Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[I] Lista wypadających permów

Musioł

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No w sumie te międzyczasy byłyby dobre, no ale jak wolisz. Z moim szczęściem to się spóźnię :#

• Odpowiedzi 84
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Przed chwilą straciłem 5 kluczy i nic nie trafiłem, zawsze byłem o pół sekundy za szybki albo za wolny... Za dużo ludzi poluje teraz, trzeba poczekać do nocy :D

Steam: Worst

W CA od 19.07.2009

Na MPC od 16.08.2009

Opublikowano

Przed chwilą straciłem 5 kluczy i nic nie trafiłem, zawsze byłem o pół sekundy za szybki albo za wolny... Za dużo ludzi poluje teraz, trzeba poczekać do nocy :D

Miałem polować też w nocy, ale sobie odpuściłem, bo zawsze ktoś na to kampi. Ogółem to o każdej porze ktoś z tym czeka.

674071459604241683421.gif

Opublikowano

Miałem polować też w nocy, ale sobie odpuściłem, bo zawsze ktoś na to kampi. Ogółem to o każdej porze ktoś z tym czeka.

Nad ranem jest najmniej ludzi, może spróbujemy ? :D

Steam: Worst

W CA od 19.07.2009

Na MPC od 16.08.2009

Opublikowano

juz 2,5 h nagrane jeszcze raz tyle i biore sie za liczenie. Lista bedzie na jutro dzisiaj sie nie wyrobie. Nadal nie rozumiem jednej rzeczy w tej liscie co jesli leci perm o danymczasie i nikt wtedy nie otworzy? Perm przepada a kolejka leci dalej?

Opublikowano

jak to ? jak nikt nie otwiera to kolejność się zmienia i ciężej się połapać co leci xD

edit;

Masakrycznie nie dokładna, odliczam a tutaj leci bez sekund później leci za późno po prostu tylko czekać na Generała ;P

A może by tak Lajka ?!

Opublikowano

jak to ? jak nikt nie otwiera to kolejność się zmienia i ciężej się połapać co leci xD

Nie prawda wczoraj miałem kilka razy że perm się nie pojawił po prostu został pominięty a kolejność się nie zmieniła .

Opublikowano

Aktualna jest jeszcze ta lista?

Tak, ale większość czasów się nie zgadzają (nawet nie wiem czy nie wszystkie). Już zacząłem robić jestem na 10 minucie - zostało mi jeszcze 1,50h. Drugą część robi Ed Dog :)

Opublikowano

myślę, że lista powinna być dziś w okolicach 23 lub 24, a maksymalnie jutro po szkole o 15 :).

edit@

20:03

- 40 minuta filmu

edit@
21:02

- nie dam rady dziś do końca; obowiązki :/

zostało jakieś 20 min filmu ;)

jutro będzie na bank jak tylko wrócę ze szkoł :)

edit@

14:23

-

http://zapodaj.net/ac414b1101caf.jpg.html

tak wygląda lista

muszę jeszcze obliczyć i wpisać wam ładnie w tabelkach ;)

Opublikowano

czekamy na liste wczoraj licze już 1 2 3 4 5 6 7 8 i jeszcze doliczyłme sekunde otwieram bandana na 1d a po tym AW na perma czekam na twoją liste.. :) myśle że trafie perma dziś :)

Opublikowano

czekamy na liste wczoraj licze już 1 2 3 4 5 6 7 8 i jeszcze doliczyłme sekunde otwieram bandana na 1d a po tym AW na perma czekam na twoją liste.. :) myśle że trafie perma dziś :)

Jak chcesz mieć dokładny czas to licz to stoperem, a nie w myślach.

674071459604241683421.gif

Opublikowano

nie oplaca sie liczyc w myslach, czas napewno nie bd dokladny.Tak jak doktored pisal najlepiej stoperem

1377531174-U173186.png

Opublikowano

to są czasy w których minutach wypadają, a nie o ilu :P

jeszcze trzeba obliczyć ( 5 min )

zaczekać na karolpola (jakoś tak)

zrobić ładny nowy temat i wszystko ładnie zrobić + nie wiem na jakim on jest etapie ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...