Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Informacja] ZNAMY TOTY FIFA 14

Baraniozo

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 81
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Podałem 10 zawodników xD

Ciekawe jak EA to zrobi czy czy nie będzie żadnego prawego pomocnika i lewego obrońcy czy zmienią pozycje np Alvesowi.Czy dodadzą jakiś innych zawodników np Alabę

Opublikowano

jeszcze nie ma xD, przecież bd pisać jak wejdziesz na fifę UT w tym miejscu gdzie są TOTW

1391020896-U962219.png

'Możesz sobie być na innym poziomie niż pozostali, z którymi walczyłem, dla mnie to bez różnicy. I tak nakopie ci do dupy, bo to mój obowiązek. Tyle w tym temacie'

Opublikowano

Najlepiej poczekać na paczki po 100k jak będzie już cały skład TOTY dostępny.Ale kiedy to będzie to nie wiem.Myślę za 2 dni będzie już cały skład i paczki po 100k

Opublikowano

Jak Tacy zawodnicy jak Silva czy Neuer mają 94 ovr To raki Ronaldo 99?

Śmieszne będzie to jak Ronaldo dostanie mniej ovr niż Messi co Ronaldo otrzymał złotą piłkę :)

Opublikowano

pozdro paczka za 25k i co ? syf na qucksell...

ale no cóż tyle paczek co ja otworzyłem i nic nie trafiłem to można było się spodziewać xD

STOP komentarzom typu: "AMD to gówno"! Zanim coś napiszesz, to pomyśl jak odbiorą to inni !

Mój Potwór xD : I5 3350p, Club3D 7870xt le, Msi b75-p45, Silentium PC deus 500w, goodram 4gb 1333 cl9

Opublikowano

Radzę wszystkim się na razie opanować z otwieraniem paczek, lepiej poczekać bo obrońcy nie będą tyle warci co zawodnicy z przodu.

Ja niestety tego nie przemyślałem i rozwaliłem 300k po to by trafić zwykłego Pique...

Opublikowano

Czyli za robienie gówna na boisku? Ten skrzat powinien pracować w McDonaldzie :) [/quote

Jesteś Gimbem i to co zrobił tyle bramek strzelił to jest coś a ty pewnie fan jednego zespołu popatrz na całokształt 2013 ile bramek messi strzelił itd a nie bądź fan na chwile który tylko krytykuje pozatym pewnie kibicujesz jednemu graczowi a nic o nim nie wiesz :)

Opublikowano

Jesteś Gimbem i to co zrobił tyle bramek strzelił to jest coś a ty pewnie fan jednego zespołu popatrz na całokształt 2013 ile bramek messi strzelił itd a nie bądź fan na chwile który tylko krytykuje pozatym pewnie kibicujesz jednemu graczowi a nic o nim nie wiesz :)

Ostatnie miejsce z 3 głównie nominowanych do złotej piłki :) No na 100% był zajebisty w 2k13.

b_560_95_1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...