Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Legendarny Client League of Legends

kamilxxx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

coollogo_com-115671939.png

Witam ;)

Dzisiaj chce wam przedstawić legendarnego Clienta do gry League of Legends. Dodam iż ten Client nie jest mojego autorstwa !. Ja tylko wam go udostępniam.

coollogo_com-205672037.png

$$$$$

http://legendaryclient.com/

$$$$$

9oul.png

1.Pobieramy VisualStudio:

$$$$$

http://www.visualstudio.com/downloads/download-visual-studio-vs

$$$$$

2.Instalujemy( myślę że tutaj sobie każdy poradzi ;), Podczas instalacji odrzucamy rejestrację w microsoft chyba że komuś na tym zależy ;P )

3.Wypakowujemy pobranego clienta i wchodzimy w :LegendaryClient-master --> LegendaryClient-master i klikamy dwukrotnie na LegendaryClient

hvow.png

4.Po ukazaniu takiego komunikatu w VisualStudio klikamy ok -> ok

e5eo.png

5.Teraz aby skompilować pliki klikamy:

r4pg.png

6.Czekamy aż kompilacja się zakończy ( kwestia 10s :D )

tptb.png

7.Wyłączamy Visual Studio

8.Teraz przechodzimy do miejsca gdzie pobraliśmy Clienta i wchodzimy następująco do:LegendaryClient-master\LegendaryClient-master\LegendaryClient\bin\Debug\ I tutaj wklejamy nasz oryginalny folder z gra League of Legends

9. Jak już zrobicie wszystko to co powyżej włączacie gre przez plik LegendaryClient.exe

gd0z.png

c0l0.jpg

82q9.jpgzjcm.png7ceu.jpghm8i.pngcff5.jpg8t1h.jpgq19b.png8tg7.pngn75o.png

W razie jakichś pytań pisać na PW ;)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• Odpowiedzi 77
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie wiem czy ktoś z tego korzysta, ale ciekawą opcją (jak to działa) jest edytowanie run...

Opublikowano

witam
mógłby ktokolwiek opisać jak zrobić takiego clienta posiadam pliki źródłowe ale nie mam pojęcia jak je skompilować w visual studio

Opublikowano

Fajnie nawet go pozmieniał ^^.

Raczej bana za to niema tak jak za custom skiny.

Jednak mam 1 pytanie jakieś bugi miałeś z tym klientem? albo ktoś inny?

i czy czasami passów nie wysyła gdzieś.

Zaraz to sprawdzę.

@edit na znanym każdemu niemieckim forum nikt się nie skarży ;).

Przetestuje.

Jedynie kilka osób pisze że im nie działa ^^ ale na 99% robią coś źle.

https://www.virustotal.com/pl/file/d53fb732767148c19c23de232dc2ccff8e6daa9aa731ace786a28965b4faf0fa/analysis/1389615163/

Taka informacja na przyszłość :D jeżeli chce używać coollogo polecam pobrać logo na komputer i wrzucić na imageshack inaczej bardzo często będzie ci padać link.

Kiedy nienawiść każe się człowiekowi rozwijać, staje się ona jedną z wielu form miłości.

Po śmierci obawiam się tylko reinkarnacji.

Mogę zatracić się we własnych myślach..
Chcę być szefem, w głowie mam tylko chromowane dziewiątki.

Opublikowano

No dobra fajne, fajne , nawet bym sie skusil , tylko jescze jakbys mogl napisac jak to zainstalowac ( jestem raczej ciemny w tej sprawie ) ;]

2550053733.png

Opublikowano

To napisz jak to zrobić i będzie cacy. Bo przy pobieraniu pisze że program wymaga nowszej wersji Windowsa :X

csyt2-signa.png

Opublikowano

Czy ktokolwiek z Riotu zezwolił na korzystanie z tego programu? chodzi mi tu bardziej o np, zmienianie run w wybieraniu bohaterów.

Opublikowano

Cze ten przycisk EDIT RUNES naprawdę działa? Jeśli tak - nie potrzeba już kupować stron na runy - spore ułatwienie - ban.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Pięknie wygląda, i zmniejsza wykorzystanie pamięci dlatego się skusiłem, pobrałem skopiowałem tam gdzie jest zainstalowane i nic się nie zmieniło.

Zrobi ktoś instrukcję instalacji? Mam Visual studio, co teraz?

Opublikowano

95% to jest fake. Nikt nie potrafi zmodyfikować klienta tak żeby działał na serwerze riotu a miał nowe funkcję na zmianę run np. Wygląd ok można zmieniać ale nie funkcję gry... Program służy do wyłudzeń danych kont. Na logikę czemu by tego sam riot nie wprowadził skoro ktoś inny tak potrafi zrobić? Riot naprawdę wie o wszystkich możliwych modyfikacjach klienta i one są tylko wizualne nic więcej w opcjach.

Pasjonat
Opublikowano

95% to jest fake. Nikt nie potrafi zmodyfikować klienta tak żeby działał na serwerze riotu a miał nowe funkcję na zmianę run np. Wygląd ok można zmieniać ale nie funkcję gry... Program służy do wyłudzeń danych kont. Na logikę czemu by tego sam riot nie wprowadził skoro ktoś inny tak potrafi zrobić? Riot naprawdę wie o wszystkich możliwych modyfikacjach klienta i one są tylko wizualne nic więcej w opcjach.

Już widziałem wiele customowych clientów któremają dostępną tę opcję i one działały.

2. Bo riot chce zarobić hajsy za strony z runami?

3. Skąd niby możesz wiedzieć bez dostępu do kodu czy hasła lecą do nich i riotu czy tylko do riotu?

I tak jakby ci ukradli konto byś je odzyskał bo w lolu jesr to bardzo łatwe, mogę nawet na forum dać passy do mojego konta i odzyskam je w 2h.

.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...