Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kaen

matheeo1337

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co sądzicie o tym raperze? wack na chuja co c'nie?

000203W8LY1AE393-C116-F4.jpg

Uważam go za mistrza polskiego rapu, pod względem technicznym jest chyba najlepszy w kraju, wielokrotne rymy, niedokładne, dobre hashtagi się też zdarzą, a to wszystko ma sens, ma przekaz, on uczy życia. Flow pięknie bangla po tych bitach pływa jak ryba w wodzie. Czekam na najnowszą płytę - Piątek 13, a ja zapraszam do sprawdzenia najnowszego singla <3

Chcielibyście, kurwa co nie? Ten temat to jedno wielkie prowo i kłamstwo...

Opublikowano

Najlepszy raper na polskiej scenie XDDDDDDDDD hahahaXDHAHAHAXDDDD

Nie jest zły, ale najlepszy hahahaha spoko każdy ma inny gust mimo to hahahaahaha

; )

Opublikowano

to nie prowo, a ty idź wracaj do chujowego grajka z piszczącym głosem

hahahhaha jełopie a kałen nie ma piszczącego głosu? kałen to marna kopia eminema i wszędzie zapierdala z maską jak jakiś zjeb

Opublikowano

hahahhaha jełopie a kałen nie ma piszczącego głosu? kałen to marna kopia eminema i wszędzie zapierdala z maską jak jakiś zjeb

sam jesteś jełop, sam słucham Eminema i nie widzę żadnych podobieństw, więc się tutaj nawet nie ośmieszaj

Opublikowano

hahahaha, no proszę was, najlepszy polski raper xddddddd pod względem technicznym najlepszy w kraju xddddddd

chujowe flow, piskliwy głos, wkurwiający grymas na mordzie, kwadraty, "Kiedyś mówili na to hiphopolo teraz to wydają w Prosto."

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

sam jesteś jełop, sam słucham Eminema i nie widzę żadnych podobieństw, więc się tutaj nawet nie ośmieszaj

Jeśli to nie jest kopia eminema to ja jestem Jezus.

Tak w ogóle kaen to jedno z największego gówna na polskiej scenie, ale to tylko moje zdanie. Jeśli lubisz go słuchać to sobie słuchaj, nie moja sprawa jakim gównem se uszy katujesz. Wiesz jak to napisałeś "on uczy życia" jhahuahauhauahuaa ile masz lat 14? Największa droga życiowa jaką przeszedłeś to z domu do szkoły pewnie. Ja tu się nie wywyższam bo sam nie jestem dorosły, lecz nie słucham rapu, żeby sobie kurwa nie wiem jakieś mądrości życiowe wytłaczać z tego. Pis joł.

http://glamrap.pl/3/17861-rozkmina-the-real-slim-shady

Poczytaj i się zastanów joł

eminem.jpg

Opublikowano

Jeśli to nie jest kopia eminema to ja jestem Jezus.

Tak w ogóle kaen to jedno z największego gówna na polskiej scenie, ale to tylko moje zdanie. Jeśli lubisz go słuchać to sobie słuchaj, nie moja sprawa jakim gównem se uszy katujesz. Wiesz jak to napisałeś "on uczy życia" jhahuahauhauahuaa ile masz lat 14? Największa droga życiowa jaką przeszedłeś to z domu do szkoły pewnie. Ja tu się nie wywyższam bo sam nie jestem dorosły, lecz nie słucham rapu, żeby sobie kurwa nie wiem jakieś mądrości życiowe wytłaczać z tego. Pis joł.

http://glamrap.pl/3/17861-rozkmina-the-real-slim-shady

Poczytaj i się zastanów joł

eminem.jpg

beka z ciebie, to po chuj się tu wypowiadasz, nie podoba się nie słuchaj, nie wchodź

Opublikowano

beka z ciebie, to po chuj się tu wypowiadasz, nie podoba się nie słuchaj, nie wchodź

a co? negatywnej opinii nie można wyrazić? typowy polaczek kurwa.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Słaby jest, jedna wielka kopia Eminema. Dobranoc

uargumentuj to, bo takie bezsensowne teksty to i ja mogę pisać

To jest kurwa sarkazm, tak?

nie

beka z ciebie, dorzuciłem swoje 3 grosze

z ciebie większa, bo się tu wypowiadasz, już coś pisałem

Opublikowano

Ja pierdolę. Kaen jest w [...] słaby, do tego ma wkurzający głos. Serio, ma głos jak jakaś stara, napierdolona, babcia. Teksty może i zdarzają się fajne, reszta jest słaba.

@Edit: Dajcie mi srebrny miecz i miksturę kota, znajdę i zabiję ;_;

@down. Ja pierdolę, tacy jak ty powinni mieć bana na tym forum. "O stworzę temat o moim ulubionym raperze <333 a jak będzie jakiś negatywny post to go zreportuję:CCC tylko kaen !!!!!!!! <333333"

|1361622928-U485574.pngMembers Styczeń 2014|

Opublikowano

Ja pierdolę. Kaen jest w [...] słaby, do tego ma wkurzający głos. Serio, ma głos jak jakaś stara, napierdolona, babcia. Teksty może i zdarzają się fajne, reszta jest słaba.

@Edit: Dajcie mi srebrny miecz i miksturę kota, znajdę i zabiję ;_;

gimbaza atakuje, wyjdź

reall skill dzięki za warna icon_bag.gif

Opublikowano

Pojebało was do reszty? Przecież takiego mistrzostwa polska scena nie ujrzy przez następne 15 lat, ale gimby i tak będą się jarały jakimś przehajpowanym eminemem...

NUMER ROKU

dapng_nwhxwwq.png

Opublikowano

Pojebało was do reszty? Przecież takiego mistrzostwa polska scena nie ujrzy przez następne 15 lat, ale gimby i tak będą się jarały jakimś przehajpowanym eminemem...

NUMER ROKU

MÓW MI DEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJV MÓW MI DEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJV MÓW MI DEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJV MÓW MI DEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJV MÓW MI DEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJV MÓW MI DEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJV MÓW MI DEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJV MÓW MI DEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJV

Opublikowano

MÓW MI DEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJV MÓW MI DEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJV MÓW MI DEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJV MÓW MI DEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJV MÓW MI DEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJV MÓW MI DEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJV MÓW MI DEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJV MÓW MI DEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJV

kocha ciebie fiut moj fiut, mój fiut, mój fiut, ej kochanie on chce w dziób, chce w dziób <3

Opublikowano

Z KaeN'em, Eripe i PiHem.

Powiem tak: Rymy zajebiste i flow zajebisty czasami ma wkurwiający głos. Generalnie najlepszy nie jest, ale go lubię. W szkole mieliśmy bekę z tego "Kocha Ciebie fiut, mój fiut" xD

Opublikowano

NUMER ROKU

Będę się do ciebie odzywał per Chujozo, okej?

No to dobra, Chujozo. Nie wiem czy to jest troll czy nie, jednak uznam, że nie. Ta nuta jest denna, a tekst brzmi jakby wymyślał to gimbus. Ma głos jak stara babcia zapinana w dupę, lub jeszcze gorzej. Teledysk denny, kaen robi z siebie idiotę. Nawet w polskim podziemiu są ludzie lepsi od niego, a KaeN sprzedaje się na gimbach.

@up. Bardzo śmieszny tekst. Widać, że większość "fanów" to gimby.

@Za często piszę o gimbach. Trzeba to zmienić.

|1361622928-U485574.pngMembers Styczeń 2014|

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...