Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Uridium Wars back !

INFINITYxPL

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 234
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ruter jednak miał problemy  xD 200 zł spowrotem xD(nie mam już kupilem 2 niezłe gry i na prezent 50 zł dałem życie:p a i tak nie kupie vps bo na psc nie ma raczej ) ale co do serva to tak już niedługo będzie ai npc profi dresy działające strefa promieniowania <3 no wreszcie  jak ktoś na 1-1 będzie a zwykle tam się nawalamy to nie bede musiał całego systemu przelatywać xD nie pamiętam co jeszcze bedzie ale jak narazie to cms by się przydało ulepszyć ten z darkorbit ps jest świetny sklepy itd ale nwm czy ktoś da rade przerobić

PSlqjGC.png

Opublikowano

a to zarys forum servera narazie sluzy inym celom ale chodzi o desing takie samo będzie bjts1z.jpg

golec for fun :D

tym czasem na ip vps mamy to xD może niedługo i to ruszy xD

http://188.40.104.80/index.php
teraz tylko jak się ekipa zbierze i zabiorą sie za cms potem update emulatora 2 konfy strefa promieniowania ai dla npc profi dresy działające może jutro coś będę wiedział poinformuje was pozdrawiam

PSlqjGC.png

Opublikowano

Juz sie nie moge doczekac, mam nadzieje ze bez lagow.. Pozdrawiam i powodzenia

Opublikowano

Widzę, że praca przy serwerze wrze ;> Nie mogę się doczekać oficjalnego startu, albo chociaż dostępu do bety, bez żadnych hamachi itp ;>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...