Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte][Sugestie][LoL] Poddział

Eryk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Proponuję aby do tego poddziału (Buildy i runy)

mj2xd8.jpg

dodano jeszcze "specjalizacje". (Buildy, runy i specjalizacje)

Specjalizacje w lolu to coś podobnego do run, dają nam dodatkowe bonusy więc chyba mogłoby się to tam znaleźć. Nie ma z tym dużo roboty a w głównym dziale to trochę nie pasuje ;)

Takie tematy jak

http://www.mpcforum.pl/topic/1125354-masteriesy-jungle-ap-i-jungle-ad/#entry9692305
miałyby swoje miejsce.
Opublikowano

Dawałem kiedyś taka sugestię i nie przeszła także.

kiedyś miałem GMa, także to oznacza że dziś dalej mam?

tak, skoro to "część buildów" to powinno dostać

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Żeby odrazu dzielić to nie, ale można to wszystko połączyć, i ewentualnie jesli bedzie taka potrzeba to wtedy sie je podzieli.

Opublikowano

Żeby odrazu dzielić to nie, ale można to wszystko połączyć, i ewentualnie jesli bedzie taka potrzeba to wtedy sie je podzieli.

No to o chodzi, aby w dziale z Buildami i runami dodać jeszcze, że można tam prosić o specjalizacje

Opublikowano

kiedyś miałem GMa, także to oznacza że dziś dalej mam?

tak, skoro to "część buildów" to powinno dostać

Dawałem tą propozycję aktualnemu teamowi lola, czy on się zmienił? Nie także thxbb

652601399840421198520.png

Opublikowano

A teraz zróbmy subforum pod każdy rodzaj tematu. Zbyt mało tematów o masteriesy. W ogóle masteriesy można zrobić tylko na kilka sposobów i każdy jedzie na takich samych.

NIE

Powtórzenia, powtórzenia, tak brzydko : (

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

A teraz zróbmy subforum pod każdy rodzaj tematu. Zbyt mało tematów o masteriesy. W ogóle masteriesy można zrobić tylko na kilka sposobów i każdy jedzie na takich samych.

NIE

Powtórzenia, powtórzenia, tak brzydko : (

Ale Ty umiesz czytać czy robisz z siebie klauna? Kto mówi o robieniu nowego subforum. Proponuję aby do subforum z Runami i Buildami dawano jeszcze prośby o ułożenie masteriesów. Takie trudne do zrozumienia?

Opublikowano

Ale Ty umiesz czytać czy robisz z siebie klauna? Kto mówi o robieniu nowego subforum. Proponuję aby do subforum z Runami i Buildami dawano jeszcze prośby o ułożenie masteriesów. Takie trudne do zrozumienia?

Ile tych tematów masz? Jeden miesięcznie? Dwa? Jakoś nie robią bajzlu na ogólnym.

Poza tym wystarczy zrobić mini tuta - z osiem obrazków, jakieś 50 znaków nie licząc wstępu i zakończenia i wszystko jest w temacie powiedziane.

Bóg to twoje sumienie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...