Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Informacja] ZNAMY TOTY FIFA 14

Baraniozo

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 81
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czyli za robienie gówna na boisku? Ten skrzat powinien pracować w McDonaldzie :)

Od w tydzień zarabia więcej niż twoja rodzina w 300 lat uzbiera

Nie masz nawet 1% jego umiejętności

Messi hahahahaha dobry joke.

Pozdrawiam .A niby kto? Widać że spinacz Hala Madrit ;)

Ostatnie miejsce z 3 głównie nominowanych do złotej piłki :) No na 100% był zajebisty w 2k13.

Po 1 był na 2 miejscu (polecam nauczyć się czytać liczby ;) ) . Po 2 muszę ci przypominać kto przed Ronaldo 4 razy zdobył złotą piłkę czy sam się dowiesz ;)

Ronaldo w tym sezonie był lepszy ale niestety Messi w 4 poprzednich zmiótł go ze sceny

Po 2 chyba nie muszę ci przypominać co Ronaldo wygrał z Realem (bo nic ważnego nie wygrał ) <_<

Nic tu nie będzie !!!

Opublikowano

boże napinacze dupska, Wyp*erdalać na polskie stadiony i na polską lige a nie spinacie sie o jakieś gówno którego na oczy nie zobaczycie i prawdopodobnie 99% z was nie było wgl na meczu drużyny której "kibicujecie"

- No tak ale zaraz ktoś powie że polska liga gra gówno ? to ja wam powiem że prawdziwy kibic nie kibicuje stylowi gry tylko drużynie której jesteś wierny jaka by ona nie była.

Prawdziwego kibica nie poznajemy po tym jak cieszy się z wygranej, tylko po tym jak znosi porażki :) Pozdro

STOP komentarzom typu: "AMD to gówno"! Zanim coś napiszesz, to pomyśl jak odbiorą to inni !

Mój Potwór xD : I5 3350p, Club3D 7870xt le, Msi b75-p45, Silentium PC deus 500w, goodram 4gb 1333 cl9

Opublikowano

boże napinacze dupska, Wyp*erdalać na polskie stadiony i na polską lige a nie spinacie sie o jakieś gówno którego na oczy nie zobaczycie i prawdopodobnie 99% z was nie było wgl na meczu drużyny której "kibicujecie"

- No tak ale zaraz ktoś powie że polska liga gra gówno ? to ja wam powiem że prawdziwy kibic nie kibicuje stylowi gry tylko drużynie której jesteś wierny jaka by ona nie była.

Prawdziwego kibica nie poznajemy po tym jak cieszy się z wygranej, tylko po tym jak znosi porażki :) Pozdro

Jestem kibicem Barcelona od 2002 roku więc nie spinaj się bo nie jestem sezonowcem

Ocenia się styl gry a nie na której drużyny mecz możesz pójść a na której nie

I ja się nie spinam (tylko napisałem koledze że w życiu nie osiągnie tego co Messi więc niech go nie obraża bo nawet go naprawdę nie zna tak samo jak ja i pewnie się nie poznamy)

Nic tu nie będzie !!!

Opublikowano

@up Ronaldo już dawno zasłużył na złotą piłkę 2,3 lata temu powinien ją dostac bez wahania a w tym roku miał dobrego farta więc ma. Na pewno mu lepiej się przydała niż Messiemu...

1391020896-U962219.png

'Możesz sobie być na innym poziomie niż pozostali, z którymi walczyłem, dla mnie to bez różnicy. I tak nakopie ci do dupy, bo to mój obowiązek. Tyle w tym temacie'

Opublikowano

Jestem kibicem Barcelona od 2002 roku więc nie spinaj się bo nie jestem sezonowcem

Ocenia się styl gry a nie na której drużyny mecz możesz pójść a na której nie

I ja się nie spinam (tylko napisałem koledze że w życiu nie osiągnie tego co Messi więc niech go nie obraża bo nawet go naprawdę nie zna tak samo jak ja i pewnie się nie poznamy)

Problem jest taki że w tym momencie kibice dzielą się na 2 grupy. Kibole i kibice gwiazd i najlepszych drużyn piłki nożnej

<br>

Każda z nich uważa że Ci drudzy to szczyt frajerstwa. więc pozostawmy ten temat bo on faktycznie może być kontrowersyjny ;)

STOP komentarzom typu: "AMD to gówno"! Zanim coś napiszesz, to pomyśl jak odbiorą to inni !

Mój Potwór xD : I5 3350p, Club3D 7870xt le, Msi b75-p45, Silentium PC deus 500w, goodram 4gb 1333 cl9

Opublikowano

Z moich informacji wynika tyle że na weekend ma być już cały skład TOTY i wtedy powinny być paczki po 100k.Dodam że dzisiaj będą zawodnicy z lini pomocy

Opublikowano

Kurna coinsy u mnie na koncie stoją, żeby paczke za 100k kupić a ni ma... ;d i tylko mnie kusi żeby kupić te po 35k...

A nie orientujecie się, kiedy na allegro ceny za coinsy spadną do normalnych cen? Bo teraz aż 50 zł za 100k na xboxa chcą, a przed TOTY były po 28zł 100k...

1369767914-U115053.png

Pomogłem? Daj LIKE ;)

Opublikowano

Kurna coinsy u mnie na koncie stoją, żeby paczke za 100k kupić a ni ma... ;d i tylko mnie kusi żeby kupić te po 35k...

A nie orientujecie się, kiedy na allegro ceny za coinsy spadną do normalnych cen? Bo teraz aż 50 zł za 100k na xboxa chcą, a przed TOTY były po 28zł 100k...

Na Allegro spadną jak w fut wzrosną.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

&nbsp;

&nbsp;

Oj tego mi nie zarzucisz bylem na stadionie bylem na meczu chcesz fotki to zara wstawie :)

Muzeum:

http://i44.tinypic.com/27xii6v.jpg

Messi mecz z espanoyl w listopadzie 1:0 dla bracy:

http://i44.tinypic.com/2d0o1ub.jpg

Neymar mecz z espanoyl w listopadzie 1:0 dla bracy:

http://i41.tinypic.com/5jza15.jpg

A to ja na stadionie(zamazane oczy)

wiec prosze cie wypier** ze swoimi zalosnymi tekstami :)

http://i41.tinypic.com/10rv7up.jpg

Opublikowano

Ale kłutnia się zrobiła :) Ten temat powstał aby wszystko o TOTY pisać i paczkach :) A tak z drugiej beczki za co oni wygrali Xaviego i Inestę? Obserwując grę brarcy w zeszłym roku nie widziałem aby oni robili taką różnice w grze jak jeszcze 3-4 lata temu w 2013 było wielu lepszych pomocników od nich ale to tylko moja opinia

Opublikowano

Ale kłutnia się zrobiła :) Ten temat powstał aby wszystko o TOTY pisać i paczkach :) A tak z drugiej beczki za co oni wygrali Xaviego i Inestę? Obserwując grę brarcy w zeszłym roku nie widziałem aby oni robili taką różnice w grze jak jeszcze 3-4 lata temu w 2013 było wielu lepszych pomocników od nich ale to tylko moja opinia

A ja wiesz co myślę że liga angielska jest najlepsza(najsilniejsza) i ilu z niej graczy jest ? 0! to jest kpina.Jestem fanem Barcy ale Anglia ma najlepszą ligę i jak zawsze dupa

Nic tu nie będzie !!!

Opublikowano

Suarez powinien być w ToTY, co jak co ale przez ten sezon nieźle ciśnie. Ja tam nie polecam wgl otwierać tych paczek za 100k, sam syf będzie

1391020896-U962219.png

'Możesz sobie być na innym poziomie niż pozostali, z którymi walczyłem, dla mnie to bez różnicy. I tak nakopie ci do dupy, bo to mój obowiązek. Tyle w tym temacie'

Opublikowano

@up a ile graczy jest z tych paczek? ;d

1391020896-U962219.png

Opublikowano

Fenix nwm czy oto ci chodzi ale w paczce za 100 k jest 24 świecących złotych zawodników :-) Więc jakaś szansa że paczka chociaż się zwróci jest

Gorzej jak będzie tylko po 1 paczce na konto bo mam 700 k nazbierane z kumplem.

Opublikowano

Ceny nieźle tanieją Falcao kiedyś na pc 70-80k teraz 50-60 ;d poczekamy do paczek 100k to będzie chodził po 30-40 xD

1391020896-U962219.png

Opublikowano

Dużo dobrych graczy możesz kupić za niską cenę ;d kiedyś po 2-2.50 czy nawet 1.50 zl bylo 10k, teraz po 5zl. Chociaż jak 15 wyjdzie będziemy wiedzieli co robić jak ceny będą niskie ;D

1391020896-U962219.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...