały i troche postów bym nabił

nie pierwsze i nie ostatnie xD

Opublikowano

Kopia Eminema, motyw z maską jest słąby, teksty strasznie mierne - Marny polski grajek.
Czekam na hejty :3

Nikt w polsce jak Laik oczywiście <3

"I tonę na bicie, a płynę do Long Island"

Opublikowano

AHHAHA GIMBY ZAL MI WAS KAEN TO NIE KOPIA EMINEMA HAHAHA

EMINEM SKOPIOWAŁ KANEŁA PRZECIEŻ JAK KAEN NAGRYWAŁ TO EMINEM NIE WIEDZIAŁ CO TO STOPA.

ELO JARAM SIE KAENEM ON OTWIERA LISTĘ NAJLEPSZY POSLKICH RAPEROW

*ODDAM TROCHĘ RZECZY METIN2 WIĘCEJ W OPISIE*

Opublikowano

Kopia Eminema, motyw z maską jest słąby, teksty strasznie mierne - Marny polski grajek.

Czekam na hejty :3

Nikt w polsce jak Laik oczywiście <3

ALE ZAMKNIJ MORDE

KAEN KRUL LOL, 10CIO KROTNE RYMY, NIKT TAKICH W POLSCE NIE MA, NAWET CHADA

Opublikowano

hahahhaha jełopie a kałen nie ma piszczącego głosu? kałen to marna kopia eminema i wszędzie zapierdala z maską jak jakiś zjeb

O jaaa luuuudzie, przecież to wyraźnie widać że to EMINEM kopiuje Kaena..........

Matheeo dobrze gada !

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Pierdolicie że kopia eminema, to chyba dobrze że wzoruje sie na jakimś dobrym raperze a nie na jakiś pionkach.

Typ na pomysł szybko sie wybił i tyle...

"Tak bardzo mnie nienawidzisz, przecież o tym wiem. Wcale mnie to dziś nie dziwi, to mój złoty sen"

175001456602037225492.gif

Opublikowano

Dzień Dobry/Noc Też, uważam, że KaeN jest jednym z najlepszych polskich raperów (zaraz po słoniu :D ). Uważam, że jego muzyka ma przekaz, przez to jest naprawdę dobra i można go słuchać godzinami. :)

666

Opublikowano

Pierdolicie że kopia eminema, to chyba dobrze że wzoruje sie na jakimś dobrym raperze a nie na jakiś pionkach.

Typ na pomysł szybko sie wybił i tyle...

"Tak bardzo mnie nienawidzisz, przecież o tym wiem. Wcale mnie to dziś nie dziwi, to mój złoty sen"

Dzień Dobry/Noc Też, uważam, że KaeN jest jednym z najlepszych polskich raperów (zaraz po słoniu :D ). Uważam, że jego muzyka ma przekaz, przez to jest naprawdę dobra i można go słuchać godzinami. :) 

Serio? Fajnie i chuja wiecie o rapie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...