Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM]System Władców- Devasto [WIP]

xDeStRuCtx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dobry pomysł na kase z podatków ale to pewnie kolejny serwer który upadnie po miesiącu :)

Serwer od Desta ma paść? Kpiny sobie chłopcze robisz, widać, że nie kojarzysz ludzi z fachu Metina, że pakujesz wszystkich do jednego worka.

Ofc, dobry pomysł z tymi władcami, tylko troche słabo Cie słychać na tym filmiku.

1390305976-U336505.png

Opublikowano

Serwer od Desta ma paść? Kpiny sobie chłopcze robisz, widać, że nie kojarzysz ludzi z fachu Metina, że pakujesz wszystkich do jednego worka.

Ofc, dobry pomysł z tymi władcami, tylko troche słabo Cie słychać na tym filmiku.

Wybacz, nie mam mikrofonu i nagrywałem dźwięk telefonem, a później to skleilem.

Jakie macie pomysły rozwoju systemu i serwera?

Opublikowano

Też to mam ;p

Tylko działa to na zasadzie takiej że postać jest pomocą dla danego królestwa (król - nazwane system króli) a ogólnie to pomysł zaczerpnąłem z serwera globalnego sg więc bez spin ;p

Ogólne bardzo fajne to ;)

517981403547547309333.jpeg

Opublikowano

@up

I co u ciebie robi król? Jakie ma udogodnienia, funkcje, możliwości?

Takie tylko tam pomoc dla graczy ze swojego królestwa, tepa i takie tam rzeczy lecz nic specjalnego. Nie robię zbyt easy aby mógł za wiele ;p ale też za podatki

Jeszcze raz dopiszę pomysł całkiem spoko ;)

517981403547547309333.jpeg

Opublikowano

Pomysł dobry, sam taki miałem, można to fajnie rozwinąć, aczkolwiek nie widzę niestety przyszłości dla systemu, który jest ograniczony od jednej osoby - tj. imperatora królestwa, cóż to za przyjemność dla graczy królestwa, jeśli mogą oczekiwać eventu tylko o godzinie, o której decyduje imperator, istnieje tutaj tak czy siak, zależność od aktywności tego władcy, dlatego też u siebie planuję zrobić coś innego.

Co do pomysłów, jeśli planujesz serwer medium, oprócz różnorakich eventów ograniczonych do królestwa, można dodać jakieś czasowe bonusy expa/yang/dropu, za odpowiednią opłatą.

Siedzisz już w tym trochę, więc pewnie gracze nie będą zawiedzeni, a sam system będzie czymś wyróżniającym się na tle innych serwerów - powodzenia! :)

• 3 lata później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...