Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

KFC vs Mcdonald vs Burger King

ZBugowanyWTF

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema co wolicie :D? Ja bardziej KFC. Powod? Kurczaki.

Od kołyski, aż po grób,
Jedno miasto, jeden klub.
Za te barwy za naszą Stolicę
Pójdą w bój Legii wierni kibice

• Odpowiedzi 73
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nic z tych rzeczy..

Jedzenie stworzone z śmieci i odpadków :)

Dodadzą tylko jakiś proszek co daje smak i wam to smakuje :)

Ja to sobie wole iść na podwórko, zabić kure lub kaczke i mam zdrowe i dobre jedzonko :)

Opublikowano

Smaczne jedzonko ktore tazalo sie w gownie i ruchalo inne. Aha spoko wolisz jesc gowno bloto i wogole? Spoko.

Jedynie co mcdonald wedlug mnie uzywa jakiejs chujowej chemii.

Od kołyski, aż po grób,
Jedno miasto, jeden klub.
Za te barwy za naszą Stolicę
Pójdą w bój Legii wierni kibice

Opublikowano

Nic z tych rzeczy..

Jedzenie stworzone z śmieci i odpadków :)

Dodadzą tylko jakiś proszek co daje smak i wam to smakuje :)

Ja to sobie wole iść na podwórko, zabić kure lub kaczke i mam zdrowe i dobre jedzonko :)

To ze u ciebie na wsi nie ma takiego czegoś to nie moja wina i polecam maść na ból dupy.

@Topic: Burger King

Opublikowano

Siema co wolicie :D? Ja bardziej KFC. Powod? Kurczaki.

Ponad rok nie byłem w żadnym fastfoodzie, przed tym od czasu do czasu (1-3 w miesiącu, czasem w ogóle) jadałem w KFC, dokładnie B-Smarta. Bardzo rzadko w MC Donald, jedynie gdy była jakaś zniżka.

Od dnia 1.11.2013r. 14:17 zobaczono moje posty licznik-56-90712-stat.png razy ;)

Opublikowano

Burdel king.

KFC jest chujowe i droższe gdzie indziej, jedynie dolewka ok, ale ile można pić?

MC - props tak samo, ale nie tak jak BK.

Nie wiem skąd te stereotypy, ze MC to przytyjesz.

Ostatnio czytałem że pewna osoba jadła przez miesiąc tylko i wyłacznie w Mc - z tym że wyznaczyła sobie ilość kalorii które może jeść dziennie i przez ten miesiąc schudła 17kg. Także pozdro, jednak nie każdy ma taką przemianę materii i wiadomo jedni schudną inni nie. Tak samo jak jedni wpierdalają i nie mogą przytyć, a jedni jedzą normalnie i mają większą wagę.

Opublikowano

McDonald - mi najbardziej smakuje ;p Jestem wegetarianinem, a tamto mięso to jedyne jakie mi smakuje :)

Opublikowano

To ze u ciebie na wsi nie ma takiego czegoś to nie moja wina i polecam maść na ból dupy.

@Topic: Burger King

Oj chłopaku :)

gdybyś mieszkał na wsi przez tydzień to nie chciałbyś wracać do miasta i oddychać smogiem

Opublikowano

Oj chłopaku :)

gdybyś mieszkał na wsi przez tydzień to nie chciałbyś wracać do miasta i oddychać smogiem

Byłem u cioci na wakacjach na wsi i nie mogłem tam wytrzymac nawet tydzien taka nuda.

Opublikowano

Smaczne jedzonko ktore tazalo sie w gownie i ruchalo inne. Aha spoko wolisz jesc gowno bloto i wogole? Spoko.

w gownie to ty sie tarzasz :)

soczysta kurka prosto z podworka :)

a nie jakieś gowno które jest chodowanie na paszy i prane w pralce :)

w dodatku jak to scierwo leży w hutrowjiach to trzeba też troche popryskać to specjalnym nawozem bo bez tego zgniłoby w chuj

Byłem u cioci na wakacjach na wsi i nie mogłem tam wytrzymac nawet tydzien taka nuda.

bo jak nikogo nie znałes to siedziałeś w domu albo u dziadka na przyczepie :)

na wiosce jest las

idziesz do lasu

naćpasz się i latasz po lesie jak pojebany z myślą że ktoś cie goni :)

to jest. kurwa życie na wsi a nie mieszczuchy tylko siedzą w galeriach handlowych i oglądają rzeczy na które nigdy nie będą mieli pieniędzy :)

Opublikowano

w gownie to ty sie tarzasz :)

soczysta kurka prosto z podworka :)

a nie jakieś gowno które jest chodowanie na paszy i prane w pralce :)

w dodatku jak to scierwo leży w hutrowjiach to trzeba też troche popryskać to specjalnym nawozem bo bez tego zgniłoby w chuj

bo jak nikogo nie znałes to siedziałeś w domu albo u dziadka na przyczepie :)

na wiosce jest las

idziesz do lasu

naćpasz się i latasz po lesie jak pojebany z myślą że ktoś cie goni :)

to jest. kurwa życie na wsi a nie mieszczuchy tylko siedzą w galeriach handlowych i oglądają rzeczy na które nigdy nie będą mieli pieniędzy :)

Oj człowieczku teraz na wsi siedza wszyscy zamknieci w domach przed internetem, bo im sie nudzi wiec co ty mi pierdolisz najwyrazniej nie wiesz co nawet napisac, bo jakbys zyl w miescie to bys innaczej gadał.

PS: W miescie tez sa lasy.

Opublikowano

Oj człowieczku teraz na wsi siedza wszyscy zamknieci w domach przed internetem, bo im sie nudzi wiec co ty mi pierdolisz najwyrazniej nie wiesz co nawet napisac, bo jakbys zyl w miescie to bys innaczej gadał.

PS: W miescie tez sa lasy.

Ciekawe gdzie...

Mak, a to tylko dlatego, że tylko on u mnie jest.

Opublikowano

Subway xD

Serio rządzi, najlepsze jedzenie siweze i chyba na najwyzszym poziomie :) mozna sie najesc (nie to co hamburgerki z maca) i za 10 zl jest pakiet ktory spoko moze ci zadtapic obiad- kanapka plus puszka coli xD

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Twoi starzy wychowali właśnie takie gówno jak ty śmieciu . , Te całe KFC , MC itp itd to sama chemi .. lepiej żyć zdrowo niż zajadać do nie przytomności :P

..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...