Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bieber

Latadefak

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 79
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Bo ładnie się ubiera? Bo ma ładną grzywkę? Bo spełnia swoje marzenia? Bo lubi w dupe?

" Wielu ludzi powie Ci, że nie dasz rady, a Ty po prostu odwróć się i powiedz - no to patrz "

Trenuj do końca ... do upadłego. Bo trening to walka by dążyć do czegoś.

Opublikowano

@up yhym ciekawe, kwejk ponad wszystko rozumiem.

Chłopak cegła słucha Biebera , no zajebiście - świat idzie w dobrym kierunku.

" Wielu ludzi powie Ci, że nie dasz rady, a Ty po prostu odwróć się i powiedz - no to patrz "

Opublikowano

po chuj zakładdasz tematy o jakimś leszczyku z Kanady ?

on się tylko wypromował bo miał hajs od starych

bez tego byłby nikim w sumie to i tak jest nikim :D

jarają sie nim tylko dziewczynki z gimnazjum i takie pedały jak ty

Opublikowano

Wtf? Gdzie napisalem, ze go slucham -,- wg ciebie jezeli bym sie spytal ile lat ma twoja matka, to znaczy, ze ja posuwam? Powodzenia ci zycze z takim tokiem rozumowania. A co do tematu, to chcialem sie utwierdzic przekonaniu, ze wiekszosc tego forum to nie potrafiacy myslec debile bez wlasnego zdania. Elo
Opublikowano

Wtf? Gdzie napisalem, ze go slucham -,- wg ciebie jezeli bym sie spytal ile lat ma twoja matka, to znaczy, ze ja posuwam? Powodzenia ci zycze z takim tokiem rozumowania. A co do tematu, to chcialem sie utwierdzic przekonaniu, ze wiekszosc tego forum to nie potrafiacy myslec debile bez wlasnego zdania. Elo

Proste - nikt go nie lubi bo jest PEDAŁEM , a pedałów trzeba tępić. A pozatym nie umie śpiewać.

Opublikowano

Proste - nikt go nie lubi bo jest PEDAŁEM , a pedałów trzeba tępić. A pozatym nie umie śpiewać.

Nie żebym go bronił ale jest pedałem a miał

imd8i6.jpg

A ona mi na chłopa nie wygląda

Jest bo jest, a to że ktoś go "nienawidzi" to typowy ból dupy że ktoś ma hajs i sławe typowe...

@

Produkuje zjebaną muzykę.

Zrób lepszą :)

175001456602037225492.gif

Opublikowano

Nie żebym go bronił ale jest pedałem a miał

imd8i6.jpg

A ona mi na chłopa nie wygląda

Jest bo jest, a to że ktoś go "nienawidzi" to typowy ból dupy że ktoś ma hajs i sławe typowe...

@

Zrób lepszą :)

twój nick wszystko wyjaśnia .

Geje to banda chamów importowanych z zagranicy

Opublikowano

@down. Blad serwera nie moj

Opublikowano

Chyba się powtarzasz :D

Opublikowano

Przynajmniej teraz nie ma tej pedalskiej grzywki a no i chyba zrobił sobie wolne od śpiewania (na szczęście) więc po co ten temat...

VNp6c2U.png

Opublikowano

po chuj zakładdasz tematy o jakimś leszczyku z Kanady ?

on się tylko wypromował bo miał hajs od starych

bez tego byłby nikim w sumie to i tak jest nikim :D

jarają sie nim tylko dziewczynki z gimnazjum i takie pedały jak ty

I tu ujawnia się twoja nie wiedza. Od rodziców nie dostał nic, bo byli oni biedną rodziną, w którymś wywiadze JB powiedział, że jak był mały, kradł ubrania bo nie było ich na nie stać.

Chłopak ma talent i dlatego się "wybił".

Po większości Waszych wypowiedzi widać Ból Dupy.

Ja go cholernie szanuje i lubię... Nie bd się rozwodził dlaczego, ale większość jego hejterów, nie wie nic, na jego temat.

I to dobrze, że wzioł sobię tą "przerwę" bo media i jebani hejterzy go zniszczyli, a szkoda, bo ma cholernie dużo talentu... Stworzyli za dużo kłamstw na jego temat, a naiwni ludzie w to wierzą, przez co mamy taką sytuację, jaką mamy.

@edit.

A, zapomniałem jeszcze dodać, że Wy śmiejecie się z niego, a on z Was, polaczki cebulaczki.. Teraz pytanie, kto wychodzi tutaj korzystniej ? (pytanie retoryczne).

Opublikowano

Tak naprawdę, lubią go tylko w Kanadzie i USA. Pomijaj małolaty na całym świecie z kisielem w majtach na jego widok.

Gejzer to gejzer, co pan zrobisz.

Opublikowano

Wiecie czemu on dalej istnieje? Bo idioci go hejtują. JAK WAM TAK KU*WA PRZESZKADZA TO O NIM ZAPOMNIJCIE. Pierwsza zasada show biznesu : " Nieważne jak mówią, byle mówili ".

21515.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...