Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[I] Lista wypadających permów

Musioł

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 84
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nooo ale juz wczesniej pisali ze czas sie nie zgadza. Proboj jak juz to.tylko z inmendiato, musi cos wyskoczyc ;)

@KamilPolok2 czy na 100% zrobisz kolejna liste jak ta juz bedzie nieaktualna? Dlugo czasu to zajmuje?

TrevorekS_eqsxspq.jpg

Pomogłem? Daj like. To nic nie kosztuje  B) 

Opublikowano

Nooo ale juz wczesniej pisali ze czas sie nie zgadza. Proboj jak juz to.tylko z inmendiato, musi cos wyskoczyc ;)

@KamilPolok2 czy na 100% zrobisz kolejna liste jak ta juz bedzie nieaktualna? Dlugo czasu to zajmuje?

Najpierw muszę włączyć nagrywanie i zostawić tak CA na kilka godzina (nie wiem ile trwa cała lista).

Potem muszę patrzeć na filmik i po kolei pisać co wypada

Później liczę czas między którymi wypadają permy i lista gotowa.

Na 100% ją zrobię (chyba że coś bardzo pilnego by mi wypadło)

Tylko mam pytanie ta lista to jest cały dzień???? Czy np.: 4 godziny i w kółko to leci. Bo jak cały dzień to niestety ale podziękuję.

Opublikowano

Najpierw muszę włączyć nagrywanie i zostawić tak CA na kilka godzina (nie wiem ile trwa cała lista).

Tylko mam pytanie ta lista to jest cały dzień???? Czy np.: 4 godziny i w kółko to leci. Bo jak cały dzień to niestety ale podziękuję.

Powiedzmy jak teraz poleci p90tr o 18:55, to jutro też będzie o tej samej. Czyli powiedzmy jak już jesteś przy kompie to tak od 16 do 22, potem to spiszesz i następnego dnia o tych samych godzinach będzie to lecieć. Czasy będą niedokładne, ale zawsze te immediato będzie się zgadzać.

Opublikowano

Jak już ją chcesz robić to poczekaj do środy. Bo co update zmienia się kolejność.

Jakiś cały dzień na nagrywanie, potem zrobienie kolejność i między czasy. Około 2-3 dni wyjdzie.

btw jak będziesz nagrywał to ustaw sobie chat, żeby pokazywał Ci tylko drop itd, bez rozmów w lobby.(da się chyba tak)

Do tego wejdź w zakładkę jobs bo tam masz zegarek, a przyda Ci się. ;)

674071459604241683421.gif

Opublikowano

ja też będę się przykładał do listy permów ;).

w ten czwartek nagram od 6 rano do 16, a potem na noc od 24 do 6 rano ;)

Opublikowano

ja też będę się przykładał do listy permów ;).

w ten czwartek nagram od 6 rano do 16, a potem na noc od 24 do 6 rano ;)

To nie będzie konieczne :D

Lista leci w kółko.

Około 17:40 był początek 4 kolumny, a o godzinie 19:21 był początek nowej kolejki (11 od góry perm)

Więc:

1 kolejka (wszystkie permy na liście) to 230 permów

Przez około półtora godziny przeleciało około 85 permów.

Więc na zrobienie pełnej listy wystarczy 5 godzin (dodałem lekki zapas czasu)

Jak już ją chcesz robić to poczekaj do środy. Bo co update zmienia się kolejność.

Jakiś cały dzień na nagrywanie, potem zrobienie kolejność i między czasy. Około 2-3 dni wyjdzie.

btw jak będziesz nagrywał to ustaw sobie chat, żeby pokazywał Ci tylko drop itd, bez rozmów w lobby.(da się chyba tak)

Do tego wejdź w zakładkę jobs bo tam masz zegarek, a przyda Ci się. ;)

Ale tam sekund nie ma :D W Sony Vegasie nałożę licznik z sekundami i będę liczył :)

Opublikowano

To nie będzie konieczne :D

Lista leci w kółko.

Około 17:40 był początek 4 kolumny, a o godzinie 19:21 był początek nowej kolejki (11 od góry perm)

Więc:

1 kolejka (wszystkie permy na liście) to 230 permów

Przez około półtora godziny przeleciało około 85 permów.

Więc na zrobienie pełnej listy wystarczy 5 godzin (dodałem lekki zapas czasu)

Jeszcze potem oglądanie i zapisywanie, tych międzyczasowych to wg. mnie się nie opłaca, lepiej zapisywać kolejność, i zaznaczyć te które lecą natychmiast po jakimś permie.

Opublikowano

Jeśli potrzebujecie danego itemu np Viper to lepiej zrobić sobie mniej więcej na niego listę i wyliczyć pozycję oraz międzyczas. Zrobienie wszystkich pozycji jest naprawdę czasochłonne.

Opublikowano

Ale robiac liste musisz napisac o ktorej godzinie zaczynasz.

Ciekawy projekt, gdybys to ogarna ladnie i wstawiaj tak co tydzien ta liste w formie jakiejs rotacji to bylby to hicior.

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Malo powiedziane ze "hicior" :D @KamilPolok2 zycze ci powodzenia i dobrze by bylo gdybys wrzucal takową liste co tydzien, tak jak napisal KaVv :)

TrevorekS_eqsxspq.jpg

Pomogłem? Daj like. To nic nie kosztuje  B) 

Opublikowano

Kiedy komuś dropnie scoropion, to muszę od razu po nim otwierać żeby dropnąć ravenke, xmy itp ? Czy jeżeli komuś się lootnie raven to wtedy otwierać?

Opublikowano

Kiedy komuś dropnie scoropion, to muszę od razu po nim otwierać żeby dropnąć ravenke, xmy itp ? Czy jeżeli komuś się lootnie raven to wtedy otwierać?

Skorpion leci parę razy dziennie, więc nie wiadomo czy to akurat ten co chcesz. Lepiej sobie zapisać ostatnie 7 pozycji i mniej więcej się w tej liście odnajdziesz.

Opublikowano

@up

Czyli muszą otwierać po scorpionie czy ravence ?

Jak masz powiedzmy

Hawk

PP-19

Raven immediato

to znaczy że jak pp-19 poleci to musisz natychmiast otworzyć blacka i jak będziesz szybki to dropnie Ci ten raven.

Opublikowano

Valze, nie zgodzę się z Tobą.

Wczoraj tak kliknąłem po base co były te 2 immediato, tzn. przygotowane wszystko wylatuje base otwieram sekunde od pojawienia się <gp pasy> a sekunde/dwie po mnie te 2 immediato..

Opublikowano

Lista nie jest stuprocentowa, że się tak wyrażę.

Sprawdziłem, przyszedłem ze szkoły i kończyła się 1 kolumna, tak samo wczoraj jak wróciłem do domu, czyli nie trzeba nagrywać cały dzień. Wystarczy powiedzmy od 17:00 do 22:00 i następnego dnia sobie ustawić :P.

Opublikowano

U mnie stało się tak jak u selwerona :/
Mam nadzieję że kamilpolok zrobi dokładnie listę, byłoby świetnie. (:

Opublikowano

U mnie stało się tak jak u selwerona :/

Mam nadzieję że kamilpolok zrobi dokładnie listę, byłoby świetnie. (:

Ed Doga dzisiaj nie było, więc nie wiem czy będzie ta lista na jutro, jak będę musiał to robić sam to w czwartek się ukaże.

Jak ktoś jest chętny żeby nagrać jutro te 5 godzin to proszę na pw.

Dla tych którzy chcą sami zrobić listę:

1 minuta nagrywania actionem: 6 MB (najgorsza jakość)

1 minuta nagrywarką combata: 5 MB (najgorsza jakość)

Więc te 5 godzin zajmie niecałe 2 GB.

Opublikowano

Żebym nie miał problemów pragnę nadmienić żę tą listę znalazł lub zrobił kolega forumowy Leszczu, ja tylko dałem namiar na ten temat więc podziękowania należą się jemu noi lista się zmienia po patrzu.

Opublikowano

Dzisiaj też trochę ta lista inaczej wyglądała - 2 immediato co 1 to ultimax wypadły na odwrót, do tego zaraz po tych dwóch kolejne 2

ale jutro już nie będzie obowiązywać więc różnicy chyba nie robi^^

Opublikowano

Lista już dziś będzie nie działać tak więc odpinam i zamykam. Jakbyś ewentualnie zrobił nową i byś ją wstawił na forum to daj znać - podepnę wtedy temat.

Opublikowano

Nie chcialo mi sie zakaladac nowego tematu, a tamten o liscie Dektored juz zamkna , to pisze tu. Tamta lista nadal dziala , mozesz otwierac temat na nowo ;)

Zeby nie bylo ze spam , tam pisze ze killi nie zaliczy tylko na ft i qr

Otwieram i podpinam, dektored pośpieszyłeś się ;)

#Dowód:

http://scr.hu/1nf9/bwnit
Opublikowano

To nie wiem, robić tą listę czy nie? Skoro nexonowi się nie chciało i starą zostawili.

Jedynym plusem nowej listy byłby dobry czas między wypadaniem permów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...