Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bieber

Latadefak

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 79
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie żebym go bronił ale jest pedałem a miał

imd8i6.jpg

A ona mi na chłopa nie wygląda

Jest bo jest, a to że ktoś go "nienawidzi" to typowy ból dupy że ktoś ma hajs i sławe typowe...

@

Zrób lepszą :)

Napisał człowiek o nicku ,,GAJOS"

@ Ja już się wypowiedziałem w temacie poprzednim ,,a osobiście jestem totalnie przeciwny homoseksualizmowi ponieważ widzę, że większość ich chodzi na przykład po mieście i obściskuje się ( czy takich rzeczy nie mogą załatwiać nie w miejscach publicznych, a na ulicy, ,, żeby pokazać, że jest się pedałem" -moim zdaniem to chore.

Po drugie myślą, że mogą wszystko- gdy na przykład w pracy szef go wywali, to od razu, że niby przez to że jest pedałem i skurwysyni poruszają cały świat, że niby co oni to nie są.

Drugą sprawą jest ubieranie się, czesanie jak homoseksualista przez pseudo gwiazdy typu Biberki, One pedjaszynki, Bednarki, Kwiatkowski i inni...

Nie przeszkadza mi to, że są tylko przeszkadza mi to, że tak się zachowują.

"
Ale jeszcze gorsi od Biebera są te dziewczynki z One Pedajszyn... ;)
Opublikowano

twój nick wszystko wyjaśnia .

No tak twój też jest bardzo bardzo ciekawy :) cycek xD No i jeszcze 12 lat a to dlatego taki ból dupy.

Napisał człowiek o nicku ,,GAJOS"

@ Ja już się wypowiedziałem w temacie poprzednim ,,a osobiście jestem totalnie przeciwny homoseksualizmowi ponieważ widzę, że większość ich chodzi na przykład po mieście i obściskuje się ( czy takich rzeczy nie mogą załatwiać nie w miejscach publicznych, a na ulicy, ,, żeby pokazać, że jest się pedałem" -moim zdaniem to chore.

Po drugie myślą, że mogą wszystko- gdy na przykład w pracy szef go wywali, to od razu, że niby przez to że jest pedałem i skurwysyni poruszają cały świat, że niby co oni to nie są.

Drugą sprawą jest ubieranie się, czesanie jak homoseksualista przez pseudo gwiazdy typu Biberki, One pedjaszynki, Bednarki, Kwiatkowski i inni...

Nie przeszkadza mi to, że są tylko przeszkadza mi to, że tak się zachowują.

"
Ale jeszcze gorsi od Biebera są te dziewczynki z One Pedajszyn... ;)

Kolejny koksu dopierdalający sie do nicku. Nie mówie że go słucham czy tam lubie ale tyle osób sie do niego dopierdala a na około są gorsi, przykład ? nawet polak Kwiatkowski.

Kolejne przynajmniej wasz ukochany "Biber" nie liże sie z kolegami jak typy z 1D <-- to są dopiero pedały.

Coś jeszcze ?

@ Zapomniałem :) Nie był bym sobą gdybym nie wysłał paru raportów.

175001456602037225492.gif

Opublikowano

@'Dżulia

Typowy hejter, do nauki byś się zabrała ! Ktoś uczyć się musi !

Justin Drew Bieber[1] (ur. 1 marca 1994[2]) – kanadyjski wokalista popowy/R&B, autor tekstów i aktor[3][4]. Bieber został „odkryty muzycznie” za pośrednictwem serwisu internetowego YouTube w 2008 roku przez Scootera Brauna, który następnie objął funkcję jego menedżera[5]. Braun zaaranżował spotkanie Biebera z Usherem, a krótko po tym Justin związał się z Raymond Braun Media Group (RBMG), czyli joint venture pomiędzy Braunem i Usherem, by następnie podpisać kontrakt płytowy z wytwórnią Island Records, zaoferowany przez L.A. Reida[6][7][8]. Pierwszy singel Biebera, „One Time”, został wydany w maju 2009, a za jego produkcję odpowiadali między innymi The-Dream i Tricky Stewart. W listopadzie tego samego roku premierę miał debiutancki minialbum wokalisty, My World, który uzyskał status platynowej płyty według RIAA za sprzedaż powyżej miliona egzemplarzy na terenie Stanów Zjednoczonych. Bieber stał się pierwszym artystą w historii, którego siedem piosenek z debiutanckiego wydawnictwa było notowanych na liście Billboard Hot 100[9]. W marcu 2010 ukazał się pierwszy album studyjny wokalisty, My World 2.0, który uplasował się na szczycie notowań w Stanach Zjednoczonych, Kanadzie, Australii i kilku innych państw. Premierę tejże płyty poprzedziła publikacja głównego singla – „Baby”; wideoklip do „Baby” jest najczęściej wyświetlanym i najczęściej komentowanym filmem w historii serwisu YouTube[10]. Po wydaniu My World 2.0, Bieber wyruszył w swoją pierwszą trasę koncertową – My World Tour, wydał dwa albumy z remiksami – My Worlds Acoustic i Never Say Never – The Remixes, a także wystąpił w koncertowo-biograficznym filmie 3D na swój temat – Justin Bieber: Never Say Never. W listopadzie 2011 roku ukazał się drugi album studyjny Biebera, świąteczny Under the Mistletoe, który zadebiutował na 1. miejscu Billboard 200. W czerwcu 2011 magazyn Forbes umieścił Biebera na 2. miejscu listy najlepiej opłacanych postaci show-biznesu poniżej 30 roku życia; w okresie 12 miesięcy zarobił on bowiem 53 miliony dolarów[11]. Bieber był jednocześnie najmłodszą osobą, a zarazem jednym z zaledwie 7 muzyków w zestawieniu. Z kolei w 2012 roku Forbes wyróżnił go na 3. pozycji zestawienia najbardziej wpływowych postaci show-biznesu, z rocznym dochodem w wysokości 55 milionów dolarów[12]. Od początków swojej kariery Bieber otrzymał szereg nominacji i nagród muzycznych, włączając w to statuetkę dla Artysty Roku, zdobytą na gali 2010 American Music Awards. Wokalista nominowany był również do Nagrody Grammy w kategoriach: Best New Artist i Best Pop Vocal Album.

Wiem o nim wszystko.

Opublikowano

Nie lubię go bo ma kasy od cholery, a skąpi jak żyd na cele charytatywne!

Nie obrażając żyda, bo żyd jest bardziej choiny od niego.

Po za tym robi spieprzone utwory(według mnie) i ogólnie wkurza mnie chore podniecenie ludzi na jego punkcie.

Dbmy4Vg.png?1

Opublikowano

Nie lubię go bo ma kasy od cholery, a skąpi jak żyd na cele charytatywne!

Nie obrażając żyda, bo żyd jest bardziej choiny od niego.

Po za tym robi spieprzone utwory(według mnie) i ogólnie wkurza mnie chore podniecenie ludzi na jego punkcie.

Tak, Ty napewno wiecej dałes od niego.

Nie osmieszaj sie juz, bo gowno wiesz a sie wypowiadasz.

Przyklady ? Dla Haiti przekazał 1mln dolarow, Dla Filipin zorganizowal zbiorke, na ktorej uzbierał 500 tys dolarow, i sam przekazał 1mln, dla Japonii przekazał 3 mln dolarow. Z kazdego sprzedanego biletu, 1 dolar przekazywany jest na fundacje „Pencils of Promise” , ktora zalozył ekipa i wspieraja budowanie szkol etc na całym swiecie.

Same fakty, ktore mozna przeczytac w necie (to nie wszystko oczywiscie).

Ale wiadomo, Polaczek, ktory nie wie nic na jego temat, wygłasza herezje.

Smieszny jestes.

Opublikowano

Nie lubie go za plucie na fanki. Do tego przypomina mi pikeja krula...

|1361622928-U485574.pngMembers Styczeń 2014|

Opublikowano

Biber zarabia na waszych hejtach.

Po za tym, wszyscy co go hejtują mu po prostu zazdroszczą - i nie pisać, że tak nie jest.

Każdy chciałby mieć od zajebania kasy, fanek i fanów- chuj, że gimba ale ma, a wy nie macie żadnego fana chyba, że na podwórku.

To jest człowiek zwycięstwa - nic nie robiąc - ma full wypasione życie do końca życia.

Osobiście go nie słucham, bo nie lubię, ale też go nie hejtuję.

A teraz czekam na masę hejtów od doświadczonych i znających życie gimbazjalistów - nie obrażam tu wszystkich.

Z reszta człowiek inteligenty się nie obrazi bo zrozumie przekazanie w tym poście.

Opublikowano

Co wy mu zazdrościcie? Pierdzielicie tak, a nie zrobilibyście lepsze kariery od niego! Umiecie tylko krytykować i krzyczeć że "pedał, rzal, bul".

Robicie tak bo zarabia więcej hajsu od was :/ Smutne. Jest nawet popularniejszy od tej waszej "prawdziwej" muzyki elo.

PS:Żartuje jest chujowy

Wali mnie on, ale fanki i jego ubrania to mam ochotę spalić.

graphic.png

Opublikowano

Tak, Ty napewno wiecej dałes od niego.

Nie osmieszaj sie juz, bo gowno wiesz a sie wypowiadasz.

Przyklady ? Dla Haiti przekazał 1mln dolarow, Dla Filipin zorganizowal zbiorke, na ktorej uzbierał 500 tys dolarow, i sam przekazał 1mln, dla Japonii przekazał 3 mln dolarow. Z kazdego sprzedanego biletu, 1 dolar przekazywany jest na fundacje „Pencils of Promise” , ktora zalozył ekipa i wspieraja budowanie szkol etc na całym swiecie.

Same fakty, ktore mozna przeczytac w necie (to nie wszystko oczywiscie).

Ale wiadomo, Polaczek, ktory nie wie nic na jego temat, wygłasza herezje.

Smieszny jestes.

Kup sobie słownik!

Prawdę mówiąc gówno o nim wiem bo gówno mnie on interesuje.

No w porównaniu do innych to bardzo kiepsko wypadł!

Po za tym:

8ab8233730bc58297a31503bde312d8b.jpg?134

Nie lubie go za plucie na fanki. Do tego przypomina mi pikeja krula...

Też mnie tym denerwuje....

Dbmy4Vg.png?1

Opublikowano

Bo jego śpiewy są denne? Bo przez większość kariery miał bardziej piskliwy głos, niż ja w przedszkolu? Bo nie szanował swoich fanek? Bogu dzięki zakończył swoją karierę, i nie będzie już robił wody z mózgu gimbuskom.

Opublikowano

Jest nieszkodliwy, nie słucham, nie czytam, nie interesuję się nim więc mi nie wadzi ;)

#Gorszy to ten Kwiatkowski.

Opublikowano

Kup sobie słownik!

Prawdę mówiąc gówno o nim wiem bo gówno mnie on interesuje.

No w porównaniu do innych to bardzo kiepsko wypadł!

Po za tym:

8ab8233730bc58297a31503bde312d8b.jpg?134

Też mnie tym denerwuje....

Skoro gowno wiesz na jego temat, to po co sie wypowiadasz ? Nie mam nic madrego do powiedzenia, no ale powiem, wkoncu "Nie znam sie, to sie wypowiem".

W porownaniu do innych wypadl bardzo dobrze, bo był w pierwszej 5..

Rozumiesz znaczenie słowa Hejter ?

Bo chyba go pomyliłes, ja po prostu go bronie i bd ...!

Nigdy nie pluł na fanki (na sasiadow etc. owszem, ale nie na fanki), to był kolejny wymysł mediow, ktory Ty oczywiscie połknołes.

Opublikowano

i tak sprowadza się do jednego ma dużo kasy rucha sobie codziennie inną dziwke i jezdzi ferrari. A wy ?

a ja codziennir zjarany, raz na tydzień łykam dropsy, do szkoły przychodze zajebany w 4 dupy że nie ogarniam co się dzieje, na wagarach dymam dziewczyny ( 16-20 lat ) i co ?

To jest kurwa zajebiste życie, a nie tak jak ten pedałek z Kanady co jedyny sex jaki uprawiał to z własną ręką, przypakował troche w bicku i rzucał się do ochroniarze :)

jakby ten ochroniarz mu przyjebał to pedałek zajebałby salto w tył

Pozdro dla wszystkich pedałów

Chuj wam w dupe :)

Opublikowano

3 swiatowe gowna

justinek

one direction

kwiatkowski

fanki gimbusiarki maja gacie mokre jak ich widza, ale powiem tak ukoncza gimbaze wejdzie im troche do glowy i nie beda sie jarac takim gownem

Opublikowano

Skoro gowno wiesz na jego temat, to po co sie wypowiadasz ? Nir masz nic madrego do powiedzenia, no ale powiem, wkoncu "Nie znam sie, to sie wypowiem".

W porownaniu do innych wypadl bardzo dobrze, bo był w pierwszej 5..

Po co się wypowiadam?

Po to by powiedzieć co o nim sądzę!

Dodaj to 5 do traktowania przez niego fanów i masz wynik.

Rozumiesz znaczenie słowa Hejter ?

Bo chyba go pomyliłes, ja po prostu go bronie i bd ...

Tak rozumiem, a ty mnie hejtujesz bo go nie lubię! :P

3e73587366_hejtujesz_z_anonima.jpg

Nigdy nie pluł na fanki (na sasiadow etc. owszem, ale nie na fanki), to był kolejny wymysł mediow, ktory Ty oczywiscie połknołes.

No ja tak. xD

Dbmy4Vg.png?1

Opublikowano

Nie hejtowalem go (rolowanie, to trza tepic czy MattyBRaps) dopoki nie zobaczylem zdjecia na ktorym ochroniarze biora go na... Barana i wnosza na Mur Chinski od tamtego czasu gosc dla mnie nie istnieje :p

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Zamknijcie ten temat w chuj bo bieber to człowiek dla którego szkoda czasu na pisanie o nim bo wszyscy wiedzą że on i 1direction bawią się w sześciokąt

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...