Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bieber

Latadefak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pedał w rurkach, należy tempić.

Zamknijcie ten temat w chuj bo bieber to człowiek dla którego szkoda czasu na pisanie o nim bo wszyscy wiedzą że on i 1direction bawią się w sześciokąt

OneDirection? Powinni zmienić nazwę na OneErection, pasuje do tych pedałków.

• Odpowiedzi 79
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Bieber, One Direction, Kwiatkowski

Oni mają jedynie dobre refreny, a reszta to syf

Szczerze to z tych trzech tylko One Direction jest dobre bo fajne rytmy mają :D

ale Bieber i tamten pajac z Polski to porażka

Opublikowano

Bieber, One Direction, Kwiatkowski, same shit.

Nie reprezentują niczego, a większość ich tekstów to zrzynki z innych utworów co moim zdaniem nie jest zbyt dobre. Niestety, patrząc na ich "popularność" bardzo łatwo można stracić wiarę w ludzkość, a my się dziwimy czemu kosmici nie przylecą chociażby powiedzieć "cześć"...

Opublikowano

Tyle w temacie, zamykam!

i co kurwa truskule siara słuchać, nie? bo bieber i brat z gimbazy bd z cb bk kręcic

bieber wchodzi na ścieżkę innego justina i będzie płacz

Zamknac to mozesz ryj

gimb alert

Opublikowano

Tyle w temacie, zamykam!

image.png

Wracając do tematu, tak jak napisałem, nie reprezentują niczego, wręcz pokazują kim NIE POWINNIŚMY być i co nie powinno być popularne, ale jak wiadomo, dziewczynki dają się łapać na te pułapki i niestety teraz mamy 11-sto letnich "specjalistów" od muzyki.

Opublikowano

image.png

Wracając do tematu, tak jak napisałem, nie reprezentują niczego, wręcz pokazują kim NIE POWINNIŚMY być i co nie powinno być popularne, ale jak wiadomo, dziewczynki dają się łapać na te pułapki i niestety teraz mamy 11-sto letnich "specjalistów" od muzyki.

takimi postami pokazujesz że chuja wiesz o muzyce, o rynku muzycznym oraz to że masz chujowy gust

Opublikowano

Tyle w temacie, zamykam!

gimb alert

Yhy, gimb alert, powiedzialo dziecko dowartosciowujace sie poprzez udawanie moda, tak bardzo kurwa przykre
Opublikowano

takimi postami pokazujesz że chuja wiesz o muzyce, o rynku muzycznym oraz to że masz chujowy gust

Każdy ma swój gust dziecinko, ale najwyraźniej TY uznajesz że inny gust od twojego jest "chujowy" więc nie widzę sensu "dyskusji" z osobą która potrafi używać jedynie wulgaryzmów dodatkowo nie zwracając żadnej uwagi na ortografię czy interpunkcję.

Opublikowano

Yhy, gimb alert, powiedzialo dziecko dowartosciowujace sie poprzez udawanie moda, tak bardzo kurwa przykre

icon_lol.gif

Każdy ma swój gust dziecinko, ale najwyraźniej TY uznajesz że inny gust od twojego jest "chujowy" więc nie widzę sensu "dyskusji" z osobą która potrafi używać jedynie wulgaryzmów dodatkowo nie zwracając żadnej uwagi na ortografię czy interpunkcję.

bo liczy się przekaz, a nie pierdolona ortografia, nie uczyli w szkole? typie poczytaj trochę moich postów i zobaczymy, po drugie nie słucham biebera ale potrafię powiedzieć czy ktoś jest dobry, a wy go kurwa oceniacie po baby z 2k10, swoją drogą to do pewnego czasu też tak myślałem, no ale wychodzi na to że gościu nie jest tak chujowy, jak go oceniają "specjaliści" od muzyki, a to czy coś argumentuje czy nie to chuj cię obchodzi, nie muszę skoro rozmawiam z typami którzy w większości słuchają jakiegoś gówna,

co do gustu powiem tylko tyle że jeśli nie jesteś w stanie obronić swoich racji to znaczy że były chujowe i przegrały, ema kocurki

Opublikowano

@up, Spojrzałem się na twoje "posty", nie jestem w stanie pojąć czemu potrafisz głównie używać wulgaryzmów jako przecinków, faktem jest, że tematy przez ciebie napisane posiadają dużo informacji i co dziwne, różnią się od twoich postów tym że nie posiadają wulgaryzmów.

Niestety, nie wiem do jakiego postu się odnosisz rzucając w moją stronę oskarżenia o nie obronie swoich racji, ale podejrzewam że głównie skupiasz się na tym poście:

Jeżeli miałeś na myśli ten post to muszę przeprosić gdyż ten akurat post był nie przemyślany, wcześniej znajdujący się mój post był bardziej trafny, ten był typowym "laniem wody" za który muszę przeprosić.

Aczkolwiek, twoje ataki na moje gusta są bezsensowne, gdyż nie wiesz w jakich ja gatunkach gustuje, ale powiem tyle, że definitywnie nie gustuję w tym co większość tego forum.

Opublikowano

Do jego samego nic nie mam, spełnia marzenia. Jego muzyka ssie - po prostu.

169694.jpg

'' W życiu trzeba sobie zadać zajebiście ważne pytanie - co chce w życiu robić, a potem zacząć to robić. " ~ Tomasz Bajer

Opublikowano

Do jego samego nic nie mam, spełnia marzenia. Jego muzyka ssie - po prostu.

Tez nic do niego nie mam. A jego muzyka ostatnio jest lepsza:

1:15

ex

Opublikowano

Po ostatnim wybryku muszę stwierdzić, że idiota z niego i nic więcej. Widać, że tylko trochę kasy i można zwariować.

Opublikowano

UP. Fakt to fakt zarobił ogromne pieniądze i może nie wytrzymał tej presji... Ale co do samych utworów nie które te nowsze mają wysoki poziom

Opublikowano

UP. Fakt to fakt zarobił ogromne pieniądze i może nie wytrzymał tej presji... Ale co do samych utworów nie które te nowsze mają wysoki poziom

Tu nie było żadnej presji. Dostał pieniądze to poczuł się panem i myśli, że może wszystko.

Opublikowano

Jego muzyka nie jest aż taka zła jak to ludzie opisują i hejtują :3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...