Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Uridium Wars back !

INFINITYxPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

O ja jebie... podobno robi serwa a nie wie jaki system wybrac... Dobre sobie

Daj se spokój i nie rob ludzi w jajo bo to juz nawet smieszne nie jest tylko zalosne(zrobilo sie takie od momentu powstania 50 serwerow z czego zaden sie nie nadaje do gry).

Powiedz mi teraz pro kodjerze co to takiego masz w swoim serwie czego nie ma w gotowcach dostepnych na necie?

Ojej... niczego takiego nie ma. Wiec zamknij ryja i ten temat bo nic z tego nie bedzie.

Dziekuje, dobranoc

• Odpowiedzi 234
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

O ja jebie... podobno robi serwa a nie wie jaki system wybrac... Dobre sobie

Daj se spokój i nie rob ludzi w jajo bo to juz nawet smieszne nie jest tylko zalosne(zrobilo sie takie od momentu powstania 50 serwerow z czego zaden sie nie nadaje do gry).

Powiedz mi teraz pro kodjerze co to takiego masz w swoim serwie czego nie ma w gotowcach dostepnych na necie?

Ojej... niczego takiego nie ma. Wiec zamknij ryja i ten temat bo nic z tego nie bedzie.

Dziekuje, dobranoc

Trochę grzeczniej to po pierwsze , po drugie sam postaw serw i potem wyzywaj , bo założę się że nawet nie wiesz od czego zacząć , zresztą widać po nicku , dziecko majnkrafta.

Opublikowano

@up mam osobę co mi kupi vps tylko jakiego jaki system itp bo jak nie odpale to lipa

To zależy w jakim języku jest pisany serwer.

Opublikowano

bardzo mocno przerobione azure zupełnie inna struktura świetnie działa

To się zobaczy jak będzie Vps ;)

Opublikowano

arawnii jak to wygląda hmmmmm ?? , no niestety serwer zapełniony :( a chciałem przetestować a wiecie jak to jest dobre i będzie rozwijane mogę coś tam dać na serwer

Opublikowano

arawnii jak to wygląda hmmmmm ?? , no niestety serwer zapełniony :( a chciałem przetestować a wiecie jak to jest dobre i będzie rozwijane mogę coś tam dać na serwer

Serwer jest offline ;) , dziś robimy drugi start . Musimy ustalić co crashuje serwa , dziś będzie kolejny odcinek , tym razem nie będzie szmerów i będzie pokaz map ;) , Działa w sumie wszystko oprócz niektórych dresów oraz rakietek , tak to jest ok , oczywiście jak na priwa jest pare bugów no ale cóż.

Opublikowano

to ja się zgłasza na testera jak by co hehe

Jak na razie serwa mogą testować wszyscy o ile uda im się wcisnąć na hamachi ;)

Opublikowano

Trochę grzeczniej to po pierwsze , po drugie sam postaw serw i potem wyzywaj , bo założę się że nawet nie wiesz od czego zacząć , zresztą widać po nicku , dziecko majnkrafta.

On nie gra w majnkrafta to po pierwsze.

Po drugie to po co robicie temat, założyłem serwer i patrzcie co z nim robię, widziałem z 50 takich tematów, a zakończenie podobne.

Czemu nikt nie zrobił tematu, założyłem serwer, wbijajcie, nie licz, że twój serwer będzie brany na poważnie jak inni nie będą mogli na niego wejść.

pyhvh7E.png

Opublikowano

On nie gra w majnkrafta to po pierwsze.

Po drugie to po co robicie temat, założyłem serwer i patrzcie co z nim robię, widziałem z 50 takich tematów, a zakończenie podobne.

Czemu nikt nie zrobił tematu, założyłem serwer, wbijajcie, nie licz, że twój serwer będzie brany na poważnie jak inni nie będą mogli na niego wejść.

To nie jest mój serwer ;) , cieszę się że widziałeś 50 takich tematów. Masz jakiś problem z tym że temat istnieje? To nie wchodź w niego.

Opublikowano

mogą być problemy bo twórca servera mówi że nie ma narazię być publiczny i niedługo zrobi update na który czekam będą niewidki ruch gracza naprawiony profi dresy i co jeszcze to nie wiem :)

URIDIUM_WARS_TEST2

DODANE

kto jest w sieci to zaraz odpale ts hamachi xD pogadamy

ip 25.142.94.93 hamachi bo bez nie da rady raczej

PSlqjGC.png

Opublikowano

mogą być problemy bo twórca servera mówi że nie ma narazię być publiczny i niedługo zrobi update na który czekam będą niewidki ruch gracza naprawiony profi dresy i co jeszcze to nie wiem :)

URIDIUM_WARS_TEST2

DODANE

Ile tych hamachi jeszcze będzie :D?

Opublikowano

Ten venom coś robi oprócz tej animacji ? :P

Nie :D , ale ważne że działa jego grafika oraz animacja :D

Opublikowano

@UP

Jesteś pewien?

URIDIUM_WARS_TEST2

DODANE

Opublikowano

@UP

Jesteś pewien?

Tak jestem pewien on tak napisał bo chciał zachować anonimowość , ale czytaj pierwsze posty ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...