Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Legendarny Client League of Legends

kamilxxx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tutorial instalacji napisany ;) , Przepraszam że to tak długo trwało ^_^. Nie sądziłem że tyle osób będzie miało problem z instalacją

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• Odpowiedzi 77
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak się zainstaluje tego clienta to ja wyjdzie nowy patch to się normalnie patchuje? Czy są z tym problemy? Niech się ktoś wypowie kto tego używa :)

Opublikowano

dokładnie, co z patchami? da sie te runy zmieniac w lobby? jak wygląda kwestia grania normali/rankedów. czytaem epvp am coś pisali że tylko customy z tego chulają... nie chce mi sie tego instalować bo jeszcze się coś popierdoli ale jeśli wszystko o co pytam miałoby działać to zaryzykuje..

Opublikowano

jest, ale nie bedzie dzialac w starszej bo jest stworzone w nowszej, sam sprawdzalem... nie dosc ze jebana 13 sciagalem z 4h to jeszcze nie chce gowno odpalic bez zadnego bledu wywala ze program przestal dzialac -_-

Opublikowano

Zainstalowałem niby się włącza ładnie pięknie do momentu patchowania, stoi na 20% i jest napisane "Downloading datadragon" i nic się nie dzieje.

Co mam zrobić?

@Edit

Po jakimś czasie dochodzi coś takiego, i wyskakuje "Nie wysyłaj".

http://scr.hu/1hsn/03ud3
Opublikowano

Zastanawiają mnie pewne kwestie, a mianowicie:

1. Czy jak wyjdzie nowy patch, to będę musiał jeszcze raz to instalować / czekać na nowszą wersję od autora programu?

2. Czy RIOT się na to godzi, czy jest szansa by otrzymać za to bana?

3. Skąd mamy wiedzieć, czy dane do naszego konta nie są gdzieś wysyłane?

Pomogłem? Daj Like

Opublikowano

Takie małe info:

Żeby pobrać prawidłową wersję, trzeba się upewnić że pobiera się master a nie NewUi ;)

W branches wybieramy Master i klikamy Download ZIP po prawej :D

taug.png

Mówię, bo mi domyślnie NewUi pokazywało, i się zdziwiłem lekko bo nie działało :P

846331404756772371599.jpeg
Opublikowano

Mógłby ktoś powiedzieć czy MKJogo działa z tym launcherem ?

Jeszcze czy te jego LegendaryReplays potrzebuje pliku, czy może mi otworzyć obojętnie jaki mecz z histiori ?

928011413476457403957.png

Opublikowano

Mam tylko 2 pytanka bo mnie zastanawia, tam jest dodge, czyli jak to bym użył to tylko dodge i nie wywala clienta? Ciekawe jest edytowanie run sprawdze jak bede na chcacie.

Jakbym grał to bym skorzystał, że konto sprzedałem to posprawdzam wszystko :D

Opublikowano

Mi się na tym zatrzymuje

19387_sadasdasa.png

@edit

Teraz zatrzymuje mi się na kopiowaniu plików (folderu) RADS

Mój stary nick: damian5602
Nick League Of Legends: Sonaes

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...