Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Informacja] ZNAMY TOTY FIFA 14

Baraniozo

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 81
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Messi niby ma więcej overalla a tak naprawdę ma słabsze staty od Ronaldo ;d

1391020896-U962219.png

'Możesz sobie być na innym poziomie niż pozostali, z którymi walczyłem, dla mnie to bez różnicy. I tak nakopie ci do dupy, bo to mój obowiązek. Tyle w tym temacie'

Opublikowano

Mozesz powiedzieć coś więcej? Mam 400k i na czym mozna się 'oblowic'?

Kup np. Rooneya teraz po niżej cenie, a po TOTY go sprzedaj.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

to ceny pójdą w górę kiedyś?

1391020896-U962219.png

'Możesz sobie być na innym poziomie niż pozostali, z którymi walczyłem, dla mnie to bez różnicy. I tak nakopie ci do dupy, bo to mój obowiązek. Tyle w tym temacie'

Opublikowano

Paczki po 100k chyba będą dzisiaj. EA na Twitterze napisała, że napastnicy będą dostępni przez 24 godziny (do 18 czasu uk), więc prawdopodobnie od 19 będzie cały team i paczki za 100k.

Opublikowano

Czyli jutro zawodnicy będą chodzili po najniższych cenach ;). Polecam wtedy robić droższe składy.

Nie wiesz jaki skład zrobić w FUT? Zapraszam na PW.

Opublikowano

Jeśli wyjdą paczki po 100k lub traficie coś ciekawego w innych paczkach pochwalcie się w tym temacie :) Ja zamieszczę ss mojej paczki za 100k chyba że nic nie trafię

Opublikowano

Mati, lepiej poczekać, przetestować ew. jak ci dropnie jakiś dobry zawodnik, a potem jak już ceny wzrosną to sprzedać ;) Ja wam też wstawie ss'a z paczki, żeby podnieść was na duchu w obliczu porażki finansowej, nie będziecie sami. Znając moje szczescie dropną mi zawodnicy pokroju Wawrzyniaka...

@edit

Paczki po 100k będą dzisiaj! :) Chyba o 19;00

1369767914-U115053.png

Pomogłem? Daj LIKE ;)

Opublikowano

mam pytanie jak dropło by coś ciekawego to zostawić i sprzedawać po tej całej gorączce totów jak ceny będą lepsze ?

Lepiej poczekać na wzrost cen.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Nie jesteście sami, od początku fify 14 otwieram paczki... najdroższy zawodnik który mi dropnął to Di Maria (u mnie 25k coinsów). Cały tydzien czekalem na paczke za 100k z nadzieja ze w koncu cos zarobie, a okazało się, że gówno z tego mam i wszystkich na quick sella sellnąłem ;) a żeby było śmieszniej, otwarłem sobie paczke za 35k, to dropnął mi Wawrzyniak!! Już koniec z paczkami jak na razie, bo tylko tracę. Za ten hajs co ja na paczki wydałem to mam Ibre w składzie....

1369767914-U115053.png

Pomogłem? Daj LIKE ;)

Opublikowano

Ibra 1kk xD mój kolega debil jak coinsy po 1 zl chodziły przelew za 70 zł zrobił (wtedy 600k) i nie zadzwonił ani nie napisał do zioma żeby mu coinsy dał, debilstwo ......

1391020896-U962219.png

Opublikowano

ta jak mówicie że coś wam dropło to dajcie ss bo ja też moge powiedzieć że cr7 xD

ja dziś jeszcze raz będę próbował szczęścia za 100k :P

STOP komentarzom typu: "AMD to gówno"! Zanim coś napiszesz, to pomyśl jak odbiorą to inni !

Mój Potwór xD : I5 3350p, Club3D 7870xt le, Msi b75-p45, Silentium PC deus 500w, goodram 4gb 1333 cl9

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...