Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MPC Media Team [?]

JambQ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co się teraz dzieje z MMT ?! Znowu je usunęli ?

Nie rozumiem już o co im chodzi, wytlumaczcie mi na ile, od ilu, czemu w jakim celu, i najważniejsze, czy wróci ?!

Mój sprzęt: Intel i5-4440, GTX 660 TwinFrozr, Corsair VS-550W

lovv.png

by Azb3sT^

Opublikowano

Na pewno na tym dobrze wyjdziecie :) wg. mnie nie było wcale tak źle .. !

Mój sprzęt: Intel i5-4440, GTX 660 TwinFrozr, Corsair VS-550W

lovv.png

by Azb3sT^

Opublikowano

MCT robi Wiki już chyba od kwietnia, MMT też się opierdalało (no nie żeby coś, ale wasze ostatnie produkcje strasznie odstawały od tych sprzed roku/dwóch lat).

Opublikowano

MCT robi Wiki już chyba od kwietnia, MMT też się opierdalało (no nie żeby coś, ale wasze ostatnie produkcje strasznie odstawały od tych sprzed roku/dwóch lat).

Jak biorą napaloną nastolatke na posade Lidera, to sie nie dziw, że chujowe produkcje.

1390305976-U336505.png

Opublikowano

Zaczęło w sierpniu, skończyło we wrześniu, ale i tak gówniaki, które nic nie wiedzą mają najwięcej do powiedzenia.

@Edit

Odwrotnie xDDDDDDD

Opublikowano

Zaczęło we wrześniu, skończyło w sierpniu, ale i tak gówniaki, które nic nie wiedzą mają najwięcej do powiedzenia.

Te waszą śmierdzącą plakietkę mają 23 osoby, zrobienie prostego CMS'a zajęło takiej grupie rok? GÓWNIAK 98a0d2597a651933892e6c6ef7e51bf8.png

Opublikowano

Te waszą śmierdzącą plakietkę mają 23 osoby, zrobienie prostego CMS'a zajęło takiej grupie rok? GÓWNIAK 98a0d2597a651933892e6c6ef7e51bf8.png

Poprawił. Reszta należy do wyższych, ciężko im to idzie. ;)

2009 - słyszysz mnie?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...